[app] Realarm - najpokrocilejsi budik na WP
-
dVL04
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC 8S, Lumia 630, Lumia 925, Lumia 950
Opakovanie na tyzdenne a potom uz len naklikaj dni 

-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Pěkný, až na ten cirkus s fontama ;) Nech si poradit a vyhoď minimálně ten condensed řez.
-
dVL04
- častý přispěvatel

Skusal som to aj nativnymi fontami, ale jaksi mi to tak nerezalo
Kazdopadne chystam neskor vacsi redesign, potom pouzijem urcite len nativne fonty.
Dik za feedback, vazim si kazdy nazor
Dik za feedback, vazim si kazdy nazor
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
OMG, dikydVL04 wrote:Opakovanie na tyzdenne a potom uz len naklikaj dni![]()
joj,vies co by bola fajn funkcia ?
budik o urcite cas..
jednorazove upozornenie o cas T
napr o 15 minut od teraz..
nieco ako casovac..
casovace pod WP ale uplne blbnu,nenotifikuju ak ich minimalizujes..
ak by to bolo riesene pomocou WP budiku fungovalo by to,a bolo by to myslim jedinecne
budik o urcite cas..
jednorazove upozornenie o cas T
napr o 15 minut od teraz..
nieco ako casovac..
casovace pod WP ale uplne blbnu,nenotifikuju ak ich minimalizujes..
ak by to bolo riesene pomocou WP budiku fungovalo by to,a bolo by to myslim jedinecne
-
dVL04
- častý přispěvatel

Presne to mam na plane ako dalsi task. Bude to spadat pod obrazovku Quick Alarm. To bude jednoducha obrazovka, kde bude len kruh s casom, kde si budes moct vybrat presny cas (tak ako doteraz) + Dnes/Zajtra prepinac, alebo cas o x min x hodin. Idealne na poobednejsie zdriemnutie si 
A cim dalej rozmyslam, tak sa mi stale viac paci myslienka, co tu padla, spravit prehlad, kde budu vylistovane dni v tyzdni s casmi, ako ma 627am. To pride asi po Quick Alarme.
A cim dalej rozmyslam, tak sa mi stale viac paci myslienka, co tu padla, spravit prehlad, kde budu vylistovane dni v tyzdni s casmi, ako ma 627am. To pride asi po Quick Alarme.
Nedavaj to na presny cas,ale skor to daj na zobud po hh:mm
Bude to rychlesie..
Presny cas a jednorazove budenie ma aj klasicky wp budik
Bude to rychlesie..
Presny cas a jednorazove budenie ma aj klasicky wp budik
-
dVL04
- častý přispěvatel

Budes si to moct prepnut 1 klikom, ci chces presny cas alebo odratavac. Vykrutis si to na tom kolecku. Vyhodou oproti obycajnemu budiku je, ze pomocou kruhoveho selektora to spravis rychlejsie.
Plus tam pridam moznost pripnut tuto obrazovku ako dlazdicu. Cize z plochy to budu nejake 2 kliky (1.klik dlazdica, 2. vykrutit cas, 3. ulozit).
Bude tam samozrejme moznost prepnut ten kruh nie ako presny cas ale ako odratavac, cize o nic neprides
Plus tam pridam moznost pripnut tuto obrazovku ako dlazdicu. Cize z plochy to budu nejake 2 kliky (1.klik dlazdica, 2. vykrutit cas, 3. ulozit).
Bude tam samozrejme moznost prepnut ten kruh nie ako presny cas ale ako odratavac, cize o nic neprides
právě proto to nepoužívám :D dost mi to tam vadilo a otravovalo, když jsem chtěl jen budíkydVL04 wrote:
Inak 627am ma tiez "blbosti" : pocasie, todo
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
stačí si přečíst pár řádků nahoře 
-
iljusin66
- častý přispěvatel

Re: [app] Realarm - najpokrocilejsi budik na WP
Není mi úplně jasné jak funguje live tile. Mám aktivované dva budíky s týdenním opakováním. Nastavil jsem si to včera. Dnes ráno budík zazvonil, típnul jsem ho a od té doby mi dlaždice hlásí "žádné budíky". Když aplikaci spustím, tak tam jsou.
-
dVL04
- častý přispěvatel

A mas tie budiky zapnute v aplikacii? A co Nahled vsech, Agenda, zobrazuju sa? Skontroluj si aj datum ukoncenia pri kazdom budiku.
Zadne budiky sa v live tile zobrazuje, ak nie su naplanovane ziadne budiy (cize budto ziadne neexistuju, alebo su vsetky vypnute, alebo vsetky vyprsali).
Zadne budiky sa v live tile zobrazuje, ak nie su naplanovane ziadne budiy (cize budto ziadne neexistuju, alebo su vsetky vypnute, alebo vsetky vyprsali).
-
iljusin66
- častý přispěvatel

Re: [app] Realarm - najpokrocilejsi budik na WP
Aha, tak to bylo ono, měl jsem nastaveno do data dnes. Tohle tam je trochu matoucí. Možná by tam spíše mohla být defaultně vybráno "stále". Tak jak je to teď, se běžně může stát to včera mě. Že si v úterý nastavím budík na každé pondělí a on se nespustí ani jednou, protože bude platný jen v to úterý kdy to nastavuju.
-
dVL04
- častý přispěvatel

