HTC HD2 a Windows Mobile Device Center
jj, naskočí, ale po chvíli mi to na počítači, v instalaci napíše "Connection error" a nabádá mě to, abych vypnul telefon, vytáhl baterii, čímž udělal recovery a zkusil to znovu. Takto jsem to udělal asi třikrát...pak jsem se na to vybodl...
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Nemas moznost to udelat na jine PC, kde je nainstalovane XP?
Budu se muset domluvit s kamarádem a zkusit to u něj přes ActiveSync. Pokud ani to nepomůže, tak asi vyhledám servis. Novou ROM nutně potřebuju, protože mám občas problém s odesláním sms. Instalací aktuální ROM prý tento problém vyřeším.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
To je divny, ja mam taky Win7 a proste jsem telefon jen pripojil a Win si vsechno nasel sam, i ten Windows Mobile Device Center si nainstaloval sam. Ted jsem to zkousel na druhym PC a taky vsechno v pohode.
ROMku jsem taky prehraval a probihalo to tak, ze na founu se ukazala tribarevna obrazovka, pak to najednou zacalo kricet, ze mobil byl odpojen a Win, ze hledaj nejakej novej ovladac, kterej si nakonec nasly, ale to uz bylo prehravani ukoncenou s chybou. Spustil jsem to znovu a to uz probehlo vse v pohode. Pak jsem nahraval CZ a to slo taky v pohode, akorat jsem to musel spustit v rezimu kompatibility WinXPSP3.
ROMku jsem taky prehraval a probihalo to tak, ze na founu se ukazala tribarevna obrazovka, pak to najednou zacalo kricet, ze mobil byl odpojen a Win, ze hledaj nejakej novej ovladac, kterej si nakonec nasly, ale to uz bylo prehravani ukoncenou s chybou. Spustil jsem to znovu a to uz probehlo vse v pohode. Pak jsem nahraval CZ a to slo taky v pohode, akorat jsem to musel spustit v rezimu kompatibility WinXPSP3.
Máš hold štěstí. Můj telefon je stejně vybíravej jako jeho majitel ;)
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 05, 2011 19:11) --
Dnes vyřešeno. Telefon jsem připojil u kamaráda na notebooku s XP a ActiveSync. Telefon se bez problémů připojil a já tak mohl konečně provést aktualizaci ROM.
microsoft (záměrně píšu název malým písmem) ať si s tím svým mobile device centerem utře svou ctěnou řiť!
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 05, 2011 19:11) --
Dnes vyřešeno. Telefon jsem připojil u kamaráda na notebooku s XP a ActiveSync. Telefon se bez problémů připojil a já tak mohl konečně provést aktualizaci ROM.
microsoft (záměrně píšu název malým písmem) ať si s tím svým mobile device centerem utře svou ctěnou řiť!