Nokia Lumia 800: Pomoc s výběrem e-shopu

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
PeteyGrand
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 800 Cyan

Post by PeteyGrand »

Taky vím, že Alza.cz je dobrej obchod, ale nemám finance na to abych si tu Nokii z toho obchodu koupil, proto jsem váš požádal zde o pomoc s výběrem jiného obchodu.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

No potom daj vedieť ako, kde a za koľko si ju zohnal, možno tým niekomu inému v budúcnosti poradíš :)
A snáď nájdeš taký ktorý ti bude vyhovovať :)
PeteyGrand
nováček
nováček

Post by PeteyGrand »

Mám problém s tím, že prostě chci modrou variantu, ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo, radši bych chtěl CZ distribuci, ale ta je drahá..
Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Nokia Lumia 800: Pomoc s výběrem e-shopu

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

Ach jo. Budte rad, ze existuje telefon, ktery Vam vyhovuje a jeste se prodava v CR. Ostatni takove stesti nemaji.
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

PeteyGrand wrote:Mám problém s tím, že prostě chci modrou variantu, ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo, radši bych chtěl CZ distribuci, ale ta je drahá..
Dyk ty telefony v EU sou stejný jak tady v čechách, nebo je snad pro EU vyráběji jinde a pořádněji než pro čechy? Záruka je celoevropská, takže s reklamací neni problém. Zbytečně nad tim laboruješ.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo
Pochybuji u nekterych o zdravem rozumu,kdyz si mysli a napisi toto..
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Post by Jakub Karásek »

Nebudu zakládat nové vlákno, když se jedná v podstatě o to samé. Nevlastní někdo z místních eshop nebo jiný obchod s mobilními telefony?
Jde to tohle, mám možnost si vybrat služební telefon odkudkoliv, ale pouze do 3tis. Samozřejmě za tyhle peníze si slušný telefon neseženu a při dnešních cenách by se mi velice líbila Lumia 800 (900), ale potřeboval bych, aby mi na ni byla vystavena faktura na 3tis, kterou by mi proplatil zaměstnavatel a zbytek bych doplatil já. Oficiálně to takhle nejde, čili bych potřeboval, aby mi někdo vyfakturoval Lumii za tuto cenu. Není tu nikdo takový?
janafise
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC

Post by janafise »

Rozdíl v ceně mezi oficiální a neoficiální distribucí je značný: http://www.nalezneme.cz/nejlevnejsi-telefony-nokia/" onclick="window.open(this.href);return false; A to nejenom u Lumia 800, ale i u většiny dalších modelů. Osobně bych se toho zase tak nebála.
PeteyGrand
nováček
nováček

Post by PeteyGrand »

htcjirka wrote:
ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo
Pochybuji u nekterych o zdravem rozumu,kdyz si mysli a napisi toto..
Měl jsem už 2 telefony s EU distribucí a měl jsem s nima tolik problémů, že EU distribuci už nechci, zdravý rozum mám o tom Vás asi přesvědčovat nemusím, nikdo není tak chytrý aby rozuměl všemu. Já svojí zkušenost s EU distribucí mám a proto jí nechci...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

V EU distribuci neni jediny rozdil oproti te ceske.Ceska ditribuce je tez distribuce EU,stejne jako Nemecka apod.Telefony jsou vyrobene ve stejne tovarne,se stejnou kontrolou kvality apod. Takze zdrave(ta obava) to neni a vubec to nema opodstatneni.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Achjo... Každému logicky uvazujícímu jedinci musí byt Jasne, ze je jedno kde ten telefon koupí, nakolik všechny sjíždějí ze stejne výrobní linky, pro ČR Nokia ani nikdo jiný kvalitněji nedělá;)
mceza

Post by mceza »

"pro ČR Nokia ani nikdo jiný kvalitněji nedělá"

Ano, uvažování některých lidí je opravdu úžasné. Teoreticky připusťme, že Nokia opravdu pro jednotlivé země EU dělá telefony rozdílné kvality - jak by ale v tom případě mohli do Čr dodávat kvalitnější telefony než do jiných zemí EU? Nebylo by to spíše naopak? Vzhledem k tuzemské podpoře Nokie by se k nám dodávaly druhé nejhorší plečky z celé EU (nejhorší by dostali Slováci).

To je asi blbost, že? Takže opravdu je jedno, pro jakou zemi je telefon určen. Kvalita je stejná. A mezi každými kusy se občas najde zmetek. Bohužel...
PeteyGrand
nováček
nováček

Post by PeteyGrand »

Takže jak na to koukám, tak jsem asi magnet na zmetky. Né, jenom jsem to potřeboval vysvětlit jestli není mezi tím nějaký rozdíl. Díky za objasnění..
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”