Nokia Lumia 920 - Nabíjení
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nestane,2A je udaj,ktery nabíječka muze proudove dat,takze netřeba se strachovat,ze do telefonu potece vice.Telefon si vezme to co potřebuje.
Využiji tohoto vlákna, kde, jak se zdá, se řeší nabíjení a nabíječky 
Kluci mám hloupý dotaz. Potřebuji ještě jednu originální nabíječku od Nokie k Lumii 920. Normální kabelovou klasiku. Můžete mně dát nějaký link na slušný obchod v ČR, kde by skutečně měli to, co hledám. Koukal jsem třeba na Sunnysoft, ale podle obrázků to není to samé.
Díky za doporučení.
Kluci mám hloupý dotaz. Potřebuji ještě jednu originální nabíječku od Nokie k Lumii 920. Normální kabelovou klasiku. Můžete mně dát nějaký link na slušný obchod v ČR, kde by skutečně měli to, co hledám. Koukal jsem třeba na Sunnysoft, ale podle obrázků to není to samé.
Díky za doporučení.
Re: Nokia Lumia 920 - Nabíjení
http://nabijecky-pro-mobilni-telefony-o ... ia-ac-16e/" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky. Tak už vím, že jsem hledal špatně. Nekoukal jsem na tzv. cestovní
Vzhledem k tomu, že v Sunnysoftu ji mají na objednávku a ještě za nepěkných 349,-Kč, napadá mě druhý dotaz. Jakou jinou od Nokie vzít k nabíjení přímo ze zásuvky.
Tato je kompatibilní - Nokia AC-60E. Předpokládám, že by se dala použít bez jakéhokoliv opotřebení akumulátoru. Mýlím se? Upozorňuji, že nepotřebuji nějaké extra rychlé nabíjení. Spíše bych nerad zbytečně ovlivňoval životnost akumulátoru.
Vzhledem k tomu, že v Sunnysoftu ji mají na objednávku a ještě za nepěkných 349,-Kč, napadá mě druhý dotaz. Jakou jinou od Nokie vzít k nabíjení přímo ze zásuvky.
Tato je kompatibilní - Nokia AC-60E.
Code: Select all
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Nokia+AC-60ERe: Nokia Lumia 920 - Nabíjení
Pravdu povediac je viacmenej jedno aku nabijacku a od ktoreho vyrobcu si kupis.
- peter34
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Súhlas, ja v práci používam nabíjačku Samsung s výstupným prúdom 1A a funguje to bez problémov.