Microsoft od dnešního dne začne nabízet NoDo aktualizaci

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

roxtedy: Nemyslim si, ze je MS k smiechu. Najjednoduchsie to ma Apple, sam si robi aktualizacie na svoje zariadenia. Google sa alibisticky vyhol podobnym problemom tym, ze aktualizacie "ponechal" na OEM, resp. nemal by sancu vydavat aktualizacie globalne pre kazde jedno zariadenie s Androidom. MS sa vybral strednou cestou a tym, ze nema len jedneho OEM partnera, ma to zlozitejsie ako Apple. Na druhej strane, pokial viem, tak problemy mal len Samsung, nikto iny, takze nevinil by som z toho len MS.
Napr. ja som si kupil HTC Trophy (cca 3 tyzdne dozadu, resp. hned ako mi robot z heureka.sk poslal mail, ze Trophy je v ponuke 300 eciek) a hned po prvotnom zapnuti a nastaveni mi system oznamil, ze je k dispozicii aktualizacia. Phone som pripojil k PC, nastartoval Zune a do 10 min. som mal aktualizovany system. Prepodkladam, ze podobne hladko to pojde aj s NoDo a dalsimi aktualizaciami.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

NoDo update pro Windows Phone 7 už je k dispozici v ČR

Post by Jiří Hrma »

Potvrzuji, právě mi to ve WP7 Connectoru na Mac OS X také nabídlo update (měl jsem v HTC 7 Pro starší NoDo build 7389) a tenhle nový by měl být 7390.

obrázek

obrázek
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

Tu je ofic. zoznam zmien:

Code: Select all

OS version: 7.0.7390.0

• Copy & paste. You asked for it—now it’s here. Just tap a word and drag the arrows to copy and paste it on your phone. You can copy text from emails, text messages, web pages, and Office Mobile documents, and paste it anywhere you can type. To learn more, see Copy & paste.

• Faster apps and games. Nobody likes to wait. That’s why we’ve whittled down the time it takes for apps and games to start up and resume. It’s all part of our focus on getting you to the things you love, easier and faster.

• Better Marketplace search. We’ve streamlined Marketplace search to make it easier to find specific apps, games, or music. Press the Search button in the Apps or Games section of Marketplace and you’ll see only apps or games in the results. Press Search in the Music section of Marketplace to search just the music catalog.

• Other Marketplace improvements. We’ve improved the stability of Marketplace while you download apps. We’ve also improved the experience of downloading apps larger than 20 megabytes, upgrading from trial apps to paid apps, using a credit card with an address outside the United States, sharing links to apps via email, sorting Xbox LIVE games by release date, and creating an Xbox LIVE account from within the Games Hub.

• Wi-Fi improvements. We now display your phone’s Media Access Control (MAC) address in Settings. (You might need this info if you try to connect to a Wi-Fi network that uses MAC address filtering. To learn more, see Connect to a Wi-Fi network.) We’ve also removed the limit on the number of Wi-Fi profiles that you can store and reduced the time it takes to start your phone if you’ve stored lots of Wi-Fi profiles.

• Outlook improvements. We’ve improved the experience of viewing iPhone photo attachments you receive from a non-Exchange-based email account (such as a Google Mail, Hotmail, or Yahoo! Mail account), using the Global Address List (GAL) when connecting to Exchange Server 2003 using Exchange ActiveSync, and working with email display names that contain brackets (for example, “David Alexander [Contoso]“).

• Messaging improvements. We’ve improved the experience of receiving Multimedia Messaging Service (MMS) messages if your phone uses a PIN-locked SIM.

• Facebook integration. We’ve improved the experience of syncing Facebook accounts.

• Camera improvements. We’ve improved the stability of switching between camera and video modes.

• Audio improvements. We’ve improved the experience of using a Bluetooth headset to make calls when you’re playing music or videos.

• Other performance improvements. This month’s update also includes software from several phone manufacturers that improves the performance of specific models. Naturally, if you don’t have one of the affected models, we won’t install this portion of the update on your phone.
edit by admin: Dal jsem dohromady seznam změn v češtině.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ano,tez me prisel update z 7389 na 7390
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Tak mám také aktualizováno, trvalo to cca 10 minut :)
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Vidím, že pro HTC byl update asi uvolněn dřív. Já mám na Omnii 7 pořád 7008
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

premikkoci: Vypadá to tak, kamarád má také Omnii 7 (nebrandovanou) a psal mi, že mu to zatím také nic nenabídlo.
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Máš Omii brendovanou ? ... já mám HTC HD 7 brendovaný (O2 UK) a nic. Ještě jdu zkusit Mozarta

-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 22, 2011 19:31) --

Tak nic. V tomhle směru by mě opravdu zajímalo, jestli jsou možnosti jak se zbavit tohohle brendování. Jinak se u každé aktualizace na**** xD.
Cybernetic
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Post by Cybernetic »

Jak to ze vsichni uz mate updatnuto a ja nic...mam HTC a nic...at pripojuji jak chci.Ani mobil nic nenajde ? mam prad OS verzi 7.0.7008.0
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Omnie zatím nic :-(
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Vydržte, ty aktualizace se pro jednotlivé telefony uvolňují ve vlnách, takže to určitě brzy dorazí :)
Cybernetic
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Post by Cybernetic »

tak proc tu nekdo pise ze ma taky HTC a uz ma po updatu a ja nic ? to jde podle okresu nebo co ? jaj tak si budu muset pockat do rana...8-(
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

Bude v tom hrát roli brendování každého zařízení :/
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Vydržíme Jiří ! :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Bude v tom hrát roli brendování každého zařízení :/
Prosim pis to jak se ma brandovani od slova brand,ne "brendovani" to neexistuje..promin irituje me to.
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

Díky Jirko, já jsem to nevěděl (LOL - trapná chyba ... :oops: ) :)
Lord Havoc
nováček
nováček
Zařízení: LG E900 Optimus 7, Nokia N900

Post by Lord Havoc »

LG E900 Optimus 7 zatím taky nic :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Cybernetic wrote:tak proc tu nekdo pise ze ma taky HTC a uz ma po updatu a ja nic ? to jde podle okresu nebo co ? jaj tak si budu muset pockat do rana...8-(
Je možné, že je to rozdělené na bloky podle sériových čísel. A nebo bydlíš ve špatném okrese :-) (joke)
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Provedl jsem na Omnii unbrand, takže v tom problém nebude. Přesně jak píše Jirka, tak to bude. Nejdřív asi HTC, pak snad Samsung
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPad 2 3G 64 GB white

Post by Faramir »

Vy co už NoDo máte, jak to vypadá s odemknutím? Nebo fungují alespoň již nainstalované homebrew aplikace? Hlavně mi jde o českou klávesnici, navigaci a mé zvuky pro vyzvánění a SMS. Děkuji.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”