[app] SmartMaps - online/offline mapy
SmartMaps mapy na Marketplace (diskuze)
Cílem je spíše sjednocování produktové nabídky, než její štěpení. Cena za danou mapu není nijak vysoká (fakticky pravděpodobně nejlevnější na trhu).
Ono to nie je problém ceny ale kapacity pamäte ktorá sa nedá u WP7,5 rozšíriť
, a mať kapacitu obsadenú dátami ktoré nikdy nevyužijem je veľký luxus
, a mať kapacitu obsadenú dátami ktoré nikdy nevyužijem je veľký luxus
V sekci "Mapy" na našich stránkách je u dané mapy záložka "Klad". Zde je znázorněné rozložení map (v tomto případě jen datové), tedy je možné nainstalovat kupř. klad 16-23, pokud k tomu přičteme i další měřítka na území SR....cca 1GB dat.
Mimochodem, vcelku běžně (prakticky denně) zde nahráváme uživatelům mapové podklady, standardem je 32GB karta, spojení "5-10GB dat a luxus" už poměrně dlouho neřešíme:-)
Mimochodem, vcelku běžně (prakticky denně) zde nahráváme uživatelům mapové podklady, standardem je 32GB karta, spojení "5-10GB dat a luxus" už poměrně dlouho neřešíme:-)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jak souvisi mala,nerozsiritelna pamet u Windows Phone s 32GB kartou apod?Posledni vetu jsem nejak nepobral.
Otázka pro vývojáře: Nemohli byste aplikaci dát i do UK a US marketu?
Supr, že to konečně je. Nicméně bych měl nějaké poznámky:
- šlo by udělat nastavení, která tlačítka se mají zobrazovat? - např. zoom zabírá hodně místa a ne vždy je potřeba
- tlačítko na rychlé přepínání mezi online a offline mapami
- je škoda že nemáte mapové podklady od Českého klubu turistů. Jejich mapy jsou nejpřesnější (i jejich starší mapy odpovídají lépe situaci než jakékoliv jiné, třeba i novější - lesní cesty, turistické značky...)
- šlo by udělat nastavení, která tlačítka se mají zobrazovat? - např. zoom zabírá hodně místa a ne vždy je potřeba
- tlačítko na rychlé přepínání mezi online a offline mapami
- je škoda že nemáte mapové podklady od Českého klubu turistů. Jejich mapy jsou nejpřesnější (i jejich starší mapy odpovídají lépe situaci než jakékoliv jiné, třeba i novější - lesní cesty, turistické značky...)
MiloshCZ: rozumím tomu správně, že ty velké šedivé dlaždice na přiblížení co vidím v náhledech aplikace a které překrývají mapu, jsou zobrazené v mapě trvale ??
Andreas: Já je tam mám a nenašel jsem, jak se jich zbavit.
Tak pokud je to tam takhle trvale a nejde alespoň stáhnout ta šedá na minimum, aby zůstaly poze ty znaky lupy, tak to působí hrozně rušivě a zabírá to velkou část mapy. Nechápu proč to musí být takhle velké a přímo na mapě, když idealní na obsluhu je u WP panel dole.
no a hlavně jde zoomovat i klasicky dvěma prsty
Prosím SmartMaps, aby tuhle připomínku vzali do úvahy. Mě to v téhle podobě přijde hodně rušivé a zbytečné.
Taky bych uvítal odstranění zoomovacích tlačítek, jsou tam zbytečné a zabírají místo ve velikosti mapy. Nebo to udělat aspoň vypínatelné.
-
htcjirka
- smartmaniak

Souhlas,ty tlačítka dat pryč,zoomovat se může klasicky prsty,zabíra to cenné místo mapě.
-
htcjirka
- smartmaniak

SmartMaps mapy - update 1.0.2
První upgrade venku 1.0.2,oskliva tlacitka na prave strane pretrvavaji,funkce hledani zatim taktez nefunkcni/v priprave..
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Mas 2 prispevky nad sebou. Pouzivej EDIT, prosim.
-
mceza
Má dva příspěvky, vzdálené od sebe dva dny a na sobě nezávislým obsahem. Zde vidím dva příspěvky jako vhodné.
-
Stevik
- smartguru

Nainstalovano, ale je to zatim takove chude. Narozdil od jinych map porizenych na Windows Phone Store je tato mapa vazana na pristroj, ne na Live ID. Urcite neni aktualni, nasel jsem par veci, ktere jsou na mapy.cz uz nejakou dobu upraveny. Pritom na online verzi jsou. Nez koupite, pockal bych na novou verzi map, pokud nebude treba bezplatny upgrade po dobu treba pul roku.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Tak pokud je licence opravdu vázaná na přístroj, nikoliv na Live ID, tak to je pech 
-
htcjirka
- smartmaniak

To souhlas,vázanost na daný telefon je hodně nefér v době "live id" apod.Toto je od Smartmaps "vychcanost".Neumím proto najít vhodnější slušnejší slovo.Chápal jsem v to době Windows Mobile,kde se s tím dalo různě pirátit a generovat licence.V době, kdy je telefon vázán k jedinečnému "live ID",jasné idetinfikaci uživatele apod.
Takže zakoupím nové zařízení s WP8 a budu si mapy platit/licencovat znova,trochu "ujeté".
Už jsem se chystal mapy zakoupit v dojmu,že fungují jako všechny ostatní aplikace a navigace ,kde díky "live id" nejsem omezen jaký telefon z rodiny Windows Phone používám.To je tedy unikát..
Takže zakoupím nové zařízení s WP8 a budu si mapy platit/licencovat znova,trochu "ujeté".
Už jsem se chystal mapy zakoupit v dojmu,že fungují jako všechny ostatní aplikace a navigace ,kde díky "live id" nejsem omezen jaký telefon z rodiny Windows Phone používám.To je tedy unikát..
-
Stevik
- smartguru

SmartMaps mapy na Marketplace (varování)
htcjirka: Omluva za ty 2 prispevky - prehledl jsem datum.
Ano, je to nefer. Ani nevim, je-li to vazano na IMEI, nebo se neco nekde jen zapise. Pokud to neni na IMEI, tak i HR je osudovy. Vzdyt mapy stoji vic jak Navigon, ale ja jim to dal
Co na to Smartmaps?
Ano, je to nefer. Ani nevim, je-li to vazano na IMEI, nebo se neco nekde jen zapise. Pokud to neni na IMEI, tak i HR je osudovy. Vzdyt mapy stoji vic jak Navigon, ale ja jim to dal
Co na to Smartmaps?