Něco jako SPB Wireless Monitor
Tak uz jen zaleti na tobe co vyberes. 
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Jednu dobu jsem pouzival obe soucasne a kazdy ukazoval jine hodnoty a ano je to smutne, ale aplikace na traffic dat umi jenom traffic dat.
Rozhodl jsem se pro Watchdog jeho hodnoty s mensi odchylkoun nez u konkurence souhlasi s operatorem.
Bohuzel cena Watchdog je jeste vyssi nez vidis v Marketu. Vyvojar je ze zeme kde musime jeste priplatit DPH...
Rozhodl jsem se pro Watchdog jeho hodnoty s mensi odchylkoun nez u konkurence souhlasi s operatorem.
Bohuzel cena Watchdog je jeste vyssi nez vidis v Marketu. Vyvojar je ze zeme kde musime jeste priplatit DPH...
Aha... no nic, stejne ho asi koupim, pokud behem dneska neprijdu na neco lepsiho, nebo na nejakou zasadni nevyhodu Watchdoga...
podla info na appbrain je moznost sledovania spotreby aplikacii dostupna od v os 2.2, to iste plati pre traffic counterPavel Vlasák wrote:3G Watchdog v Pro verzi pozadovane dokaze...
- moze to znamenat ze tuto funkciu starsie os nepodporuju....
predsalen: poznate niekto takuto app pre os 2.1?
----
PhoneUsage
Trafficinfo
- to iste -> iba pre os 2.2...
-
Tom077
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak Black
all.osměl bych na tebe prosím jeden dotaz ohledně Setting profiles.V této sekci fóra jsem popisoval jeden problém s jinou apk na profily http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=108&t=22693
Chtěl jsem se tě zeptat,zda se tento problém u apk Setting profiles nevyskytuje...díky za info!
Chtěl jsem se tě zeptat,zda se tento problém u apk Setting profiles nevyskytuje...díky za info!