Chyby ve Windows Phone 7 a jejich řešení

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Settings -> applications -> people. "Sort list by", "Display names by".
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Hledání podle počátečních písmen v People hub

Post by Miroslav Havlíček »

Ewan wrote:Dobrý den
Mám problém s prohledáváním kontaktů podle počátečních písmen. V seznamu kontaktů stejně jako v přehledu počátečních písmen mám kromě nepoužitých písmen (q, x, y, #) neaktivní i D, E, F, G a H, přestože mám mnoho kontaktů ke každému z nich. Znáte nebo máte tento problém?
Hmm, já mám bohužel stejný problém (dokonce i stejná písmena + navíc U a W) a hraní si s řazením kontaktů nepomáhá.
Ewan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Trophy

Post by Ewan »

Zkusil jsem si hrát s nastavení řazení a pokud vyberu sort by first name, funguje vše správně. Ovšem třídění podle jména mi nevyhovuje, takže můj problém trvá.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Mně se bohužel žádným způsobem, no spíše asi blbostí nepovedlo synchronizovat obsah PC+wifi+Zune..
Telefon jsem si přihlásil k zune u jednoho PC a druhého to chce znovu. Bohužel to jsem odmítl. U prvního nemám wifi v PC, ale vedu vše přes router, takže mžná zde je problém. U druhého mám klasicky wifi, ale nechtěl jsem nic přenastavovat:(
prcko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, 520

Post by prcko »

Ja som si dnes vsimol iny problem zacal mi strajkovat market. Rano som v pohode stiahol vsetko co som chcel a vecer mi zacal hadzat hlasku pri stahovani aplikacie ze momentalne nieje mozne vybavit vasu poziadavku. Stalo sa to uz niekomu alebo to je iba moj problem?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

prcko: Stalo se mi to na Trophym asi třikrát, ale při opětovném pokusu už se stažení podařilo, takže netuším, kde byla chyba.
prcko
přispěvatel
přispěvatel

Post by prcko »

Ved prave to mi je divne uz som raz kvoli tomu spravil hardreset a prihlasil sa pod inym live id a znova sa to zopakovalo aktualizoval som predinstalovane aplikacie stiahol tri programy a zasa to na mna vyplulo hlasku ze moju poziadavku nieje mozne momentalne vybavit. Holt wokna budu musiet dozriet skusim co to spravi zajtra
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

A nebude to náhodou spíš chyba na serveru Marketplace?
prcko
přispěvatel
přispěvatel

Post by prcko »

Vsetko moze byt uvidime co zajtra :tlem: evidentne musi asi na tom mrkvosoft popracovat
edit: tak ani dnes nic :tlem:
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

tak mám problém. Všechny aplikace stáhnuté z marketu fungují na jedničku, bohužel HTC Apps prostě nejdou stáhnout. Tedy napíšou mi hlášku: ,,This item is not avaible from the MArketplace catalog" Přitom program Světlo se mi podařilo stáhnout a nainstallovat. Tyto updaty bych si rád stáhnul, bohužel...
Máte stejný problém? Popř. nějaký tip na řešení?
prcko
přispěvatel
přispěvatel

Post by prcko »

Mal som nieco podobne dva dni mi market strajkoval po resete sa spraval v pohode ale po stiahnuti updatov hodil hlasku ze momentalne nieje mozne vybavit poziadavku dnes mi ponukol sam aktualizacie ktore isli stiahnut ale nedali sa nainstalovat az po hodine sa to prebralo k zivotu a ziatial to funguje asi treba cakat
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Aktualizace vidím, mám je nabídle, ale prostě se nestáhnou. Teď jsem zkusil HTC tabuli k poznámkám a taky šla stáhnout krásně a bez sebemenších problémů.

Hold počkám a uvidíme. Tyto aktualizace nejsou nijak nutné. Market chybu nehlásí a vše jde, tak předpokládám, že bude opravdu chyba mezi HTC hub a marketem. Počkám a uvidím..

