Tajemné HTC s Androidem, QWERTY, 4" displejem a 1,2 GHz
Android je 10 krát lepší než nějakej Za...j WM 6.5
To :far4all Nevím proč musíš jako odpověd hned psát o nějakém špatném Wm 6.5 systému. Tady se řeší nové Htc zařízení a ne systém. Drž se prosím tě tématu. Ahoj Olda 
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Tak to si teda zarizeni s WIN mobile 6.5 asik nedrzel nikdy v ruce. Hodne lidi co si jen tak z hecu kupovalo zarizeni s Androidem proneslo zlatej Windows a take souhlasim. Android se winu podle me nemuze rovnatfar4all wrote:Android je 10 krát lepší než nějakej Za...j WM 6.5
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja jsem vice jak 7 let jel vyhradne na windows mobile(mezitim jsem okusil veskere dostupne jine OS jako Symbinan at uz S60 ci jeho nadstavbu UIQ apod.)Nemohl jsem si tento system vynachvalit.Ale s prichodem WM 6.5 me zacalo nadseni z tohoto systemu opustet(WM 6.5 je jen nadstavba omalovanek) a Windows Phone 7 uz je uplne mimo me pozadavky.Nyni jsem na OS Maemo a mrzi me ze tento OS uz tu nebyl mnohem drive,vynikajici stabilita(tim nerikam ze WM je nestabilni),narocnost systemu oproti WM markantni,mnoho drobnych ,ale zasadnich funkcí,ktere me na WM chybely a dodnes chybi,je to na delsi povidani..Dnes uz bych tak WM nevyzdvihoval,uz s prichodem WM 6.5 tak trochu ztratily svoje kouzlo..