Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Tak po ROM Litening 1.3 nainstalována nová Litening 1.4 a velká spokojenost.Rychlá,stabilní,pěkné stavové ikonky,mobil netopí jako s tovární ROM.Doporučuji 
Prosba, mam problem s nabijeckou do auta. Koupil jsem jako vzdy pro telefon Bodit aktivni drzak a pokud mam pustenou navigaci (Sygic, Copilot) tak nestiha nabijet a energii ztraci. Pokud jedou treba jen google maps tak hodne pomalu nabiji. Vyzkouseno s ofiko ROM a Litening. Dal jsem vyzkousel nabijecky pro Dell Streak a LG Optimus One a efekt stejny. V aute jsem pustil Dell Streak a pri navigaci bez problemu nabijel takze v aute chyba nebude. Mate nekdo vyzkouseno jinou nabijecku nebo nejakou radu co s tim?
poprosím o info , když si seženu různé redukce k hdmi a nakonec připojím sgs2 k televizi funguje to jako zrcadlení , prostě že na televizi vidám vše co dělám na sgs2 ? děkuji předem všem za info
pro vsecky koho to taky zajimalo
http://www.youtube.com/watch?v=KbSFqqv5FeE" onclick="window.open(this.href);return false;
pro vsecky koho to taky zajimalo
http://www.youtube.com/watch?v=KbSFqqv5FeE" onclick="window.open(this.href);return false;
dinoxus: Stejnej problém jsem měl s nějakou neofiko nabíječkou. Zahřívala se a nic nenabila. Pak jsem zkusil originální Nokia nabíječku a i když jsem měl puštěnou navigaci, latitude, GPS loggery, hudbu a hromadu dalších aplikací, tak se baterka nabíjela.
Do auta vážně doporučuju koupit něco dražšího. Vyplatí se to. Navíc s MicroUSB ti zústane i na příští telefony a využijou ji i další lidi (pokud nepovezeš applistu
)
Do auta vážně doporučuju koupit něco dražšího. Vyplatí se to. Navíc s MicroUSB ti zústane i na příští telefony a využijou ji i další lidi (pokud nepovezeš applistu
No ja mel prave vzdy dobrou zkusenost s aktivnim drzakem od Broditu a ted teda zklamani. Co jsem procetl diskuse tak Galaxy SII ma omezeni pro nabijeci proud 650mA pri pouziti oficialni nabijecky (resp. nabijecky, kterou telefon vyhodnoti jako AC) a 450mA pri nabijeni z USB, v aktivnim broditu se hlasi jako AC ale me stejne nestiha dobijet. Mohl by jsi mi sem dat odkaz na nabijecku co puzivas a funguje? Nemam problem koupit jinou, jen je proste otrava pokazde pripojovat nabijecku kdyz je moznost aktivniho drzaku, ta vyssi cena aspon pro me za tu pohodlnost stoji 
chlapi nevite jestli je sgs2 u vodafone brendovany nebo ho prodavaji jen tak bez vodafone uprav ? dik za info ---- tak uz je to jedno - dneska jsem objednal s oficialni distribuce nebrendovany sgs2 ( sice 14 500 kc ale to uz neva ) , po 3 rokach prejdu s wm 6.1 -6.5 a htc hd 1 na android a samsung tak snad budu moc spokojeny a ten prechod bude pro mne co se treba displeje , rychlosti atd atd tyce jak v risi divu 
Ahoj,
tak jdu mezi Vas
dnes mi prisel... brand od O2, krom startup screenu a defaultni tapety nema O2 zadnou jinou customizaci nebo aspon jsem na ni nenarazil.
Jeden rychly dotaz, trochu jsem doufal, ze social hubs budou mit nejaky svuj vlastni widget, ale pokud nejsem slepy, tak nemaji ze?
tak jdu mezi Vas
Jeden rychly dotaz, trochu jsem doufal, ze social hubs budou mit nejaky svuj vlastni widget, ale pokud nejsem slepy, tak nemaji ze?
CHLAPI PROSIM MO O RADU , ZAS TAKA LAMA NEJSEM ALE SAMSUNG A ANDROID MAM OBA POPRVE --- co a kde mam nastavit aby se mi po pripojeni usb kabelu v pocitaci ukazala pam.krta ( mass storage ) fort mi to blbne nejaky kis se mi do toho moce a karta se porad nezobrazuje jako fleska --- jeste jednou dik moc za info
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
TMASKA takže nastavení - aplikace - rozvoj - ladění USB zašktnout,pak připojit,zhrnout horní roletu spustit "USB připojeno" a je to.Toto nastavení ti zůstane a pokud chceš jít do KIES v PC třeba kvůli aktualizaci tak jenom odškrtneš ladění USB v nastavení.
OOOOOOO dekuji a klanim se , vse funguje - dik
Jaka app na identifikaci zmeskaneho hovoru nebo sms? Nechci instalovat zadneho Kernela nebo novou ROMku 
-
mahon
- stálý přispěvatel

