Hans20: tak to mal štastie, s Motorolou by problem tiež nemal(tak si ju vyraď z toho zoznamu)
Niky: za 8800 kč sa predáva 3G verzia Tabu napr. v MaxShop.cz(cez 500 celkom kladných recenzií tohto eshopu).
Že ti na niekoľko sekund zmrzol Tab v predajni moc neverím, mal si možno mikrolagy v Touchwize ale tie netrvajú ani sekundu.
Samsung dnes představí Galaxy Tab 8.9 s Androidem 3.0
-
TomasNM
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Pad s Androidom 3.0 a nejakym intuitivnym UI by som si vedel pre mati predstavit. XP je pre nu po 3 rokoch nieco astronomicke a ona+XP=moj horor.GreenArrow wrote:...stejně jsou ty tablety všechny na nic..
IMHO na to asi tablety su.
Jako nezlob se, me je uplne jedno, cemu veris. Tys tam nebyl, ja jo. Nechapu, proc ma nekdo potrebu znevazovat zkusenost nekoho jineho. Proste zatuhnul, mam pocit, ze pri otaceni obrazovky. A to proste tak, ze jsem nevedel co se deje a sahal po "vypinacim tlacitku". Kdyz se mi to stalo podruhe, ci potreti (je to asi mesic, kdy jsem u VF byl), odlozil jsem a prestal jsem se o tento tablet zajimat.steve wrote:Hans20: tak to mal štastie, s Motorolou by problem tiež nemal(tak si ju vyraď z toho zoznamu)
Niky: za 8800 kč sa predáva 3G verzia Tabu napr. v MaxShop.cz(cez 500 celkom kladných recenzií tohto eshopu).
Že ti na niekoľko sekund zmrzol Tab v predajni moc neverím, mal si možno mikrolagy v Touchwize ale tie netrvajú ani sekundu.
MaxShop.cz? Myslis ten, co me presmeruje na ATC Businness link a kde stoji Tab cca 12500 Kc?
V CZC maji za 9 tisic verzi WIFI (mimochodem, neni skladem). Oprav me, pokud se myslim, ale diskuse byla o 3G verzi za 8 tisic. Ne za 9 tisic a ne o WIFI verzi. To s tou nestabilni romkou od vyrobce je doufam vtip. Pokud neni, tak to jen potvrzuje muj dojem z tohoto tabletu...bkf1 wrote:TO NIky:
Mno maji ho nejlevneji za 8.360Kc v AsusCD, coz bych rekl, ze neni obchod, ktery by mel problem s kvalitou zbozi (jen ma problem s "kvalitou jednani"), ale tak kdyby chtel mit clovek jistotu tak za 9ku v CZC. Jinak v tom VF v nem meli urcite klasickou stock-ROM, tak to se ani nedivim ze zatuhnulPo neoficialnim flashnuti oficialni ROM je ale udajne stabilni a optimalne rychly (nevim jak s hrama; majitel, ktereho jsem nedavno chvilku zpovidal neni hrac
)
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
TO Niky:
Jo je to WiFi verze sorac, tohle jsem nezkoumal moc podrobne, videl jsem 3G v popisu, tak jsem tomu veril (ohledne te dostupnosti treba Samsung obchod - skladem vice jak 5ks)
Jinak ta ne moc stabilni ROM byla udajne na nejakych prvnich kouscich (predvadecich - to byl pripad i toho tabletu o kterem jsem mluvil). Jinak ja nevim, ale vzhledem k tomu, ze nehraju (resp. hry, ktere hraju, zvladne kazde jen trosku rychlejsi zarizeni), tak me by uplne stacil uz nekolikrat mnou zminovany Archos 70 8GB, ktery je podle uzivatelskych recenzi primerene svizny (CPU Cortex A8), s aplikacemi nema problem, ma pravidelnou podporu update ROM od vyrobce, ma USB, slot na karty... a dostal se uz pod 7 tisic... navic pro me primerene rozmery... 
Jo je to WiFi verze sorac, tohle jsem nezkoumal moc podrobne, videl jsem 3G v popisu, tak jsem tomu veril (ohledne te dostupnosti treba Samsung obchod - skladem vice jak 5ks)
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
> chvalim ze do predaja pride 10paclovy tablet s ovela ovela ovela krajsim zadkom, ten predchadzajuci bol uplne odtrhnuty od reality...len skoda, ze aj nove galaxy s nebude mat iny zadok, tiez to vyzera trosku hnusne a nehodisa to k tomu predku...
> a co sa tyka trhu, tak nech to bude tyzden, mesiac, leto vianoce, tak najblizsi rok mozno vsetky tablety dokopy budu mat aspon trochu priblizujuce sa cisla ako jeden jediny ipad...ked sa trosku google spamata a konkurencia sa ustali na vysiom pocte ako 2, tak za taky rok rok tu mame konecne slusnu situaciu pri vybere tabletu...dovtedy nema zmysel uvazovat robit betatestera nejakej motorole...mozno este samsungu, lebo aspon na tom renderovanom nie live videu sa mi velmi tentokrat naozaj velmi pacili upravy, ktore spravil samsung...live widgety su presne to co takemu chaotickemu systemu chyba...dufam ze sa na to daju aj ostatni a ze google to zahrnie casom aj do systemu ako takeho, aby posunul funkcionalitu toho co najvyssie...
> a co sa tyka trhu, tak nech to bude tyzden, mesiac, leto vianoce, tak najblizsi rok mozno vsetky tablety dokopy budu mat aspon trochu priblizujuce sa cisla ako jeden jediny ipad...ked sa trosku google spamata a konkurencia sa ustali na vysiom pocte ako 2, tak za taky rok rok tu mame konecne slusnu situaciu pri vybere tabletu...dovtedy nema zmysel uvazovat robit betatestera nejakej motorole...mozno este samsungu, lebo aspon na tom renderovanom nie live videu sa mi velmi tentokrat naozaj velmi pacili upravy, ktore spravil samsung...live widgety su presne to co takemu chaotickemu systemu chyba...dufam ze sa na to daju aj ostatni a ze google to zahrnie casom aj do systemu ako takeho, aby posunul funkcionalitu toho co najvyssie...