Z WP8 na WP8

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Z WP8 na WP8

Post by spellshaper »

mceza wrote:Teda takovej blbeček, jako jsi ty tu chyběl. Jeden se zeptá, jak je to s přechodem na jiný tel, druhý odpoví a třetí řekne, že jsou známy případy, kdy se vyskytl problém a muselo se psát na podporu.

A pak přijdeš ty a jak malé děcko se tu posmíváš Microsoftu, jaký jsou ubožáci a pitomci. V této diskuzi ses ukázal akorát jako ublíženej blbeček, co nemůže přenést přes srdce, že lidi používají i jiný OS než ty.

Google, Apple, Microsoft a prostě všechny společnosti občas mají nějaký problém. A že musíš napsat na podporu, aby ho řešili? Od toho přece podpora je. Jak mají napravit chybu, když o ní nebudou vědět?
QFT. Pěkně napsané.

Také jsem zatím neměl problém s opětovným placením aplikace. Myslím, že "omylem" by se to stát nemělo, pokud si dá člověk pozor. Každá platba se ještě potvrzuje, takže i po kliknutí na "Koupit" se hned nestrhnou peníze (alespoň pokud je platba přes kreditku/PayPal, u platbu přes operátora nevím).
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Z WP8 na WP8

Post by GreenArrow »

Mě je absolutně šumák, co kdo používá, to Jiřík tady vytáhl první flame WP versus zbytek světa :D Já jen, že když už jste tu vytáhli ten Apple, tak ani nevím, že nějakou podporu má, to samé android, nikdy jsem je nepotřeboval. S microsoftem řeším pořád nějaký blbosti ohledně licencí windows a to je důvod, proč nechci microsoft v mobilu - je to to samé v růžovým(nemyslím konkrétně tenhle případ, je toho víc).

A jak mají napravit chyby? Co třeba je nedělat?
mceza

Z WP8 na WP8

Post by mceza »

Vážně chceš, abych tu začal vypisovat seznam známých chyb, kterých se dopustil Google a Apple? A abych pak čekal, až na netu najdeš ty svůj seznam chyb, kterých se dopustil Microsoft... A takhle pořád dokola.

První si tu začal trollit ty.

Nedělat chyby by bylo skvělé, ale jsi tak naivní nebo tak hloupej, že si myslíš, že je to v současné době možné?
GreenArrow
Ban
Ban

Z WP8 na WP8

Post by GreenArrow »

Myslím si, že na to kolik zaměstnává microsoft lidí by opravdu mohl aspoň na té úrovni applu být. To, že mě windows 7 dvakrát za týden na legální licenci vyhodí, že jsou nelegální a že mám zakoupit legální SW, to hraničí s drzostí.

PS: Už můj první příspěvek v tomhle tématu byl mířen na Windows a srovnání s mobilní platformou, nějakej flame WP vs zbytek světa jsem opravdu neměl v plánu
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Z WP8 na WP8

Post by murder »

Ale neustále ho rozpoutáváš, neber to tak, že svět útočí na tebe, jako jedinec si světu ukradený. Prosím nezasírej dál vlákno, nebo celkově internet bojem, ty vs zbytek světa. Děkuji za přečtení, zamyšlení a zmáčknutí křížku na zavření okna.
mceza

Z WP8 na WP8

Post by mceza »

Že vyvoláš flame ti snad muselo bejt jasný. Avatar s droidem a nejenom, že do diskuze o WP nepíšes k tématu, ale ještě zbytečně rejpavě...

Tyhle problémy, co byly byly podle mne způsobeny příchodem Windows 8 a WP 8 store. Původní narychlo spíchnutý Marketplace potřeboval velké a radikální změny a to tak, aby původní funkce běžely stále i na WP7. Jasně, že by byl lepší bezproblémový přechod, ale prostě se jim to nepovedlo. Jiným se zas nepovedly jiné věci...

Jinak já sám jsem nikdy žádné problémy s licencema neměl. Jedu na legálních Windows, Office a dalších drobnostech, co pamatuji a nikdy, opravdu nikdy jsem neměl s jakoukoli licencí problém.
Neříkám, že se to nemůže stát, ale já jsem se u legálních Windows s hláškou o nelegálnosti nikdy nesetkal. A to mi prošly stovky PC rukama. Pokud máš opravdu legální Windows, mělo by být v tvém zájmu tento problém přes podporu MS vyřešit.

A tímto bych prosil o návrat k přechodu mezi telefony v rámci WP8 :-)
GreenArrow
Ban
Ban

Z WP8 na WP8

Post by GreenArrow »

Je jen zajímavé, kolik jedno hloupé rýpnutí do zdejší modly vyvolá povyku. Holt smartmania se nám pomalu začíná měnit na windowsmaniu, ale tak co už.
biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”

Z WP8 na WP8

Post by biscuit84 »

Dvaja najvacsi trollovia sa tu idu hadat, kto zacal trollovat ako prvy... So Smartmaniou to uz fakt ide dole vodou. Ked som sem v zaciatkom roku 2010 zacal chodit, tak akykolvek pokus o flame ci trolling sa nemilosrdne trestal zabanovanim...
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Z WP8 na WP8

Post by CageJ »

GreenArrow wrote:Myslím si, že na to kolik zaměstnává microsoft lidí by opravdu mohl aspoň na té úrovni applu být. To, že mě windows 7 dvakrát za týden na legální licenci vyhodí, že jsou nelegální a že mám zakoupit legální SW, to hraničí s drzostí.

PS: Už můj první příspěvek v tomhle tématu byl mířen na Windows a srovnání s mobilní platformou, nějakej flame WP vs zbytek světa jsem opravdu neměl v plánu
Problem ale niekde bude, zrejme v uzivatelovi 8-) .... Overenie licencie max pyta pri zmene HW.. Mam doma niekolko PC aj s W7 a ANI RAZ som nemal tebou zmieneny problem.. ani raz... vsetko legalne licencie !

P.S. Nevidim problem aby si si nainstaloval Linux na PC alebo proste zmenil platformu na MAC...
mceza

Z WP8 na WP8

Post by mceza »

biscuit84: Ono je to taky o něčem jiném - čím větší flame, tím víc příspěvků, tím víc lidí. Větší návštěvnost = větší příjmy z reklamy atd. atd. ...

GreenArrow: A bylo to rýpnutí třeba? Nezdá se mi, že bys měl s přechodem mezi dvěma WP8 telefony zkušenosti... A že se lidi ohradili? To není o modle, to je o tom, když Androiďák příjde do diskuze o WP a začne rýpat, aniž by o problému něco věděl... Trochu nadhledu chlape ;)
biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”

Z WP8 na WP8

Post by biscuit84 »

Na tej vyssej navstevnosti asi nieco bude... vid. coraz castejsia bulvarizacia clankov niektorych autorov :( ale je to skoda, pokial ma pamat neklame tak SM stale patri pod Mafru, pod ktoru patria aj dalsie 3 weby venujuce sa mobilnym zariadeniam. Aspon SM by si mohla udrziavat vysoky standard z minulych rokov...
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Z WP8 na WP8

Post by koumes »

Pokud se chcete vsichni hadat,tak v OFFTOPICu!
Zamykam,stejne uz bylo vse zodpovezeno.
Locked

Return to “Windows Phone 8.x”