Čtečka ebooků
Čtečka ebooků
Priatelia, myslím že sme na vrchole. Vyššie to už asi nepôjde. Konečne.
Čtečka ebooků
@Petulinek pokud máš Chevron unlock, můžeš pomocí programu "Phone7Market" nahrát aplikace určené jen pro zahraniční marketplace 
Čtečka ebooků
S Fredou mám problém - hodně dlouho jí trvá načtení knihy, velmi pomalé je i procházení knihou
Na Markeplace jsem objevil ještě jednu aplikaci - Stanzetta - umí Skydrive, je celkem svižná
Na Markeplace jsem objevil ještě jednu aplikaci - Stanzetta - umí Skydrive, je celkem svižná
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Čtečka ebooků
Teď testuji betu Bookviser, která umí upload knih na bookviser účet a pak download do telefonu, bohužel ale při otevírání knížky aplikace padá... Máte s tou aplikací někdo nějaké zkušenosti?
Čtečka ebooků
Zkouším Stanzettu, ale nedaří se mi načtenou knihu udržet v telefonu, stejně tak knihovnu SkyDrive v seznamu Libraries. Autor píše, že trial verze umožňuje načíst max. 5 knih. Něco dělám špatně?habrda wrote:S Fredou mám problém - hodně dlouho jí trvá načtení knihy, velmi pomalé je i procházení knihou
Čtečka ebooků
Já to používám pravidelně, už na něm čtu pátý díl Maddraxe a bez problémup.a.Ť.o wrote:Teď testuji betu Bookviser, která umí upload knih na bookviser účet a pak download do telefonu, bohužel ale při otevírání knížky aplikace padá... Máte s tou aplikací někdo nějaké zkušenosti?
-
vlasta
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Čtečka ebooků
Tak já jsem BOOKVISER na Marketplace nenašel.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

RE: Čtečka ebooků
Psal jsem, ze to je beta- neni na MP. Musis napsat tvurci a posle ti odkaz.
-
vlasta
- přispěvatel

Čtečka ebooků
Díky za vysvětlení, počkám, jestli to dotáhne do finále.
Čtečka ebooků
pro kalmia - chová se mě to úplně stejně bohužel, kdybych věděl že plná verze se bude chovat správně koupil bych to ...
Čtečka ebooků
To kalmia - zkus bookviser, mám bez problému staženo 20 knih přímo v telefonu a drží, fungují v pohodě...
Čtečka ebooků
Díky za radu, ale zatím raději počkám a nechám si Fredu.
-
Darth Paulus
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Čtečka ebooků
Ahoj,
mám s Fredou úplně stejný problém. Kniha stažená z manuálně přidaného SkyDrive nejde otevřít. Podle autora Fredy bude nová verze 2.5 (která by měla přijít brzy) obsahovat plnou integraci SkyDrive.
http://wmpoweruser.com/freda-ereader-ve ... -released/" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobně se mi tahle čtečka moc líbí a používání DropBoxu je na WP zvláštní, ale co se dá dělat, když nebyly k dispozici API...
mám s Fredou úplně stejný problém. Kniha stažená z manuálně přidaného SkyDrive nejde otevřít. Podle autora Fredy bude nová verze 2.5 (která by měla přijít brzy) obsahovat plnou integraci SkyDrive.
http://wmpoweruser.com/freda-ereader-ve ... -released/" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobně se mi tahle čtečka moc líbí a používání DropBoxu je na WP zvláštní, ale co se dá dělat, když nebyly k dispozici API...
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Čtečka ebooků
To máš štěstí- já zkusi jednu, a hned jsem objevil bug, kvůli kterému aplikace padáPetulinek wrote:To kalmia - zkus bookviser, mám bez problému staženo 20 knih přímo v telefonu a drží, fungují v pohodě...
Čtečka ebooků
Neříkej, jaký bug?
Čtečka ebooků
Hmm, tak mi to dělá také, mám ale pocit, že když jsem ji stáhnul, a poprvé zkoušel, že tam kniha zůstala ...kalmia wrote:Zkouším Stanzettu, ale nedaří se mi načtenou knihu udržet v telefonu, stejně tak knihovnu SkyDrive v seznamu Libraries. Autor píše, že trial verze umožňuje načíst max. 5 knih. Něco dělám špatně?
Fakt je, že Freda je asi nejlepší, ale na mém HD2 mi dlouho otevírá novou knihu, minutu i více vidím jen rotující obálku
máte někdo podobný problém? Dělám něco špatně?
Čtečka ebooků
Freda mi načtenou knihu otevře za 3 sekundy. Jedná se o Čapkovy Povídky z jedné kapsy. A listování je rychlé a bez problémů. Bohužel, nevím, jak poradit.
-
vlasta
- přispěvatel

Čtečka ebooků
Zkoušel jsem čtečku AReader, která vyšla 13. ledna. Při pokusu o stažení knížky z Dropboxu ale spadla a už nechodí vůbec.
Vyzkouším jí ještě jednou večer a pak asi odinstalace.
Vyzkouším jí ještě jednou večer a pak asi odinstalace.
Čtečka ebooků
Psal jsem si s autorem na XDA, měl by být zřejmě dnes update AReaderu, který vyřeší problém s padáním při otevření knihy.
-
vlasta
- přispěvatel

Čtečka ebooků
No to je dobře. Počkám na něj a pak čtečku zase vyzkouším.