Zdarma BuubbleBuzz z Marketu
Diky, funguje. Neznal sem. Skoda jen ze neni neco, co rozblika jen ty dve tlacitka 
- Robot_Honza
- přispěvatel

- Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Já jsem si koupil přístroj taky u O2, protože tam byl nejlevnější i bez dotace... A mám to samý, akorát mám pocit, že je rootlý, ačkoliv se mi root nepodařil...foreveryone wrote:zdravím,
nemáte někdo S2 zakoupený u českého O2 ? Nejsem si jist jestli prodávají brandovaný nebo ne, verze systému je:
verze pasma: I9100XXKDJ
Verze jadra: 2.6.35-7-I9100WXKE2-CL187606
sestaveni: gingerbread.wxke2
někde jsem četl že už vyrobce vydal update, telefon ale žadny nenajde...
Verze jadra: 2.6.35-7-I9100WXKE2-CL187606
root@DELL101 #2
ví někdo, co to znamená?
Doplnění, už je to jedno, root proveden.
jinak tohle je nazev ofiko kernellu, takze puvodne rootnuty nebyl ;)
- Robot_Honza
- přispěvatel

Teď už je, superuser běží a akceptuje soft pro rootlý telefony.
změna na: 2.6.35.7-I9100XWKDD-CL161513
root@DELL103 #2
Akorát po rootu se mi při restartu telefonu objevuje na úvodní obrazovce vykřičník ve žlutém trojúhelníku. Samsung jsem nikdy před tím neměl. Je toto OK? To symbolizuje jen root??? Mám z toho docela obavu, že jsem něco někde neukončil. Vše jede jinak ok.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon čer 27, 2011 21:58) --
Postupoval jsem podle návodu na XDA-Developers a tam učinil všechny kroky, tak jak to bylo popsaný...
změna na: 2.6.35.7-I9100XWKDD-CL161513
root@DELL103 #2
Akorát po rootu se mi při restartu telefonu objevuje na úvodní obrazovce vykřičník ve žlutém trojúhelníku. Samsung jsem nikdy před tím neměl. Je toto OK? To symbolizuje jen root??? Mám z toho docela obavu, že jsem něco někde neukončil. Vše jede jinak ok.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon čer 27, 2011 21:58) --
Postupoval jsem podle návodu na XDA-Developers a tam učinil všechny kroky, tak jak to bylo popsaný...
-
mahon
- stálý přispěvatel

To už jsi zrovna mohl použít CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE2-v4.0-CWM4.zip z této str.http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399" onclick="window.open(this.href);return false; post.3 a bylo by to bez žlutého trojuhelníku protože je to sestavené na ofiko kernell KE2 a navíc získáš ClockWorkMod a CWM Manager.Flešnout přes Odin3 v 1.85 ke stažení take na tom odkazu.
Jo a v Downloading modu(trojhmat) je počítadlo neoficialních flešnutí,kvůli záruce tam musí být napsáno NO a ty tam máš určitě 1.Na to je dobré někde koupit Jig třeba zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=24981" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo a v Downloading modu(trojhmat) je počítadlo neoficialních flešnutí,kvůli záruce tam musí být napsáno NO a ty tam máš určitě 1.Na to je dobré někde koupit Jig třeba zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=24981" onclick="window.open(this.href);return false;
- Robot_Honza
- přispěvatel

Díky za odkaz, uloženo. CWM Manager mám, ale neplacenej
Já se do těhle akcí moc nepouštím. Minule mi chybný kernell na LGP990 vypnul jak SD tak všechny sítě.
a to je pak zařízení úplně na ...
CWM manageru neverim... je lepsi to spustit pri startu. Ten vykricnik to je normalni.. na xda je vsude tuna navodu, jak se ho priapdne zbavit, ale me to nejak netrapi.
- Robot_Honza
- přispěvatel

Mě to netrápí, pokud mi to netrápí stroj
a na rozdíl od LGP990 se mi telefon nerestartuje každý den x krát
takže ho vidím málokdy.
O ten JIG jsem si napsal. OK, díky za info. Jistota je jistota. Bože chraň, kdyby měl jít do nejmenováného britexu na opravu... nebudu si stěžovat, to je jiná story...
O ten JIG jsem si napsal. OK, díky za info. Jistota je jistota. Bože chraň, kdyby měl jít do nejmenováného britexu na opravu... nebudu si stěžovat, to je jiná story...