Marketplace pro ČR
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Marketplace pro ČR
Ajoo, tak já to zkusím, jen nesmažou se mi ty kontakty co mám na tom nynějším LiveID když vytvořím nové? Nebo jak je pak dostat do Omnie?
Marketplace pro ČR
ne, nepřijdeš, jen si je budeš muset vyexportovat a následně naimportovat na nové LiveID, odkud se ti natáhnou do telefonu.
já osobně LiveID mám jen kvůli marketu, kontakty, kalendář, mejly jedu přes Google
já osobně LiveID mám jen kvůli marketu, kontakty, kalendář, mejly jedu přes Google
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Marketplace pro ČR
Tak se to podařilo, udělal jsem HR a po něm fe founu vytvořil liveID ze zemí UK, to už jel Marketplace, a pak jsem přidal svůj původní účet a to mi tam hodilo kontakty...díky moc všem 
Marketplace pro ČR
Teď pročítám celé forum a jsem trochu zmaten tímto příspěvkem. Jinde mi bylo řečeno, že na to, abych mohl stahovat aplikace musím mít UK/USA Live ID účet.htcjirka wrote:Ja jsem podle zadneho navodu ani nejel,po prvnim zapnuti telefonu jsem vytvoril nove id,nastavil nasi zemi a hned to fungovalo.
Znamená to tedy, že nyní je již možné použít normální český Live ID účet a Free aplikace bude normálně možné stahovat a poté až se odemkne placený MP i pro ČR, tak nebudu muset již provádět HR a budu moct na stejný účet normálně nakupovat?