Lumie 800 / vadný displej??
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Lumie 800 / vadný displej??
Obecně známá vlastnost pro člověka, co se ve smartphonech orientuje, pro běžného uživatele telefonů nikoli.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nebude,bude to porad stejne.Jen se mohou objevit jine neduhy techto "skvelych" displeju.A to vypalena/vysvicena mista,ale zalezi dle uzivani.To uz bezne reklamovatelne je.Ta kvalita se bude zhoršovat a bila bude ještě zelenejsi postupem času?
Paneboze ty jsi drevo.Logika houpaciho kone,jdi reklamovat svuj displej,protoze neni-li to Amoled podava/spatne zobrazuje cernou.Obecně známá vlastnost pro člověka, co se ve smartphonech orientuje, pro běžného uživatele telefonů nikoli.
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Lumie 800 / vadný displej??
Já jsem se svým displejem spokojen. Bavíme se o AMOLED, kde je u většiny modelů telefonů velmi výrazný celkový barevný nádech. Je snad něco jiného, když je u IPS misto ideální černé tmavá šedá a situace u AMOLED u Lumie a dalších, kdy je barevný nádech nejčastěji do zelené výrazně patrný na celém displeji, nejen v místech zobrazení určité barvy. To snad uznáte i Vy, že to nejsou srovnatelné nedostatky.
No takze vyvratime mytus.. AMOLED ako taky nie je problem nakalibrovat.. lenze jeho zivotnost je iba 1000h. Preto sa presaturuju niektore farby a zvysi sa zivotnost az na 10000h. A nie tento problem s vypalovanim na L820,925 nikdy nebude, 10000h = 1 rok a viac v kuse.. co nehrozi v reale..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vratime se na zem ty "mytusi".Luma 820 pouziva totozny displej jako Lumia 900 ,kde uz se nekterym projevilo vypalovani,papirova cisilka vypadaji pekne,pak jsou ty naivni co je zerou a pak je praxe.I nejnovejsi Amoledy/SuperAmoledy stale trpi "vypalovanim" i v beznem provozu.Je to zbytecne prechvalovana technologie,ktera ma vice negativ,nez plusu.Co jsem se jich prave kvuli vypalovani navymenoval a stale nevymenim.L925 nema duvod byt vyjimkou.