Aktualizace Zune Software na novou verzi 4.7.1404.0
Mám,funguje skvěle.Velké díky autorům.
Odkaz na stažení češtiny jsem doplnil také do rozcestníku článků o Windows Phone 7.
První odezva, jsem rád, že to funguje. Kdyby jste přišli na cokoliv, co se dá zlepšit, určitě dejte vědět, díky 
Plnou verzi totiž nepoužívám, takže ji nemůže celkově otestovat...
Plnou verzi totiž nepoužívám, takže ji nemůže celkově otestovat...
něco bych přeci měl.Počeštím Zune,vlezu do nastavení,software,rip a tam audio format dám MP3.Jezdcem táhnu kvalita audia a nejmenší velikost je 22MB (48Kbps) a nejlepší kvalita je to samý.Chyba ?
jj, bohužel, koukám na to, má tam být Používá kolem 57 MB na CD (128Kbps). Pak je tam ještě chyba u položky Používá kolem 105 až 155 MB na CD (cca 135 až 215 Kbps), ta je tam celkem 5x a má tam být jednou. Při kopírování položek jsem nepřepsal čísla. Co nejdříve to opravím a dám vědět...
Edit: Všechny nedostatky pište na forum mobil cestiny pod přispěvek s češtinou. Budou dopřeloženy ještě chybové hlášky, takže bych při aktualizaci opravil i nynější chyby.
Edit: Všechny nedostatky pište na forum mobil cestiny pod přispěvek s češtinou. Budou dopřeloženy ještě chybové hlášky, takže bych při aktualizaci opravil i nynější chyby.
Ok. Jinak fakt super,nejsem moc angličtinář,stará škola (učili nás jen rusky )
proto mám radši u programů češtinu. Aspoň je pro mě Zune přístupnější.
Věř nebo ne, já jsem byl na tom s tou ruštinou stejně, ale trochu jsem se vzepřel a zkusil jsem to s tou anglinou sám. To je jen tak na okraj 
Hlavně chci ale říct, že aktualizace češtiny pro Zune bude vydána nejdéle v pondělí 14.3 kolem 20:00 hodin. Možná už to stihnu o víkendu, ale pokud se nic nepřihodí nejdéle v pondělí by to tam mělo být. Sledujte forum mobil-cestiny.cz
Hlavně chci ale říct, že aktualizace češtiny pro Zune bude vydána nejdéle v pondělí 14.3 kolem 20:00 hodin. Možná už to stihnu o víkendu, ale pokud se nic nepřihodí nejdéle v pondělí by to tam mělo být. Sledujte forum mobil-cestiny.cz
Paráda.Taky jsem do angliny chtěl skočit,ale samotnému se mi nechtělo,myslím na nějaký kurz.Nikdo do toho nechtěl se mnou jít
Ale nakonec mi to tolik neva.takové ty pc základy docela ovládám a zbytek si domyslím
Budu to sledovat. Díky
Budu to sledovat. Díky
Čeština pro Zune 4.7.1404.0 aktualizována a vydána. Bylo nově dopřeloženo cca 90% chybových hlášek (jelikož program nevyužívám v plném rozsahu, položky u kterých jsem si nebyl naprosto přesně jist významem zůstaly nepřeloženy) a opraveny některé chyby ve stávajícím překladu.
Doufám, že se překlad zase o něco zlepšil a budete spokojeni
Doufám, že se překlad zase o něco zlepšil a budete spokojeni
Super.Dikes.