Marketplace pro ČR

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Blackberry Z10

Marketplace pro ČR

Post by Pepanisko »

Ajoo, tak já to zkusím, jen nesmažou se mi ty kontakty co mám na tom nynějším LiveID když vytvořím nové? Nebo jak je pak dostat do Omnie?
pejvl
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 635, Band 2, Surface RT

Marketplace pro ČR

Post by pejvl »

ne, nepřijdeš, jen si je budeš muset vyexportovat a následně naimportovat na nové LiveID, odkud se ti natáhnou do telefonu.
já osobně LiveID mám jen kvůli marketu, kontakty, kalendář, mejly jedu přes Google
Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Blackberry Z10

Marketplace pro ČR

Post by Pepanisko »

Tak se to podařilo, udělal jsem HR a po něm fe founu vytvořil liveID ze zemí UK, to už jel Marketplace, a pak jsem přidal svůj původní účet a to mi tam hodilo kontakty...díky moc všem :)
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Marketplace pro ČR

Post by Kositch »

htcjirka wrote:Ja jsem podle zadneho navodu ani nejel,po prvnim zapnuti telefonu jsem vytvoril nove id,nastavil nasi zemi a hned to fungovalo.
Teď pročítám celé forum a jsem trochu zmaten tímto příspěvkem. Jinde mi bylo řečeno, že na to, abych mohl stahovat aplikace musím mít UK/USA Live ID účet.

Znamená to tedy, že nyní je již možné použít normální český Live ID účet a Free aplikace bude normálně možné stahovat a poté až se odemkne placený MP i pro ČR, tak nebudu muset již provádět HR a budu moct na stejný účet normálně nakupovat?
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”