[app] App Folder - Složky aplikací
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Nechtělo se jim dělat moc velký hack, takže je to standardní aplikace, která běží v sandboxu a to ji zpomaluje.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Subjektivne mi prijde nokiacka aplikace pomalejsi. Co mi na ni nevyhovuje je seznam aplikaci serazeny pod sebou, takze musis matlat po displeji, kdyz se potrebujes dostat na konec delsiho seznamu. Naopak bych uvital, aby se tato slozka objevila v abecednim seznamu, a aby aplikace ve slozce nebyly tim padem v abecednim seznamu. No, snad nekdymmme wrote:Zajímalo by mne, jak rychlá je verze této app od Samsungu.
Je to trošku OT, ale snad nevadí. Využili byste někdo složky pro webové stránky? Pravděpodobněji rychlejší spouštění než AppFolder 
nemecek_f: to mi osobne dava mnohem vetsi smysl nez skupina aplikaci (ktera me nelaka) ... ;)
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
nemecek_f: asi ani ne, záložky v IE mi vcelku vyhovují.
vsak sprav tu app, to nie je az take tazke a sam uvidis, ci to ludia budu pouzivat
ale tiez mi pride lepsie bud rovno male dlazdice alebo zalozky v IE
aha .. ani jsem nevedel, ze jdou udelat male dlazdice .. tak to mi staci tohle 
zalozky jsou zdlouhave
DIK
zalozky jsou zdlouhave
DIK
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Přišla mi aktualizace a otvírání složek se mi zdá rychlejší..
Mám už taky aktualizaci, ale rychlost, teda pomalost, bych řekl beze změny... Žádné viditelné změny.
Dnes jsem více experimentoval s VoIP aplikací AdoreSoftphone. Pak došlo k nemožnosti spustit jakoukoliv aplikaci. Pomohl restart Nokie 920. Po restartu se aplikace daly spustit normálně, ale občas - při posunu - se část dlaždic pomaleji načítala. V té chvíli mě napadlo, zda skutečně za vše může VoIP aplikace, nebo „Složka“.
Když čtu tuto diskuzi, přikláním se k druhé variantě. Také souhlasím s těmi, kteří tvrdí, že po instalaci se část věcí viditelně pomaleji načítá. Doufám, že na apce ještě zapracují. Mně vyhovuje hodně. Mohu si rozdělit různé druhy programů dle jejich užití a omezit určitý chaos.
Když čtu tuto diskuzi, přikláním se k druhé variantě. Také souhlasím s těmi, kteří tvrdí, že po instalaci se část věcí viditelně pomaleji načítá. Doufám, že na apce ještě zapracují. Mně vyhovuje hodně. Mohu si rozdělit různé druhy programů dle jejich užití a omezit určitý chaos.