Rafinovaná nastavení dlaždic u WP7.8? Vy ještě nemáte WP7.8?
Rafinovaná nastavení dlaždic ve WP 7.8 ?
Ano, to je domácí appka, netuším ale myslím že ne z důvodu omezení systému... I když možná ne, stačí normální unlock na instalace homebrew aplikací...
- CreAtive_34
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Radar
Je to homebrew z XDA. Na marketu není kvůli nativnímu kódu...
Ovšem není potřeba root ani interop. Na použití stačí developer unlock, či studentská verze dev. unlock.
Ovšem není potřeba root ani interop. Na použití stačí developer unlock, či studentská verze dev. unlock.
Jo..? Stačí develop unlock? Ale ten se už nedá udělat něak neoficiálně ně? Chevron skončil, takže tak to nepůjde a u studentského účtu nevím jak se zaregistrovat.. můžu tam vyplnit fake školu..? 
- CreAtive_34
- přispěvatel

Developer unlock se dá koupit, nevím teď za kolik, ale je to hodně... Na studentský unlock musíš být studentem školy zapojené v nějakém MS programu, nebo mít funkční ISIC kartu. Ale někde na XDA kolovaly "fake" údaje pro registraci, které fungují. Navíc myslím, že už to ani neověřují. Zkus to ;)
Tak sem to udělal podle návodu a uvidím... Píšou, že k tomu abych se dostal na mail to trvá 20minut až 2-3dny... takže běh na dlouhou trať, ale jestli to vyjde tak výsledek bude stát za to 
Tak po dlouhé době čekání jsem se dočkal emailu s informacemi o mém účtu, telefon mám už zaregistrovaný a teď tam zkusím hodit tu appku na baterku... Jedna, dvě otázky, co odnáší takovéhle odemčení telefonu a co do něj dostanu..?
Po třech náhraných aplikací tam už víc nedám se studentským účtem že? To je na nic
Tak po dlouhé době čekání jsem se dočkal emailu s informacemi o mém účtu, telefon mám už zaregistrovaný a teď tam zkusím hodit tu appku na baterku... Jedna, dvě otázky, co odnáší takovéhle odemčení telefonu a co do něj dostanu..?
Po třech náhraných aplikací tam už víc nedám se studentským účtem že? To je na nic
Bude aplikace typu Battery status problémem i ve W8 nebo tam již bude na marketu?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
OvěřujíCreAtive_34 wrote:Developer unlock se dá koupit, nevím teď za kolik, ale je to hodně... Na studentský unlock musíš být studentem školy zapojené v nějakém MS programu, nebo mít funkční ISIC kartu. Ale někde na XDA kolovaly "fake" údaje pro registraci, které fungují. Navíc myslím, že už to ani neověřují. Zkus to ;)
Prodlužoval?? Na jak dlouho to je??
Taky sem nedávno prodlužoval, je to na rok.
Tak to je dobré, to už budu mít ISIC kartu u sebe ;)
Mám otázečku mimo téma a nechci kvůli tomu zakládat nový vlákno... Dají se něak vypnout zvuky klávesnice..?? Je fakt otravné když máte hlasitost na maximum abyste telefon slyšeli, pak ho vytáhnete, že si chcete napsat sms a začnete vyloženě ťukat tak nahlas, že to musí slyšet i řidič
Mám otázečku mimo téma a nechci kvůli tomu zakládat nový vlákno... Dají se něak vypnout zvuky klávesnice..?? Je fakt otravné když máte hlasitost na maximum abyste telefon slyšeli, pak ho vytáhnete, že si chcete napsat sms a začnete vyloženě ťukat tak nahlas, že to musí slyšet i řidič
- CreAtive_34
- přispěvatel

Člověče, na rootnutém (custom rom) telefonu to jde... Ale na nerootlém telefonu to asi nepůjde, dělá se to úpravou registrů. Jedině snad vypnout zvuky... 
Aha, tak to je dost trapné teda
Jo ještě mám takovej menší postřeh.. Na studentským develop unlocku jsou k dispozici jen 3 aplikace vždycky že? Jaktože já teď už nainstaloal pátou aplikaci a pořád mi vše funguje v pořádku ??
Jo ještě mám takovej menší postřeh.. Na studentským develop unlocku jsou k dispozici jen 3 aplikace vždycky že? Jaktože já teď už nainstaloal pátou aplikaci a pořád mi vše funguje v pořádku ??
- CreAtive_34
- přispěvatel

Tak o tom nevím :D Když jsem měl studentskej unlock já, čtvrtá už prostě nainstalovat nešla...
Asi chyba, nebo kouzlo... Buď rád ;) Další "level" je 10 aplikací...
Asi chyba, nebo kouzlo... Buď rád ;) Další "level" je 10 aplikací...
:D heh tak to je dobré... že bych zkusil těch 10 aplikací? :D jenže problém je, že na dev. unlock nejsou žádné aplikace nebo o žádné dobré app... Nevíte o něakých?? :D
- CreAtive_34
- přispěvatel

Battery status, supreme shortcuts (u mě vypínají telefon...), LoMob (super instagram-like aplikace, není na CZ marketu), OEM marketplace (nokia/samsung/htc marketplace... taková ta klasika jako Nokia Autem či Nokia Mapy...
Tak OEM Market tam mám, mám i Nokia Drive i Maps, zbytek od Nokie nefunguje... Battery Status bylo první co jsem stáhl ;) LoMob? Je to adekvátní náhrada za Instagram nebo to je něco jako Lomogram ..?
- CreAtive_34
- přispěvatel

Je to ve stylu instacamu a všech podobných mrvítek, ale přijde mi asi nejlepší z nich. Má nejpoužitelnější filtry, ty ostatní aplikace vypadají spíš jako parodie na instagram-like úpravy. Jen má asi 65MB...
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
jistě že se dají vypnoutAP3ND1X wrote:Tak to je dobré, to už budu mít ISIC kartu u sebe ;)
Nastavení>Vyzváněcí tóny+zvuky>Stisknutí tlačítka - zruš zatržení
YES..!!! Díky ti..!! 
- CreAtive_34
- přispěvatel

Stydím se :D