vyvraťte mi kritiku prosím

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Krayzie wrote:
Standa wrote:Kabel vs. flashka: proč nosit flashku, když stejně má všude každý nějaký USB kabel, a tak jako tak musím všude nějaký kabel mít i já (doma, práce, auto...)
S tymto moc nesuhlasim. V praci micro USB kabel nemam, ked pridem k nasim, tiez doma micro USB kabel nemaju, v aute kabel nemam, mam ho len doma. Takze pre mna je ovela jednoduchsie nosit mini USB stick na klucoch, lebo kluce mam stale so sebou, ako rozmyslat nad tym, ci dotycny(a) ma doma kabel alebo nie. Inak mensie subory taham priamo z/na svoj vlastny server a vacsie (vacsinou filmy > 10 GB) nosim na ext. HDD.
Kdybys to ocitoval celé, jak jsem to napsal, pochopil bys smysl :-) Jde o to, že ani velebený WP nemá nijak dobrou výdrž, proto jsem nucen mít všude USB kabel, abych nemusel přemýšlet, kde bude nutno nabíjet, a proto debata o nutnosti nosit kabel ztrácí smysl a nosit navíc flashku je přítěž. Tedy aspoň pro "heavy" uživatele telefonu samozřejmě.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

Myslím, že tu nie je čo riešiť, akurát tu vzniká iba ďalší a ďalší flame. Takže to zamknem a nech si to autor prečíta a spraví názor sám.
matelkoxxl
Locked

Return to “Windows Phone 8.x”