Samsung Galaxy Tab P6800 7.7
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
No snad se jedná skutečně o vadu a ne vlastnost...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Tmaska: tak drzim palce aby ti to vyslo. Dnes jsem taky objednal tak doufam, ze muj kus bude ok. Pocitam s tim, ze kdyz se mi to nebude zdat, bez korpuli zasilam zpet a budu zadat vraceni penez. Neminim mit za 15 litru zmetek. Po spickovem Galaxy Note na to nejsem zvedavy. Uvidime
tak co chlapi uz ho mate nekdo doma , piste zkusenosti klady i zapory jak se zdaji vam
ps , co ty rohy , drzi vam jak pribite nebo vrzou jako me
ps , co ty rohy , drzi vam jak pribite nebo vrzou jako me
- HanysR
- smartguru

Já bych ho mohl mít čistě teoreticky zítra, zaplatil jsem převodem včera a dnes jsem koukal a už ho mají pro mne skladem. Myslím, že zítra budou mít peníze na účtu a odpoledne mi ho přivezou. Pak dám určitě vědět! Snad budu mít večer trošku času abych sem hned něco napsal. Jak to vypadá s tebou? Víš něco nového?
v obchode rikali ze to servisu trva tak deset dnu az dva tydny ale maji na to mesic , boze ja jsem takovy vul ze jsem tak poctivy , no uz nikdy nebudu. Jestli bych trefil na nejakehe hovado v servisu a neuznal to ( u nas je mozne vsecko ) , tak budu volat primo na pobocku samsungu v CR jestli by s tim neslo neco udelat , co jineho clovekovi zbyde , ale porad doufam ze to bude ok a doufam ze to nebylo zbytecne , ze se alespon nekdo z meho pripadu pouci.
ps , mate nebo budete instalovat nejaky jiny laucher a jestli jo tak ktery ? TW je zasekany ale snad prichodem ICS uz bude vse ok i kdyz
ps , mate nebo budete instalovat nejaky jiny laucher a jestli jo tak ktery ? TW je zasekany ale snad prichodem ICS uz bude vse ok i kdyz
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Tak snad ti to dopadne v poradku. Novy ADW EX ma v sobe podporu zobrazeni pro tablet a je ready i pro ICS. Sam pouzivam.
pouzivas na tabletu nebo mobilu ?
ptam se proto jestli adw pouzivas na ICS takze touch wiz seka i tam jo ?
ptam se proto jestli adw pouzivas na ICS takze touch wiz seka i tam jo ?
- HanysR
- smartguru

Aeon pouziva na Galaxy Tab 7 plus, dovolim si odpovedet za nej
jinak ja te chapu, taky nejsem z tech co vraceji ve 14 dni lhute kvuli kdejake blbosti a doslova toho zneuzivaji. Nikdy jsem to nevyuzil ale ted toho vyuziju pokud to nebude OK. Je to uz dost drahe zarizeni na to abych neco trpel. Dlouho jsem uvazoval jestli do toho tech 15 tis dam tak chci i kvalitu kterou Sam umi
- aeon101
- stálý přispěvatel

Ano, HanysR odpovedel za mne..
, pouzivam zatim na Honeycomb. Ale TouchWiz mi nesekal, jelo to plynule. Jen proste ty vestavene launchery nemusim a ADW mi vyhovuje asi nejvice, co se tabletu tyka.
- HanysR
- smartguru

