Marketplace: Problémy a jejich řešení (všeobecná diskuze)
Založím dítěti kartu od Komerční banky,bude fungovat pro nakupování z MarketPlacu ? Máte někdo Komerční banku ?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
bart_cz: já mám mě Marketplace kartu KB vzal. Problém byl pouze s virtuální kartou. Ta přidat opravdu nesla.
pinhead: pokud Marketplace podporuje karty Maestro tak by mělo být nakupování v pohodě.
pinhead: pokud Marketplace podporuje karty Maestro tak by mělo být nakupování v pohodě.
chmeldas: mám právě virtuální kartu
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
To bude ten problém. Virtuální kartu se mi taky nepodařilo přidat. Klasickou Visu Elektron už, ale Marketplace vzal.
A jde použít jedna karta na 2 účty ?
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Re: Re: Nejde zprovoznit Marketplace CZ
Ahoj,tomcat wrote:Mam stejny problem, jako psal kolega vyse. Na htc hd7 mam vse lokalizovano na CR, marketplace v ceskem Zune PC funguje, aplikaci nainstaluju primo ze Zune PC, objevi se hlaska: "Aplikace bude brzy nainstalovana...", ale v telefonu se neobjevi. Zkousel jsem asi 15 aplikaci a her a ani jednu jsem nikde v telefonu nenasel. To jsou jiz vsechny apps nastaveny pro Mango nebo delam nekde nejakou chybu? diky za rady
Myslím že je to tím že český market funguje na telefonu až po aktualizaci na mango.Aspoň u mě to tak bylo,po aktualizaci se mě vše dotahlo do telefonu.
Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk
-
marek1
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
KB embusovana nefunguje
Raifeisen bank funguje ( zadal jsem kartu od moji pritelkyne ).
JE jim jedno ci ta karta je.
Raifeisen bank funguje ( zadal jsem kartu od moji pritelkyne ).
JE jim jedno ci ta karta je.
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Sucastne mam moje LiveID v Nemecku, tak sa mi aspon daju stahivat free app..ale sa mi neda pridat Slovenska Visa karta. Keby som si LiveID preniesol do CZ vzalo by mi to Slovensku Visa (CSOB)? alebo by to malo podobny efekt :? Skoda ze si app nemozem kupit aj keby som chcel :(
PS: uz neaktualne..vcera sa mi podarilo pridat Visa k mojmu nemeckemu uctu
Ráději bych používal US LiveID, prozatím nemám Zune účet ani Xbox účet, mám jen registované LiveID, páč jsem využíval Mesh beta a SkyDrive. Má už můj účet přidelen region, nebo se přidělí až při přihlášení k zune/xboxu (ptá se to na něj, zatím jsem to nepotvrdil)?
A jak je to s regiony v PC/telefonu? Musí se shodovat nebo můžu mít US LiveID, region v tel CZ (jestli to vůbec jde), počítač v CZ?
A jak je to s regiony v PC/telefonu? Musí se shodovat nebo můžu mít US LiveID, region v tel CZ (jestli to vůbec jde), počítač v CZ?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Regiony se musí shodovat, jinak Zune SW nepovolí přihlášení k Zune Social. To nastavení v PC ale nemá vliv na nic, je to jen informace pro systém, kde se zrovna počítač nachází.
Chápu tedy správně, že v nastavení Zune bude položka region, tu nastavím na US, v počítači budu mít vpohodě české windows XP, v telefonu nastavim při prvním zapnutí region US a vše bude fungovat jak má?
Má nějaké omezení ten US region v telefonu? Jakože třebas si fóra budou myslet jinej čas bo něco podobnýho horšího?
-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 14, 2011 10:14) --
Edit: A jak to vlastně je, má už moje LiveID přiřazenej region když sem měl ten Skydrive a LiveMesh nebo se přidělí region až při přihlášení k Zune?
Má nějaké omezení ten US region v telefonu? Jakože třebas si fóra budou myslet jinej čas bo něco podobnýho horšího?
-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 14, 2011 10:14) --
Edit: A jak to vlastně je, má už moje LiveID přiřazenej region když sem měl ten Skydrive a LiveMesh nebo se přidělí region až při přihlášení k Zune?
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
nofu: Region získáváš při vytváření Windows Live ID, když si založíš US Windows Live ID tak si musíš nastavit region v PC (Windows 7/Vista -> „Start“ -> oblast a jakzyk -> záložka místo -> a zde si dáš US region. Když to uděláš bude se shodovat region Windows Live ID a Zune, který ti pak umožní se přihlásit.
Migraci Windows Live ID lze udělat jednou za 12 měsíců na webu Xbox.com.
Migraci Windows Live ID lze udělat jednou za 12 měsíců na webu Xbox.com.
Stačí mít nastavenej ten region jen při prvním přihlášení nebo je třeba jej mít nastaven pořád?
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Nazdarek ako sa i to podarilo ja mam UK ucet, kartu od CSOB mastercard, ako to odrbat aby mi to zobralo, myslis ze ked zmenim region na CZ ze mi zobere kartu od CSOB?TomasSX1 wrote:Sucastne mam moje LiveID v Nemecku, tak sa mi aspon daju stahivat free app..ale sa mi neda pridat Slovenska Visa karta. Keby som si LiveID preniesol do CZ vzalo by mi to Slovensku Visa (CSOB)? alebo by to malo podobny efekt :? Skoda ze si app nemozem kupit aj keby som chcel :(
morro: Já mám region v Live ID nastaven na USA, ale když jsem si nastavil v PC region USA, nefungovalo to a nefunguje to dodnes. Schválně jsem to před chvílí zkusil. Funguje to jen s regionem UK. Je to zajímavé a moc rád bych věděl, proč to tak u mého účtu je.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
nofu: Pořád.
kalmia: V live ID, a nebo na webu Xbox.com, protože ten je důležitý (xbox.com).
kalmia: V live ID, a nebo na webu Xbox.com, protože ten je důležitý (xbox.com).
Dobrá, díky za rady! Vypadá to, že vyleze ofiko Chevron, tak snad nebude US LiveID potřeba.
Chci se zeptat, za jak dlouho se mi z účtu ztrhnou peníze za danou platbu z marketplace
Mám účet u mbank, koupil jsem si dvě aplikace před pár dny a peníze se mi pořád neodečetly 
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Řekl bych všelijak. Někdy se mě peníze odečtou za pár hodin, respektive mě dojde email a o platbě a některé třeba za týden.
Ahoj, od včera mám HTC HD7 a nejde mi se přihlásit v telefonu na marketplace hlásí mi to že marketplace není k dispozici ve vaší zemi...v čem je problém?