uni - naopak: klávesnice u Desire Z se jim povedla. Sice spousta lidí bručí, že by to nikdy nechtěla, že "nedrží", ale to je prostě jenom tvrdohlavost. Nenarazil jsem nikde v diskuzi na člověka, který by si ten telefon koupil a pak psal, jak je ten mechanismus špatný a že s tím má nějaký problémy.
Osobně HTC Desire vlastním a nikdy se mi nestalo, že by se sám telefon otevřel. To spíš u starého HTC Diamondu jsem měl problém s tím že jsem najednou někomu volal.
Když jsem viděl jaký je mechanismus u HTC 7 PRo, tak vůbec nelituju koupě Desire Z. U 7 Pro jak se zatlačilo na kraji prstem, tak mechanismus se začal křížit. To u Desire Z nehrozí. Navíc bych tomu naklápěcímu mechanismu taky moc nevěřil.
Samozřejmě co je trochu blbý, je že chybí poslední řádek - holt na jiný jazyk než češtinu v HTC nemyslí. Zas tolik mě to ale nedrásá a píšu bez háčků a čárek.
HTC Doubleshot: Nabušený Android s QWERTY klávesnicí
- Buffalo007
- nováček

- Zařízení: HTC Desire Z
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
HTC Doubleshot: Nabušený Android s QWERTY klávesnicí
S princip mechanizmu nemám problém, ale jeho kvalitou (ostatně, přesun výroby neproběhl jen tak, že).
Ad psaní s diakritikou, nutně se nemusí jednat o 5. řadu (zde bych ji možná i více ocenil jako numerickou), ale jak již minulost ukazuje (a to hodně dávná), dá se udělat rychlé, intuitivní přepínání zadaného znaku do alternativy (např. s nějakým symbolem nad) (Palm OS-Piloc), i SunnySoft se v tomto docela snažil (WM), ale nedosáhl kvality Pilocu. Co ale předvádí HTC...., ale to tu nebrečím poprvé a asi ani naposledy.
Jinak já jsem tedy rozhodně četl negativní reakce, např. samovolné zavíraní (držení, postel, auto...), nedoléhání (i můj případ), hodně volné odklápění....
Ad psaní s diakritikou, nutně se nemusí jednat o 5. řadu (zde bych ji možná i více ocenil jako numerickou), ale jak již minulost ukazuje (a to hodně dávná), dá se udělat rychlé, intuitivní přepínání zadaného znaku do alternativy (např. s nějakým symbolem nad) (Palm OS-Piloc), i SunnySoft se v tomto docela snažil (WM), ale nedosáhl kvality Pilocu. Co ale předvádí HTC...., ale to tu nebrečím poprvé a asi ani naposledy.
Jinak já jsem tedy rozhodně četl negativní reakce, např. samovolné zavíraní (držení, postel, auto...), nedoléhání (i můj případ), hodně volné odklápění....