Re: Samsung Galaxy Tab P6800 7.7
Tak ho mám v ruce a píšu z něho. Jsem zatím max spokojený, konstrukce naprosto parádní, displej klasika Amoled - moc hezký. Zatím jsem velmi mile překvapený z celkového dojmu. Vše pomalu nastavuju tak uvidíme. Když vás bude něco zajímat, rád odpovím
no ja dneska psal do obchodu jestli by mi nedali kontakt na servis kde nam ho opravujou , dali mi maila.
psal jsem tam a pan mi odepsal ze jeste dnes posilaji zpet do obchodu , reklamace uznana , bude mi poslan novy kus.
nemel jsem sice cislo reklamacni objednavky ale pan psal ze zas tak moc 7.7 tam nemaji , takze to bude muj.
nechci to zakriknout ale huraaa
psal jsem tam a pan mi odepsal ze jeste dnes posilaji zpet do obchodu , reklamace uznana , bude mi poslan novy kus.
nemel jsem sice cislo reklamacni objednavky ale pan psal ze zas tak moc 7.7 tam nemaji , takze to bude muj.
nechci to zakriknout ale huraaa
- HanysR
- smartguru

Tak to je super. Hlavně že to dopadne. Držím ti palce aby to bylo ok a užívals super stroj. Máme doma ještě Asus Transformer první verzi a ten se mi teda tak nelíbí jak Tab 7.7
jo jinak jsem si koupil a mam uz doma ( zpracovani perfektni ) tak snad bude sedet , udelal jsem si maketu dle parametru z tvrdeho papiru a vleze tam , jinak na tech strankach jsou i jine barvy a i jeden vetsi rozmer
http://brasnicky.cz/brasny-na-ebooky/ob ... -7-cervena" onclick="window.open(this.href);return false;
PS , PROSIMTE JA JSEM SI NEJAK CASOVE ANI NEVSIMNUL JESTLI JE TAM OPRAVDU IRDA ? mas uz vyzkouseno ?
http://brasnicky.cz/brasny-na-ebooky/ob ... -7-cervena" onclick="window.open(this.href);return false;
PS , PROSIMTE JA JSEM SI NEJAK CASOVE ANI NEVSIMNUL JESTLI JE TAM OPRAVDU IRDA ? mas uz vyzkouseno ?
- HanysR
- smartguru

Tak dle mého tam infra není. Nic tomu nenasvědčuje ani není vidět. Někde jsem četl, že snad jen některé modely. Já to naštěstí kvůli tomu nekupoval.
uprostred po leve strane ta cerna tecka , mas nemas ?
jestli ne tak proc nabizeji neco co to nema . treti obrazek z leva
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-24 ... 0-7-7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jestli ne tak proc nabizeji neco co to nema . treti obrazek z leva
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-24 ... 0-7-7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- HanysR
- smartguru

Uprostřed po levé straně? Zkus to trochu upřesnit to místo. Kde uprostřed? Na které straně/hraně apod.
- HanysR
- smartguru

Tak tady si počti a mrkni na obrázky - hlavně gsmarena. Měl jsem pravdu, IrDA nemá. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1481513" onclick="window.open(this.href);return false;
- aeon101
- stálý přispěvatel

Irda je tusim pro americky trho pouze, naposledy jsem tuto funkci pouzil pred 8 lety..
. Jinak gratuluji TMASKo k uznani reklamace. A objektivne- tu brasnicku bych osobne pro svuj tablet nikdy nevybral, ale samozrejme proti gustu zadny...
no jeste neni doma , nechci zakriknout , a k brasnicce , ono vsecky obaly na mobil netbooky notebook atd mam cerne , tak jsem chtel konecne neco jineho , a jeste nevim jestli tam vleze na sto procent , maketa ano 
- HanysR
- smartguru

Asi tak nejak s tou brasnickou. Ja bych do toho taky nesel. Pro mne je to jako ve Varech se promenadujici Natasa v kombinaci teplaky a kozich - videl jsem bezne na vlastni oci
Myslim si proste, ze tento tablet si zaslouzi neco vic. Je to ale kazdeho vec a muj nazor ti muze byt ukradeny. Nechtel jsem to rozebirat ale kdyz uz to Dan nacnul
jinak infra jsem taky pouzil naposledy x let zpet kdy jeste BT moc idealne nefungovalo. A na AV si vezmu radeji ovladac. Proste mne to netrapi