EDIT: Calculator nejde stáhnout. Mohl bys prosím zkusit stáhnout z HTC Apps nějakou aplikaci? Zda je problém celoplošný nebo opravdu jen u mě.. díky

EDIT2: tak nebude potřeba. Zkusil jsem smazal celý hub a všechyn aplikace od HTC a nainstallovat je znovu. Vše, zdá se, chodí dobře. Takže pomohlo smazání a nahrání zpět.
prcko
přispěvatel
přispěvatel

Post by prcko »

Zatial vsetko funguje aj htc apps kalkulacka isla bez problemov stiahnut. Myslim ze ten stav nieje tvoj problem ako som spominal ja som mal s marketom dva dni problem a nebol som sam viac ludi tu spominalo ze s tym malo problem. Traba cakat snad sa ti to rozbehne ako mne. Inac napriklad youtube player od htc v aplikaciach htc uz nieje ale ked prelistujes vsetky aplikacie tak sa tam nachadza evidentne ma market svoje muchy a je ich dost vela.
torcys
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by torcys »

to s těmi aktualizacemi mi dělalo u her Harvest a Flight control, update se nikdy nepovedl, musel jsem je smazat a nahrát znovu. To stejný dělalo kámošovi.
xtopj02
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Omnia 7

Post by xtopj02 »

Včera jsem si pln očekávání koupil Samsung Omnia 7 a nepodařilo se mi ani importovat kontakty ze SIM karty do telefonu. Volba "Import contacts from SIM" je neaktivní - nedá se na ní kliknout. Telefon se tváří, jako by na SIMce žádné kontakty nebyly. Nesetkal jste se s tím někdo?

Dalším problémem je zprovoznění firemního emailu přes Exchange. Je potřeba nějak do telefonu dostat certifikát. Jedniný způsob asi je, poslat si certifikát na nějaký free email (např seznam). Ale po kliknutí na certifikát se nic nestane, nenainstaluje se, neobjeví se žádná potvrzovací hláška a Exchange stále nefunguje. Nevíte někdo jak to má správně proběhnout?

Díky
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Možná blbý dotaz, ale máš opravdu jistotu, že jsou na SIM kontakty? U mě fungovalo vše bez problémů. Dal jse msim, nakopíroval je na telefon, uložil na live a tam upravil.. Neměl by být problém..
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

xtopj02 wrote:Včera jsem si pln očekávání koupil Samsung Omnia 7 a nepodařilo se mi ani importovat kontakty ze SIM karty do telefonu. Volba "Import contacts from SIM" je neaktivní - nedá se na ní kliknout. Telefon se tváří, jako by na SIMce žádné kontakty nebyly. Nesetkal jste se s tím někdo?

Dalším problémem je zprovoznění firemního emailu přes Exchange. Je potřeba nějak do telefonu dostat certifikát. Jedniný způsob asi je, poslat si certifikát na nějaký free email (např seznam). Ale po kliknutí na certifikát se nic nestane, nenainstaluje se, neobjeví se žádná potvrzovací hláška a Exchange stále nefunguje. Nevíte někdo jak to má správně proběhnout?

Díky
Exchange - Pozor, neinstaluje se certifikát webu, kde je váš firemní exchange, ale certifikát autority, který ten certifikát podepsala. Stáhni certifikát webu, otevři ve windows, rozklikni vydavatele, a tento certifikát vyexportuj, pošli do telefonu a otevři. Pak se ukáže potvrzovací hláška, kterou odklikneš. Pak restartuj telefon. Po restartu by vše mělo fungovat (sám mám firemní exchange připojený).
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Post by pinhead »

Ju,stejná dobrá zkušenost.Po vložení simky jsem nakopíroval kontakty do telefonu.Vše v pohodě.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Problém s HTC hubem přetrvává, myslel jsem si, že reset pomůže, ale chyba je opravdu mezi HTC hubem a marketem. Vymazal jsem hub, ostatní aplikace jsem smazal a nainstalloval. Uvidíme jindy, jak se s tím MS vypořádá:)
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

RE: Chyby ve Windows Phone 7 a jejich řešení

Post by jerry_stolarik »

Kdyz jsem si koupil telefon tak jsem mel taky s HTC Hubem a HTC aplikacema problemy... Po prvnim startu telefonu jsem odinstaloval HTC aplikace co jsem nechtel.. A pak se cely HTC Hub nejak rozhodil a docela zlobil..

Pomohl jen HR.. Ted uz je to ok...
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”