/edit: Jj, jed, neprohloupis:-) Uz sezenes i mnohem levneji ( myslim kolem 6600)
Samsung Omnia W v Sunnysoftu za 7200 skladem
-
r3pel
- nováček

- Zařízení: Sony Xperia S, Samsung Omnia W
Jj, pentile matrix.
/edit: Jj, jed, neprohloupis:-) Uz sezenes i mnohem levneji ( myslim kolem 6600)
Ja ji kupoval na Sunnysoftu, kdyz meli prvni 3 za 7200, pak uz tu byl jen Samsung, kterej ji mel na sklade, ale ten ji mel asi za 8500...
V ten den jsem si hodil u "zelenyho ufona" do kosiku Omnii 7 a objednal. V tu chvili vsechny stahli a na sunnysoftu pridali Omnii W.. Takze rychle storno objednavky a objednavka Wcka u konkurence:-D
Alza 6998,- Peníze mě až tak moc netrápí, pokud nejsou vyhozený. Akorát si připadám trochu jako magor, že si kupuju prakticky stejnej telefon, jako už mám :D Uvidím, který mi padne lépe.
-
r3pel
- nováček

Ma sice mensi diplej, ale pro me je naprosto dostacujici. Opravdu se krasne drzi (alespon me ano):-)
RE: Samsung Omnia W v Sunnysoftu za 7200 skladem
Právě proto jsem si W (už) koupil - dá se bez přehmatávání ovládat jednou rukou.
Sent from my OMNIA7 using Board Express
EDIT: Co to má ta Omnia W za nacvakávací plastovej kryt? To si ze mě dělaj p*d*l, ne? :D
Sent from my OMNIA7 using Board Express
EDIT: Co to má ta Omnia W za nacvakávací plastovej kryt? To si ze mě dělaj p*d*l, ne? :D
Koukal jsem na to video a mám prolbém. Mám trošku jinak to nastavení, nemám tam přidat složku ale spravovat a i když vyberu ve spravovat složku s hudbou v telefonu neni. A to stím odemknutím to se musí vždy?
Funguje někomu Samsung Allshare? Připojím se na NAS nebo PC, v pohodě procházím obsah, ale když ho chci na telefonu přehrát, tak se zobrazí hláška (nebylo nalezeno žádné zařízení). WTF?
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Dwbmb: Mohl bys prosím srovnat Omnii 7 a Omnii W? Kvalita provedení, rychlost - pokud je někde Omnia W viditelně rychlejší, tak prosím nějaké konkrétní příklady, výdrž atd. Díky.
Dneska ráno sem je srovnával vedle sebe :D Některé hry se spouštějí výrazně rychleji (Fable Coin Golf cca 3s), jiné stejně rychle (ilomilo). Zpracování W je oproti 7 mizerné, pouze plast. Zavírání krytu je jen nacvakávací. Výdrž jsem od dnešní noci porovnat přirozeně nestihl.
Sent from my GT-I8350 using Board Express
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Díky. To horší zpracování je docela zklamání, ale vysvětluje velmi nízkou startovací cenu. Na druhou stranu možná díky tomu nebude W tak kluzká jako 7.
U W se nebudeš muset bát vyklouznutí hlavně díky tomu, že má racionální rozměr a lze pevně uchopit.
Objevil se mi prolbém. Vyfotil sem si fotku a chtěl jí poslat přítelkyni, která má Sony Ericson Xperia X10s Android 2.3 a při spárování se mi obejvilo nepodporováno a to furt dokola nešlo to spárovat. Nevíte někdo co stím prosím?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Myslíš přes Bluetooth? Tak to ti nepůjde. Přečti si řádně manuál ke svému telefonu.
Ano myslim. Proc nepujde? :( Jako vubec?
V manualu je jen neco o Pin kodu. Nabidlo to pin kod a jen dve moznosti ok nebo storno tak sem dal ok a nic.
-
r3pel
- nováček

S jinym telefonem si nic pres Bluetooth neposles;-)
JAk je to mozne? To je jen u toho smartphone nebo u vsech?
-
Flynn
- smartmaniak

Je to u WindowsPhone. Chtělo by to, aby ses trochu zajímal, je toho plný internet. iPhone to má také tak (možná nějaké aplikace to už řeší). BT už není ve světě populární, vše se posílá mailem.
OT: A mohl by sis vyplnit údaje v profilu podrobněji.
OT: A mohl by sis vyplnit údaje v profilu podrobněji.
Žiadny telefón s WP7 nepodporuje prenos súborov či už foto alebo mp3 alebo iné cez bluetoth takže to nepôjde je to vlastnosť tejto platformy jedine ti ostáva e-mail cez wifi alebo zdielať na niekde na cloude
Tak na co ho má?
-
Flynn
- smartmaniak

OT: Opravdu ti doporučuji, aby sis tyto informace vyhledal na netu. Myslím, že nikdo nemá chuť odpovídat na tvé všetečné dotazy. Koupíš si bezmyšlenkovitě smartphone a pak teprve zjišťuješ, co vlastně umí a neumí. Nemělo to být naopak?