Downgrade po aktualizaci Windows Phone 7

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Nastavení - Telefon - Aktualizace.
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Již to řeším v jiném threadu, ale na této cestě žádnou volbu, tak jako další uživatelé, nemám. Cestu, kterou jsi napsal pro ukládání zálohy v Zune jsem našel, ovšem složky mají celkovou velikost pár KB a zálohy tam uložené nejsou. Při hledání na jiných fórech jsem našel info, kdy záloha byla jinde a dotyčný ji jen nakopíroval do tebou popisované složky. Bohužel, to "Jinde" bylo specifikováno jen takto s tím, že si to už nepamatuje.
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Marně se snažím vzpomenout, jestli Windows XP mají složku Users. Máš WXP?
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Nene, mám jen Windows 7. Vím, že ve složce která byla vzpomínaná, jsou podsložky s názvem, které identifikují zařízení xxxxx-xxxxx- ... Jakou příponu ale má samotná záloha? Zkusil bych vyhledávat dle přílohy v celém počítači.
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Soubory zálohy jsou rozdělené po 4 MB a mají příponu .dat, což ti moc nepomůže. Ale ke každému tomu souboru je tam ještě soubor s hashem, který se ti asi bude hledat líp. Má název Data.číslo.dat.hash, takže když zkusíš vyhledat "Data.*.dat.hash" nebo třeba jen *.hash, mohl bys uspět.
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Situaci jsem vyřešil flashnutím 7004 ROM a postupným nahráváním nahoru.
Malinko jsem znejistěl, když se aktualizovala poslední aktualizace mango, která měla v názvu "Beta", ale po nahrání mám 7.10.7720.68, což je identická, jako mám na Trophy a měla by to být oficiální finální verze manga. Problém mám pouze s názvem operátora, který se zobrazuje jako "O2-CZyyyyyyyyyy", ale zkusím googlit
starik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 XL, Band 2

Post by starik »

Já mám také problém se zálohami. Už se mi stalo, že v Zune jednou záloha Mozarta zmizela. A teď mám dva týdny Omnii a při upgradu na 7008 se záloha prostě nevytvořila. Však taky ten update trval jen pár minut, přestože se mi do telefonu nahrnuly všechny aplikace, co jsem kdy koupil. V příslušném adresáři je jen adresář properties a v něm soubor Properties.xml.

Update nad 7008 mi Zune zatím nenabízí, a já nemám čas to nějak urychlovat, zvlášť pokud si nejsem jistý, že budu mít zálohu. Bohužel se mi ani nedaří použít WP Backup Tool kvůli bugu, autor to zaznamenal, ale kdy a jak to spraví nevím.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”