Kde koupit DHD?

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Kde koupit DHD?

Post by Starbuck »

Taky mě napadlo odvolat se na nahrávku, jenomže oni nejsou povinni nahrávky archivovat (ani se nedivím, víš co by to bylo giga!) a už vůbecne poskytovat, zvláště pokud jsou v jejich neprospěch.
Na druhou stranu - borec, se kterým jsem ke konci jenal (tj od 25.11. do včera, celkem tak 10x) byl maximálně korektní a snaživý, takže u něho necítím potřebu nějakého zlepšování. Zato ze začátku si mě přehazovali jak horkej brambor a já jsem nevěděl, s kým vlastně jednám. Takže nejlepši asi je hned od začátku se pídit po někom, kdo pak s tebou bude vyřizovat celou věc na zákaznické péči a chtít jeho jméno a telefon. Pak se totiž dovoláš přímo k němu a pokud něco nefunguje, tak ví že je to jeho chyba.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Kde koupit DHD?

Post by jacek »

@Starbuck : přesně, chtít jméno, zapsat čas....jsem v tomto duchu ,,vyškolen" při hovorech s pojišťovnama.
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Kde koupit DHD?

Post by Starbuck »

Ještě jedno zjištění s VF - nevyplatí se uvazovat pod smlouvu na 2 roky a už vůbec ne přidávat si pod smlouvu další číslo!
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Kde koupit DHD?

Post by strojvudce »

Pokud stále někdo shání pod stromeček, na CZC.cz mají v Praze skladem. Pozor na způsob dodání, pomocí DHD posílají ze skladu z Příbrami a tam zatím není.
Už ho mám bloklej. ;)
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”