[app] WhatsApp - univerzální messenger
[app] WhatsApp je dostupný a je FREE
Přešel jsem raději na Viber. Umí push notifikace, posílání fotek a do měsíce by měl umět i telefonovat dle nejnovějších zpráv 
Od posledneho updatu to seka, nove spravy sa niekedy zobrazia len ked otvorim WA. Takze mohli by hodit nejaky novy update 
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Mne to ide ok.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Whatsapp mi příjde jako super řešení místo sms a pro kontakt se zahraničníma kamarádama, ale verze pro WP je tak pomalá, dlouho se spouští, nemá push notifikace a popravdě pořád mi hlásí "Not connected", že je pro mě naprosto nepoužitelná a nedovedu si jí představit jako náhradu za sms, dřív by mě hráblo. Nemá někdo zkušenost s WhatsApp na ostatních platformách, jak na nich funguje atd?
-
janac_marek
- smartguru

Má push notifikácie.
Dneska byl nový update na 2.8.2, aplikace se mi zdá stabilnější než před tím a chodí v pohodě. předtím co vyšel ten update na 2.8.0 tak to byla hrůza, pomalé, sekalo se te, při delší zprávě nebyl vidět poslední řádek na který jsem psal a těď v pohodě.
Chtěl bych se zeptat, jak je to s fungovaním na pozadí. Aplikaci si pustím, přepnu se pryč a jsem pořád online? Můžu přijímat zprávy a další věci? Budu na to upozorněn?
ano app funguje na pozadi
-
mceza
Aplikace podle mě (a mých zkušeností) na pozadí nefunguje. Pouze funguje systém notifikací. Po přijetí zprávy vyskočí notifikace a je možné WhatsApp obnovit a v tu chvíli je nová zpráva stažena a zobrazena.
Každopádně rozdíl mezi běžným během na pozadí není téměř poznat.
Každopádně rozdíl mezi běžným během na pozadí není téměř poznat.
Jo, teď jsem to celkem otestoval a funguje to přes ty notifikace, ale řekl bych, že vcelku dobře a určitě použitelně. Jen bych měl ještě jednu věc, teď po tom zkoušení mám na dlaždici 8 upozornění a při tom jsem do aplikace vlezl, zprávy přečetl. Nevíte v čem je problém? Kde bych měl vymazat počitadlo notifikací?
prosím prosím .. nemohl by mi někdo poslat Whatsapp na HTC HD 2ku ??? na mobilu mi nějak nefunguje market a na webu nemám tlačítko stáhnout .. pokud by by někdo hodněj ... [email protected]
děkuju Honzovi, co mi psal dnes maila, ale já mam windowsy =( ne Androida
Jaky typické :D Fakt by mě zajímalo, čeho si myslí, že tímhle vnucováním dosáhnou 
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: [app] WhatsApp je dostupný a je FREE
Moc se omlouvám za chybu. Viděl jsem na Tapatalku aplikace a software, už ne to, že se jedná o windows. Pokud to někdo bere jako vnucovaní, ještě jednou se omlouvám, jen jsem chtěl pomoct.
Mimochodem, kdysi jsem taky jel na windows...
Mimochodem, kdysi jsem taky jel na windows...
OK. Je tady už takový evergreen, že někdo potřebuje radu/nápad/tip s čímkoli a přijde minimálně jeden Androiďák se svýma rozumkama, takže se též omlouvám, že jsem vás zaškatulkoval 
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: [app] WhatsApp je dostupný a je FREE
Ano, všiml jsem si toho. Jelikož jsem skoro pořad v praci, přistupuji na toto fórum z Tapatalku a jak jsem psal výše, nelze poznat, že se jedná o windows. Ještě jednou se moc omlouvám
Při využívání WhatsApp (videa, fotky) čerpá se datový limit (standardně)? Protože na telefonu, když překročím FUP, tak mi skoro nic nejede, téměř nejsem vidět onlina na chatu FB, ale posílání dat přes WhatsApp jede standardně...čím to?
Předem děkuji za reakce.
Předem děkuji za reakce.
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Jakmile u vodafone překročím FUP, data se zpomalí ale jdou stále. Navíc tipujum že WhatsApp je velmi málo náročný. Mám zkušenost jako ty.
Mimochodem "téměř nejsem vidět onlina na chatu FB" je velmi vtipné

Mimochodem "téměř nejsem vidět onlina na chatu FB" je velmi vtipné
-
janac_marek
- smartguru

Je tu niekto kto túto aplikáciu na markete vidí a má Lumiu 920 alebo iný WP8? Na 800 som to nainštaloval, 920 to nevidí.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Ano, na HTC 8X taky zatím nic... Už mně to unavuje... Slibujou to snad 14 dní a furt nikde nic