[DOTAZ] Platby aplikací kartou

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
kesounam
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 520 , HTC HD2 , Lenovo A6000 ,

Re: [DOTAZ] Platby aplikací kartou

Post by kesounam »

Já tomu rozumím , já jí prostě mám enom proto,že jsem nechtěl NIKDE udávat data platební karty ebo účtu, to je hlavní důvod a je mi zcela jedno jestli zaplatím nějaký poplatek nebo ne. A jen tak mimo neplatím tam oplatek každý měsíc.
Radeczek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 5s

Post by Radeczek »

Chlape, ta karta je v dnešní době plivnutím do tváře. Že se nechaj lidi škubat dobrovolně, to mi hlava nebere. V bance neplatím žádné měsíční poplatky a můžu mít i více účtů s vlastními platebními kartami, což by řešilo tvoji paranoiu z vykradeného hlavního účtu (nebo čeho se vlastně bojíš). Ale dotovat takové hnoje jako je Blesk? To jako vážně? :D
sambi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 535 a Lenovo A7000

Post by sambi »

Také platím klasicky Visa kartou. Nyní akorát je trochu nepříjemnost oněch 21kč, jako ověření karty. Sice nikdy z účtu nejsou strhnuté, ale pár dnů blokovány.

Jinak pokud se někdo bojí vložit údaje o své kartě Microsoftu je tu možnost koupit si simkartu třeba od Vodafone s kreditem 200Kč a tuto simkartu použít jen k placení aplikací, což už je možné u Vodafone, aby platba proběhla stržením kreditu.
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Post by Dragonerix »

Lol takže ze složitého od blesku k ještě složitější výměně sim? Jen pro nakup app za 20 až 60 kc výjimečně i více, menit sim? Platím Visa kartou, app mam hned a z účtu je strhnuto jen cena app bez žádný blokace na ověření. Víc jednoduše a rychleji to nejde, zato sloziteji a pomaleji na to se tu vždy někdo najde ze? :D

Mobil a celkove dnešní technologie a dostupnost má život usnandnit. Tady nejde především o to ze by ti Microsoft vzal par drobných bez tvého vědomý on to nepotřebuje.. Ale jde o to ze plno lidi nalitne na podvodne emaily a obchody a z toho vznikají tyhle alternativy nakupu. V první řadě je to o blbosti člověka.
chobotmilan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 xl

Post by chobotmilan »

Dragonerix : Odpovedam až teraz,lebo toto fórum som nesledoval,borec predo mnov mal problém skreditkou mal si odpovedať jemu,na jeho problem,chcel som mu poradiť,nerobim reklamu alze,proste v tej dobe sa to dalo kupiť na Slovensku iba tam,už ten predaj skončil a nič som nepreplatil,aky kupón som kúpil,taký kredit som mal,jednoduchý nákup apps.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”