Par otazek na majitele iPhone 4

Vše, co se točí okolo tabletu iPad a telefonech Apple iPhone 6, 5/5s, 4, 3GS, 3G…
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Pokud můžu poradit, tak honem rychle poslat zpět...
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

hej... to ja vim ze tady jsou phony blokovane..... ale byl avizovany jako neblokovany... skoda no...

takze kdybych treba udelal hard reset nebo tak neco tak to nepomuze..?

Milennium.. jj... po 5ti minutach jsem kontaktoval prodejce.... jen jsem chtel vedet jestli neco nedelam spatne....

Slysel jsem uz predtim ze se po prvnim spusteni musi pripojit k iTunes..... ale tim ze uz ten phone prede mnou nekde pouzival tak jsem nevedel co a jak.....
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

No jasně, pokud je přístroj úplně nový "funglovka", tak po vytažení s krabičky a zasunutí SIM se musí provést aktivace. A to tak, že připojíš iPhone k iTunes. Po připojení se najdou ovladače, přístroj se sám aktivuje (pokud je neblokovaný), zadáš jméno iPhonu a nastavíš v iTunes "co synchronizovat" atd...
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Pokud je iphone neblokovany tak je jedno jakou sim do neho das a po pripojeni k itunes udelas aktivaci.
Pokud to jde jenom tou sim ktera ti k nemu prisla a i po aktivaci a vlozeni sim ti nejde operator tak je blokovany. Takze bych ho poslal zpet.
Pokud by tam byl JB tak bys aktivaci provadet nemusel a v iphonu by byla na plose app Cydie.

Jaky tam je fw?
Odblokovat ip muze jenom operator na zadost zakaznika po splneni nejkych podminek a za nejakou castku.
Jinaci unlock zatim neni mozne, neco se pise o nejake Rebel sim, pripadne Gevey sim.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

Co presne je ta aktivace v iTunes..???? Kdyz iPhone pripojim k PC s tou sim co funguje tak se mi v iTunes objevi jen obrazovka kde se zadava jmeno iPhone a co chci synchronizovat.......

Odblokovavat ho nehodlam.... Pokud opravdu nedelam nic spatne a telefon je blokovany tak ho posilam z5.... Dostanu z5 penize a koupim iPhone v Apple shopu....
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Aktivace je pri prvnim zapnuti ip, nebo po restore a nastaveni jako novy. Zkratka by ti po zapnuti svitili na displeji pouze itunes a kablik, takze ho musis pripojit k itunes a pokud je blokovany a nemel bys tu sim operatora, na ktereho je blokovany, tak bys tu aktivaci neprovedl.

Ty tu sim mas, iphonu uz byl asi pouzivany a aktivovany, ale vypadato ze je stejne blokovany, takze poslat zpet a koupit neblokovany ;)
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

jj...tak to jsem rad ze nedelam neco spatne.... V pondeli posilam z5....

THX za vsechny rady...
luvr
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4

Post by luvr »

takže taky pár otázek,sem uplný laik iPhone sem vyděl zatím jen na obrázku .
1. když rozbalím originál telefon od T-mobile zapnout až jedině se simkartou?
dřív ne?
2.to itune už bude v telefonu a dá mi to na výběr? co dělat?nebo musím mít nainstalován v PC.
3.na tu registraci musím něco použít jako třeba nějakou emailovou schránku? nebo se vytvoří nová jako třeba u SE Gmail
4.asi tam tedy bude nějaký návod od operátora který mě provede tím procesem?

možná sem někomu k smíchu ale jak psal kolega výše raději nežli něco podělat je lepší se zeptat

díky
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Celkem sranda, jak tenhle topic pozoruju, jaky je to s iphonem slozity. Ja iphone nemam, mam jen ipad 3g, ale po vytazeni z krabice sem proste udelal to, co mi to ukazalo na displeji ( pripojil k itunes ) a za 30 vterin bylo vsechno hotovo, o nejakym navodu nemohla bejt ani rec. Nikdy by me nepapadlo, ze s iphonem bude takovej cirkus.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

