Ne teď jsem byl v práci, ale když to chceš vědět tak večer otevřu lahvinku červeného a vlítnu na towopic wrote:MKLumia1020 - to jsou ale kecy, teď 100% nad svojí Lumií onanuješ ....
Peete - ano ten nick - nicméně to neznamená, že to není pravda.
M.BoBo - i zakladately jsem poradil mimo jiné tu G2 - i když mě se líbí i ta Z1 a radil jsem jí z toho důvodu, že tazately určitě z toho co píše nejde jen o foto - to by opravdu sáhnul jinam. Jinak tady nikdo nepsal o rychlosti pomalosti - ale o sekání, a to jsou holá fakta snad vím co vidím když jsem ty telefony měl v ruce a když se sekne tak se sekne - FAKT - druhý fakt je že ani 720 ani 920 ani 1020 se mi zatím nikdy nesekla - FAKT.
Koudy69 - nikdo nepsal, že jen WP je dokonalé - dle mě je iPhone moc pěkná věc jen mi osobně vadí moc malej displej, ale to se s příchodem nových modelů teď změní. BB10 a Sailfish jsou také zajímavé OS - to jsem si jen krátce osahal. každopádně s iPhone dlouhodobé zkušenosti a pokud bych měl volit jiný os šel bych sem.
A že na focení jen WP - Ono když na focení se v podstatě specializovala jen NOKIA tak se nedivte - nebo snad víte někdo o jiném mobilu který nabízí dobrou optiku se skleněným asférickým členem, optickou stabilizaci, velký 1/1,5" čip, výstup v DNG, manuální nastavení.........? Sorry pánové vím jen o NOKII
Až toto začnou dělat i jiní výrobci bude výběr určitě lepší, zatím je takový jaký je - 808 a 1020 nic jiného se kvalitnímu kompaktu zatím nevyrovná.....
Chce to oprostit se od emocí a přežvýkat si holá FAKTA !
-----------------------------------------
No a ta G2 je tu hodněkrát doporučená tak asi nic lepšího stejně nikdo nevykutí - Z4 ZOOM nevím zda se dá ještě označit za mobil....? Ostatně zmínil jsem hned na začátku.