1) bylo by možné přidat na výběr na zadní stranu live tile kromě radarových snímků také aktuální teplotní mapu?
2) bylo by možné přidat do aplikace zobrazení předpovědi na zamykací obrazovku (ve stylu weather flow)?

Já si myslím, že 30 sekund je pro obnovu údajů na live tile až až. Mě se to tvoje zdůvodnění moc nezdá. Existují dlaždice které načítají bez problémů fotky z různých fotoserverů. Některé z nich i do velké dlaždice, takže nějak to jít musí. Osobně tipuju (fakt jen tipuju), že tvá aplikace nemá žádnou vlastní serverovou podporu a načítáš data napřímo přímo z původního zdroje. Nestálo by v takovém případě za úvahu mít nějakou jednoduchou webovou cache někde na nějakém levném hostingu? Objemově to nebude žádná hromada dat a cvrkot tam taky nebude takový abys musel zajišťovat nějaké profi řešení. Tam by sis obrázky stáhnul, optimalizoval pro všechny velikosti dlaždic a pak teprve servíroval. Ale nejsa WP programátor a neznaje řešení tvé aplikace, možná plácám úplně mimo. To se případně předem omlouvámhujer wrote:Ne, v pohodě, jen jsem se nechal trochu unést![]()
Bohužel, problém s ne-aktualizacemi dlaždic je většinou v tom, že aplikace prostě nestihne ve striktně vymezeném čase (díky Microsoftem za těch pos...ných cca. 30 sekund) stáhnout potřebná data. ... řešením je prodloužení onoho systémového limitu ze strany MS - což zatím asi nehrozí.

Ach, tak to jo. Přiznávám, že to mě jako odpověď překvapilo.dwbmb wrote:Třeba si toho cením na víc než na kilo

Fakt? A teď už ti jde všechno v pořádku nastavit?bigjohn wrote:Aplikácia je výborná, za tých pár koruniek skor zadarmo....jediný problém som mal s nastavením mesta, mal som tam stále Praha a nie a nie tam dostať Trenčín...či už ručne alebo cez GPS

Sorry, ale tohle mě může fakt nasrat. Sám píšeš, že o tom víš prd a jenom hádáš. A kdyby sis o "mé aplikaci" něco přečetl, tak bys věděl, že serverová část tu samozřejmě je a ne na nějakém levném hostingu, který ti zaručí zase jen to, že se data často nenačtou apod. Webovou "cache" má Meteoservis samozřejmě a to dokonce dvojitou.iljusin66 wrote:Já si myslím, že 30 sekund je pro obnovu údajů na live tile až až. Mě se to tvoje zdůvodnění moc nezdá. Existují dlaždice které načítají bez problémů fotky z různých fotoserverů. Některé z nich i do velké dlaždice, takže nějak to jít musí. Osobně tipuju (fakt jen tipuju), že tvá aplikace nemá žádnou vlastní serverovou podporu a načítáš data napřímo přímo z původního zdroje. Nestálo by v takovém případě za úvahu mít nějakou jednoduchou webovou cache někde na nějakém levném hostingu? Objemově to nebude žádná hromada dat a cvrkot tam taky nebude takový abys musel zajišťovat nějaké profi řešení. Tam by sis obrázky stáhnul, optimalizoval pro všechny velikosti dlaždic a pak teprve servíroval. Ale nejsa WP programátor a neznaje řešení tvé aplikace, možná plácám úplně mimo. To se případně předem omlouvám

Tahle změna mě mrzí. Používám nejmenší dlaždici a neměl jsem problém s tím, že by bylo zobrazení mrňavé nebo nečitelné, naopak dávalo mi konkrétní úvodní představu o počasí. Aktuální stav je podobný jako by tam bylo statické logo, takže budu hledat ve své matici místo, kam bych umístil střední tile. Pokud by se ale v nějaké příští verzi teplota a čas vrátily na malou dlaždici, byl bych rád.hujer wrote:Teplota na nejmenší dlaždici není, jelikož by zobrazení bylo totálně mrňavé (viz obrázek), proto jsem od toho upustil a ponechal jen ikonu.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest