Opera a Flash Player
Opera a Flash Player
tak defaultne mi v 10 multitouch nesel,pomoci zoomeru mi to uz funguje,diky.
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Opera a Flash Player
A jak si to nastavil? me to funguje tak ze se mi priblizi celej program. proste ne prochazenej obsah stranek ale komplet cela opera.
Opera a Flash Player
No,idealni to neni,asi mi to funguje jako tobe.Proste se objevi dole okynko,a soupes nim po strance,pomalu to doostruje pismo,asi se vratim k 9.7.
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Opera a Flash Player
No ale nejak to musi jit. Nekde jsem to videl ze opera 10 ma multitouch. Pokusim se na neco prijit
- htctester
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2
Opera a Flash Player
máš několik možností, stáhni ze stránek opery A/ opera mini nebo B/ opera mobile ve versi tuším 10 a u každé máš na výběr zda multitouch nebo keyboard versi ...zkus to a uvidíš, jinak se dá v mobile opeře zvětšovat dvojklikem prstu ..také řešení
edit pro dotazy výše : opera se otáčí sama v nastavení je dobré zapnout zásuvné moduly : nastavení/pokročilé/zásuvné moduly
flash ..nevím jak kdo , zkoušel jsem vše možné a výsledek je nijaký ...
ICEPOINT : žádný HR , stáhni -nainstaluj - nastav a používej
...jinak Jirka má pravdu v tovární hd2 je podpora multouch v opeře (já na rom 1.6 mám operu mini verse 5.1 tuším, ale šla hned pryč ) ! nemusíte tedy kouzlit a když se ptáte tak aspoň uveďte rom kde máte problém ,ne na všech rom je vše s operou OK
edit pro dotazy výše : opera se otáčí sama v nastavení je dobré zapnout zásuvné moduly : nastavení/pokročilé/zásuvné moduly
flash ..nevím jak kdo , zkoušel jsem vše možné a výsledek je nijaký ...
ICEPOINT : žádný HR , stáhni -nainstaluj - nastav a používej
...jinak Jirka má pravdu v tovární hd2 je podpora multouch v opeře (já na rom 1.6 mám operu mini verse 5.1 tuším, ale šla hned pryč ) ! nemusíte tedy kouzlit a když se ptáte tak aspoň uveďte rom kde máte problém ,ne na všech rom je vše s operou OK