Dell Streak se v ČR začne prodávat už za několik týdnů
Nevim, jak je to u androida, ale u WM vim sve. Prijdu do prodejny, kde je vystaveny HTC diamond2, doprdele, ta rychlost! Muj mobil je opravdu znatelne pomalejsi, je to dobre videt na rolovani zalozkami v HTC sense. Ale ja tam mam asi 20 aplikaci, na prodejne neni zadna...
-
- smartmaniak
- Zařízení:
To je jediné, čeho jsem si od flashnutí všiml u sebe - zpomalení HTC Sense (myšleno today pluginu). Ale pořád oproti čerstvě naflashovaném HD to je zlaté
- aeon101
- stálý přispěvatel
- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Chybi mi tu informace o prodejnim kanalu. Nevite nekdo, kdo bude v CR Streaka oficialne nabizet? Budou to jenom operatori, nebo i volny prodej treba Sunnysoft, Alza, atd.?
Diky
Dan
Diky
Dan
Už se prodává!
http://dellpoint.cz/e-shop/dell-skladem ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dellpoint.cz/e-shop/dell-skladem ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- smartstar
- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
A koukam ze za zajimavou cenu 12.5 tisic. Pocitam ze to bude asi dovoz bez oficialni zaruky?
- YAMATO
- smartmaniak
- Zařízení: Galaxy Note 2
Teda musím přiznat, že tohle mě láká dokonce i bez WM.
- aeon101
- stálý přispěvatel
@barberry: 12,5 tisice je to bez DPH, takze temer 15 se vsim vsudy. Dovoz bez oficialni zaruky? Podivej se na jejich stranky, je to autorizovany prodejce DELL, takze bych se nebal...
Dan
Dan
-
- smartstar
- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
diky .. toho jsem si nevsiml ... koukal jsem na to pres phone, a stejne by tam mela byt nekde uvedena cena s dph a ne az pak v kosiku ... a jestli je to autorizovany prodejce tak to bude asi ok
- aeon101
- stálý přispěvatel
Chlapi, budete to tam nekdo kupovat?
- YAMATO
- smartmaniak
- Zařízení: Galaxy Note 2
Kupte to někdo a zrecenzujte
Fakt, jesli už bych měl přejít na Android, tak ať to má nějaký takový display atd.
Fakt, jesli už bych měl přejít na Android, tak ať to má nějaký takový display atd.
Toho bych se nebál, mají normální kamennou prodejnu a certifikaci od DELL, tak fakt nevím kdo jiný by měl být důvěryhodnější. Koukám že řeší i státní zakázky, takže bych byl asi v klidu. Já si to objednám o víkendu. Volal jsem tam- to že mají DPH rozpočet vidět až v košíku jsem jim říkal a že si to vezmou k srdci, takže to snad časem předělají. Ale jinak jsou v pohodě. Prý zatím k tomu není český návod, ale bude v rámci týdnů. Je na to záruka 2 roky. Že je to anglická lokalizace asi víte, ale to mě fakt u tohodle zařízení nevadí. A prý se řeší česká lokalizace. Brzo na to bude Android 2.2 a to pak bude konečně něco.aeon101 wrote:Chlapi, budete to tam nekdo kupovat?
-
- smartguru
- Zařízení: HTC One M8
tak na MoDaCo a XDA už se objevila první uniklá 2.1 ROM... jupíjéééj...
No super, takže to hned upgradnu na 2.1. Už jsem si to na dellpoint.cz objednal, v úterý to přijde. Právě mi odchází moje stará dobrá K790i, takže se to hodí. Do háje, se na to těším jako malej kluk - my chlapi si musíme občas udělat nějakou hračkou radost, co?
-
- smartstar
- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Nechci vám kazit radost, ale ten upgrade na 2.1 je beta release a podle některých uživatelů s xda-dev ne moc dobrý a povedený...
-
- smartguru
- Zařízení: HTC One M8
Upgrade je opravdu beta..ja mam upgrade nainastalovany od vcerejska a neni to zas tak spatne.. trvalo mi celkem dlouho nez jsem rozchodil maket..facebook synchronizace kontaktu nefunguje....krom toho celkem solidni build...
- drak21
- častý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Tak jsem si ho dnes objednal taky ,nejak jsem se na nej nemohl vynadivat jen chvilku me trosku desila ta velikost ale po shlednuti videjka jak se vejde v poho do kalhot jsem se rozhod ho prubnout .Objednal jsem take v Dellpointu.
edit: A dokonce se me povedlo sehnat ho v cervene barve:)
edit: A dokonce se me povedlo sehnat ho v cervene barve:)
Jsem zvedavy jaky bude
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: HTC HD2
Dost dobra masinka, ale skoda toho ze to ma Android. Proto radeji zustanu u HD2 z win 6.5
Drak21 - máš recht, už se to na Dellpointu objevilo i v červené barvě. Já si teda vzal černou, ale červená má tedy taky svoje kouzlo. http://dellpoint.cz/e-shop/dell-skladem ... fault.aspx
- drak21
- častý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Mluvil jsem dnes rano s prodavacem o moznosti Streaku v jine barve a on me potvrdil dostupnost a moznost te cervene mutace.Mel by to byt stejny kousek jako je v recenzi na mobilmanii(red).Jinak potvrdil ze dodani by melo byt zitra nebo nejpozdeji ve stredu.Doufam ze zitra uz si chci hrat
to Hariba: uz ho mas?Me prijde az zitra:(
to Hariba: uz ho mas?Me prijde az zitra:(