Samsung i8700 Omnia 7 - potrebujem pár rád :)

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Nemám Omnii :-) Na Mozarta mám kožené Krusell Luna a nemám si, na co stěžovat :-)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Jo máš recvht asi se zase dám na KRUSELLA měl jsem ho naposledy na WAVE a předtím na Motorole MPx220 fajn founek,kde je véčkůn a razrům od M konec....samý dotykáč,xxOS a normální telefony bud jen mid nebo častěji low pro rozvojové trhy
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Post by Lukáš Křepelka »

Na Omnii doporučuju pozdro na Galaxy S přímo od Samsungu. Telefony jsou rozměrově vpodstatě totožné. Mám ho od září a nemám k němu výhrady. Vypadá takhle.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Vypadá moc fajn a galaxy S je téměř stejný jen mi prosím řekni je to otevřené nebo kapsa?
Zítra mrknu v datartu,ošahám :grin: a pokud na alze či czc bude z :grin: lepší cenu koupím tam.
Datart je dobrá firma ale trochu dražší,což je pochopitelné...provoz prodejen,personál možnost vyzklušet atd.
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Post by Lukáš Křepelka »

Teď nevim jak to myslíš :) Prostě telefon se zezhora zasune dovnitř... Výhoda je že je to opravdu rozměrově na ten telefon. Zkoušel jsem i jiný pouzdra a buď byly moc volný a nebo naopak se do nich telefon nevešel. Navíc to vypadá elegantně a decentně jako celá Omnia 7 což je díky svýmu hranatýmu a čistýmu designu asi jedinej Samsung co se mi kdy líbil.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Jasně já nmám ale raději otevřená,něco koupím a dám vědět.
Hele dotaz,že je WP uzavřenější podobně jako iOS vím a nijak mi to nevadí,sync fotek,videa,hudby přes a podcastů ednopřes ZUNE je super,max už. vstřícné a jemiduché...kam se hrabe iTunes.
Trochu mi tam ale schází syn. dokumentů jako PDF,Word ..vím že asi doporučíš cloud či lépe MS SkyDrive ale nejde to nějak přes kabel či bezdrátově (wifi,bt) s notasem tedy oficiálně? nechci se v telefonu vrtat a rabvošit USB MassSt enabler
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Je možné normálním způsobem nastavitnějakou sesync skladbu jako vyzvánění? v seznamu jsou jen def tony a když skladbu v přehrávači spustím možnost nastavit ji jako vyzváněcí ton chyxbí....
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Je to uz v nekolika vlaknech,napr. zde..
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25228" onclick="window.open(this.href);return false;
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Díky promin za zbytecný post nehledal jsem to tak sry.
Hele ohledně pouzdra jak jsi psal že pasují ty na Galaxy II našel jsem tohle mé oblíbené značky KRUSELL počítám že by šlo: http://www.alza.cz/krusell-orbit-flex-p ... 240820.htm" onclick="window.open(this.href);return false; rozměrově je Omnia asi o dva na šířku a o tři na výšku menší (aspoň tam nebude tak na fest jak je to u K zvykem) a o dva mm. tlustší,hledal jsem jej v datartu ale mají jen za 590 a na jedničku Galaxy...na dvojku jako naschvál neměli (tři prd. na iPhony jako by snad ostatní značky v takové míře ani nebyxly...) a na alze to můžu odzkoušet až doma ale není problém do 14ti dnů při obj. přes net vrátit či vyměnit.
Přímo pro Omnii 7 jsem od krusellu nesehnal....dělá se určitě ale datart,czc,mironet ani alza je nemají tedy skladem a chtěl jsem jej ještě dnes,tak nevím...asi to probnu naslepo a dám vědět.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

EDIT:
Takže pouzdro od KRUSELLse nakonec našlo jen na sunnysoftu za 330,-kč vč. DPH celkem příjemné ssft bývá na něco dost drahý....jinde jej nemají takže pro něj ještě dnes sjedu
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/090PKR-75 ... nia-7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To rozměrově podobné pro GALAXY SII na alze tam mají za 430,-kč.
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”