S iphonem je to stejny jako s ipadem. Pokud se koupi ipone neblokovany. Problemy si delaji pouze lidi sami ze si kupuji blokovane iphone.
Vlozi se sim, pripoji se k pc kde jsou nainstalovany itunes a tam uz te to provede tou aktivaci, stejne jako u ipadu nebo jineho iDevice.
Ten itunes ucet muzes mit na kteroukoliv svoji mail adresu.
Nic sloziteho v tom neni. A myslim ze v krabici nejaky zakladni navod je i prilozeny ;)
Dandy
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Iphone

Post by Dandy »

Dobrý den, měl bych dotaz, jestli se dá vyvolat poslední spuštěná aplikace v iphone. Kolega má nenechavé ruce a chci vědět, jestli se dá zjistit, zda byla otevřená jiná aplikace než jsem naposledy otvíral já. Díky moc.D.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Kdyz se zmackne 2x home button tak se vyvola MT bar a ukazi app ktere byly naposledy zpustene,zleva doprava, pokud o tady tom kolega nevi tak to zjistis, protoze pokud se na ty app podrzi prst, tak se rozkmitaji a ukaze se krizek, kdyz se pak zmackne tak app se uplne vypne a jako posledni se ukaze ta ktera byla predtim ;)
Dandy
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Iphone

Post by Dandy »

Takže pokud ten mobil zná, aplikaci vymaže a zjistit se to nedá.. Tak zkusíme a uvidíme. Moc díky!!!!!

-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 11, 2011 15:01) --

A ještě mě napadlo, když se náhodou trefí do té stejné aplikace, která byla spuštěná předtím, ukáže se v tom výpisu aplikací dvakrát?
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

Pokud spusti posledni aplikaci kterou jsi spustil ty tak se app neukaze dvakrat..... Co to tam v te praci provadite ze se musite takhle hlidat..???? :) :) :) :)
luvr
nováček
nováček

Post by luvr »

ještě bych měl jednu věc,když si koupím nějakou aplikaci/hru peníze se mi odečtou přímo u mobilního operátora nebo si musím někde nabít nějaký účet/kredit

díky
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Ani jedno, stačí vám obyčejná platební karta :)
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Musis mit ke svemu itunes ucty pridanou platebni kartu, ktera umoznuje platby pres internet. App se pak kupuji bud pres itunes v iphonu nebo itunes v pocitaci. Kdyz jednou app zakoupis a stahnes, tak pokud bys ji smazal, tak pri dalsim stazeni uz za ni neplatis, plati to i u app kterou jsou treba v akci free a pak jsou treba zpoplatneny, ani u tech pri dalsim stazeni, byt je u nich cena, uz neplatis nic. App jsou vazany na dany itunes ucet. Na jeden itunes ucet muze byt prihlaseno x iDevice. Jeden Itunes ucet muze byt autorizovany pouze na 5 pc.
Napsal jsem toho vice, ikdyz na to nebylo tazano, ale aby ses nemusel pripadne ptat ;)
luvr
nováček
nováček

Post by luvr »

a jsou lepší aplikace/hry které jsou zdarma?,nebo ještě existuje nějaká jiná cesta jak přijít zdarma k aplikacím?
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Co to je za otazku? Nektere app jsou free, trvale nebo jsou free v akci a jsou super, jine jsou taky super a jsou zpoplatne. Vsechno se stahuje s itunes.
Ty kdyz pracujes tak delas zadarmo? Ja teda rozhodne ne! Jestli chces krast tak se odeber na jine fora.
luvr
nováček
nováček

Post by luvr »

samozřejmě že nepracuji zadarmo,a krást taky nechci jen se ptám jaké jsou možnosti.V oblasti iPhonu jsem úplný začátečník.Prostě jsem myslel že se ceny aplikací odečítají u operátora netušil jsem že jdou z např.kreditky nebo účtu
Post Reply

Return to “Zařízení (iPad/iPhone)”