Nokia Lumia 800: Pomoc s výběrem e-shopu
- PeteyGrand
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800 Cyan
Taky vím, že Alza.cz je dobrej obchod, ale nemám finance na to abych si tu Nokii z toho obchodu koupil, proto jsem váš požádal zde o pomoc s výběrem jiného obchodu.
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
No potom daj vedieť ako, kde a za koľko si ju zohnal, možno tým niekomu inému v budúcnosti poradíš 
A snáď nájdeš taký ktorý ti bude vyhovovať
A snáď nájdeš taký ktorý ti bude vyhovovať
- PeteyGrand
- nováček

Mám problém s tím, že prostě chci modrou variantu, ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo, radši bych chtěl CZ distribuci, ale ta je drahá..
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Nokia Lumia 800: Pomoc s výběrem e-shopu
Ach jo. Budte rad, ze existuje telefon, ktery Vam vyhovuje a jeste se prodava v CR. Ostatni takove stesti nemaji.
Dyk ty telefony v EU sou stejný jak tady v čechách, nebo je snad pro EU vyráběji jinde a pořádněji než pro čechy? Záruka je celoevropská, takže s reklamací neni problém. Zbytečně nad tim laboruješ.PeteyGrand wrote:Mám problém s tím, že prostě chci modrou variantu, ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo, radši bych chtěl CZ distribuci, ale ta je drahá..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pochybuji u nekterych o zdravem rozumu,kdyz si mysli a napisi toto..ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Nebudu zakládat nové vlákno, když se jedná v podstatě o to samé. Nevlastní někdo z místních eshop nebo jiný obchod s mobilními telefony?
Jde to tohle, mám možnost si vybrat služební telefon odkudkoliv, ale pouze do 3tis. Samozřejmě za tyhle peníze si slušný telefon neseženu a při dnešních cenách by se mi velice líbila Lumia 800 (900), ale potřeboval bych, aby mi na ni byla vystavena faktura na 3tis, kterou by mi proplatil zaměstnavatel a zbytek bych doplatil já. Oficiálně to takhle nejde, čili bych potřeboval, aby mi někdo vyfakturoval Lumii za tuto cenu. Není tu nikdo takový?
Jde to tohle, mám možnost si vybrat služební telefon odkudkoliv, ale pouze do 3tis. Samozřejmě za tyhle peníze si slušný telefon neseženu a při dnešních cenách by se mi velice líbila Lumia 800 (900), ale potřeboval bych, aby mi na ni byla vystavena faktura na 3tis, kterou by mi proplatil zaměstnavatel a zbytek bych doplatil já. Oficiálně to takhle nejde, čili bych potřeboval, aby mi někdo vyfakturoval Lumii za tuto cenu. Není tu nikdo takový?
Rozdíl v ceně mezi oficiální a neoficiální distribucí je značný: http://www.nalezneme.cz/nejlevnejsi-telefony-nokia/" onclick="window.open(this.href);return false; A to nejenom u Lumia 800, ale i u většiny dalších modelů. Osobně bych se toho zase tak nebála.
- PeteyGrand
- nováček

Měl jsem už 2 telefony s EU distribucí a měl jsem s nima tolik problémů, že EU distribuci už nechci, zdravý rozum mám o tom Vás asi přesvědčovat nemusím, nikdo není tak chytrý aby rozuměl všemu. Já svojí zkušenost s EU distribucí mám a proto jí nechci...htcjirka wrote:Pochybuji u nekterych o zdravem rozumu,kdyz si mysli a napisi toto..ale bojím se toho že je to distribuce EU, aby se to třeba časteji nerozbíjelo
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
V EU distribuci neni jediny rozdil oproti te ceske.Ceska ditribuce je tez distribuce EU,stejne jako Nemecka apod.Telefony jsou vyrobene ve stejne tovarne,se stejnou kontrolou kvality apod. Takze zdrave(ta obava) to neni a vubec to nema opodstatneni.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Achjo... Každému logicky uvazujícímu jedinci musí byt Jasne, ze je jedno kde ten telefon koupí, nakolik všechny sjíždějí ze stejne výrobní linky, pro ČR Nokia ani nikdo jiný kvalitněji nedělá;)
-
mceza
"pro ČR Nokia ani nikdo jiný kvalitněji nedělá"
Ano, uvažování některých lidí je opravdu úžasné. Teoreticky připusťme, že Nokia opravdu pro jednotlivé země EU dělá telefony rozdílné kvality - jak by ale v tom případě mohli do Čr dodávat kvalitnější telefony než do jiných zemí EU? Nebylo by to spíše naopak? Vzhledem k tuzemské podpoře Nokie by se k nám dodávaly druhé nejhorší plečky z celé EU (nejhorší by dostali Slováci).
To je asi blbost, že? Takže opravdu je jedno, pro jakou zemi je telefon určen. Kvalita je stejná. A mezi každými kusy se občas najde zmetek. Bohužel...
Ano, uvažování některých lidí je opravdu úžasné. Teoreticky připusťme, že Nokia opravdu pro jednotlivé země EU dělá telefony rozdílné kvality - jak by ale v tom případě mohli do Čr dodávat kvalitnější telefony než do jiných zemí EU? Nebylo by to spíše naopak? Vzhledem k tuzemské podpoře Nokie by se k nám dodávaly druhé nejhorší plečky z celé EU (nejhorší by dostali Slováci).
To je asi blbost, že? Takže opravdu je jedno, pro jakou zemi je telefon určen. Kvalita je stejná. A mezi každými kusy se občas najde zmetek. Bohužel...
- PeteyGrand
- nováček

Takže jak na to koukám, tak jsem asi magnet na zmetky. Né, jenom jsem to potřeboval vysvětlit jestli není mezi tím nějaký rozdíl. Díky za objasnění..