Asi mas pravdu, dam nech je defaultne Stale. Dik 
Neco takoveho jsem hledal, nicmene mam 2 duvody proc to nepouzit:
1) omezeny vyber tonu. Ani jeden mi nevyhovuje. Rekl bych, ze bych telefon musel zahodit po par buzeni rano ;) Omezeni WP8 nebo i WP81?
2) UX, fonty ... strasne (bez urazky). Treba nechapu on/off, kdyz WP ma takovy pekny prepinac?
1) omezeny vyber tonu. Ani jeden mi nevyhovuje. Rekl bych, ze bych telefon musel zahodit po par buzeni rano ;) Omezeni WP8 nebo i WP81?
2) UX, fonty ... strasne (bez urazky). Treba nechapu on/off, kdyz WP ma takovy pekny prepinac?
-
dVL04
- častý přispěvatel

1. ano, WP8 neumoznuje pouzit vlastny ton ako zvonenie pre budik. U WP8.1 by to malo ist (mensi workaround). Zatial som nechcel triestit kod podla verzie OS, ked ale dokoncim naplanovane tasky, pozriem sa na to.
Mas nejake zvuky, ktore by si tam chcel?
2. dik za kritiku, beriem na vedomie
planujem redesign, ked dokoncim tasky ohladom fukncionality.
Mas nejake zvuky, ktore by si tam chcel?
2. dik za kritiku, beriem na vedomie
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
tak proc uz od WP8 pouzivam vlastni ton pro budik ze stareho telefonu, kdyz nejde pouzit?
edit// tak mam ho jako ringtone, pote pouzit jde...
edit// tak mam ho jako ringtone, pote pouzit jde...
-
dVL04
- častý přispěvatel

Z linku: http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 05%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
"The Sound URI must point to a file packaged in the application’s .xap file. Isolated storage is not supported. "
Ovsem systemova aplikacia Budiky je ine kafe. Microsoft vo vela svojich aplikaciach "podvadza" a umoznuje im to, co developerom neumoznuje.
"The Sound URI must point to a file packaged in the application’s .xap file. Isolated storage is not supported. "
Ovsem systemova aplikacia Budiky je ine kafe. Microsoft vo vela svojich aplikaciach "podvadza" a umoznuje im to, co developerom neumoznuje.
1. Nejde o konkretni ton, mam nekolich svych "custom" tonu nahranych jako ringtone, ktere jdou pouzit v standardnim budiku. Stejne tak u standardniho budiku je tech tonu daleko vice. Cim to, ze realarm je nezobrazuje?
Edit: ted jsem si precetl ten link na msdn ... nechapu tuto MS logiku, jejich budik stoji za ...
Edit: ted jsem si precetl ten link na msdn ... nechapu tuto MS logiku, jejich budik stoji za ...
-
dVL04
- častý přispěvatel

Bohuzial je to tak, vela veci na WP su jednoducho facepalmy. Ci uz pre uzivatela, ale aj pre developera.
OT: Velmi diskutovanou temou bol kalendar u WP8. Developeri sa stazovali, ze nemozu editovat udalosti s opakovanim atd. Pritom systemovy kalendar dokazal samozrejme vsetko.
Na konferencii Build, kde predvadzali WP8.1, Joe Belfiore (myslim) tvrdil, ze novy systemovy kalendar (pre WP8.1) je spraveny cely pomocou verejneho SDK, takze vsetky kalendare budu moct robit to co systemovy. WP8.1 SDK som ale este nestudoval, takze ruku do ohna by som za to zatial nedaval
Na markete nenajdes 1 aplikaciu na budiky, ktora by dokazala pouzivat systemove zvuky. Samozrejme neratajme tie, ktore potrebuju byt stale spustene a v popredi, take aplikacie nepouzivaju systemove budiky. Jedine ak aplikacia pouziva systemove budiky tak je zarucene to, ze zazvoni, aj ked aplikacia nie je spustena.
Na druhej strane systemove budiky napriklad nemozu: pouzivat rozne puzzle, menit snooze time (9 min) atd.
To len tak pre zaujimavost
OT: Velmi diskutovanou temou bol kalendar u WP8. Developeri sa stazovali, ze nemozu editovat udalosti s opakovanim atd. Pritom systemovy kalendar dokazal samozrejme vsetko.
Na konferencii Build, kde predvadzali WP8.1, Joe Belfiore (myslim) tvrdil, ze novy systemovy kalendar (pre WP8.1) je spraveny cely pomocou verejneho SDK, takze vsetky kalendare budu moct robit to co systemovy. WP8.1 SDK som ale este nestudoval, takze ruku do ohna by som za to zatial nedaval
Na markete nenajdes 1 aplikaciu na budiky, ktora by dokazala pouzivat systemove zvuky. Samozrejme neratajme tie, ktore potrebuju byt stale spustene a v popredi, take aplikacie nepouzivaju systemove budiky. Jedine ak aplikacia pouziva systemove budiky tak je zarucene to, ze zazvoni, aj ked aplikacia nie je spustena.
Na druhej strane systemove budiky napriklad nemozu: pouzivat rozne puzzle, menit snooze time (9 min) atd.
To len tak pre zaujimavost