HTC Sense se nakonec ve Windows Phone 7 objeví

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

> tak pozor, nepoprel som spravnost existencie sense alebo nejakeho touchflo ci coho, len hovorim, ze tato myslienka obliect skaredy operacny system vznikla v dobe, ked ten operacny system bol naozaj skaredy a jeho graficka nadstavba(sense) ho spravila krajsim, pouzitelnejsim a blbovzdornym, teda umoznila pouzivat inak narocny pristroj aj menej zdatnym uzivatelom, co sa prejavilo na vacsich prijimoch...a teda inak povedane, v ramci WM ma potesila kazda pekne spravena nadstavba a chvalim tento krok...
> lenze v dobe, ked si presne tuto funkciu nadstavby z wm6 samotny MS uvedomil a zakomponoval do samotneho zakladu noveho systemu tu jednoduchost, krasu, intuitivnost atd, tak v tomto pripade postradam zmysel nejakej nadstavby...to bola moja otazka... ;)
> aj ked v konecnom dosledku sa zmeni to, ze HTC alebo iny vyrobca si bude moct nafarbit rozne casti UI podla seba, pridat mozno nejaky odkaz popripade iny font ci texturu...a teda konecne moze nastat doba, kedy bude kompromis medzi uplne diktatorskou jednotvarnostou a osobnou slobodou...co samozrejme mne ako uzivatelovi iphonu nikdy velmi nechybalo...
> a co sa tyka samotneho iphoneu, tak jeho vizualna jednoduchost je vynahradena funkcnou praktickostou, takze co oko nevidi palec moze stlacit...ale to je ta diferentnost, ktoru mozes odmietat, ale ktora poskytuje vela inych veci naviac...co je dalsia vyhoda, hlavne v dobe, ked tych uz kokurencne schopnych systemov bude hned niekolko...a najblizsimi vianocami sa to cele zacina a dalo by sa nazvat, ze ako xbox ma svoj nextgen verziu, aj mobilne zariadenia do kapsy budu mat svoj next gen... uz bolo na case :twisted: 8-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No poslední část... zdá se mi, že ani nevíš co píšeš, hlavně že píšeš. Třeba to nechápu jen já, je to jedno, nebudeme to dál rozebírat.

K první části - už jsem to napsal, ale asi jsi mě nepochopil. Sense je aktuálně lepší, než rozhraní WP7. Je jiné, ale na funkce je bohatší a obsáhlejší. Proto je lepší a proto ho z části chce HTC na WP7. Dalším hlavním důvodem je, že když bude HTC jen výrobcem HW, tak ztratí trochu na dominantnosti na trhu. Další důvod je, že chce uživatelům zkusit nabídnout co nejmenší změnu od svých WM komunikátorů. (takoví uživatelé používají PDA na minimální úrovni a WP7 bude dostačující co se týče možností)
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

> a to je presne to ze nepochopenim vznikaj konflikty... :wink:
> a co sa tyka toho htc ak dam ruku do ohna, ze to bude tak ako som pisal...ziadne smiesne polkruhovite nadstavby ani nic, budu to maximalne zmeny farieb, fontov alebo textur...
> ms uz nie je taky sprosty, zeby obrovsky uspech za UI nechal zlizat konkurencii...
> nehadam sa, nepresviecam ani nic, len mam taky pocit, ze to nebude ziadne sense ako ho poznate, ale len nejaka audiovizalna zmena oproti obycajnemu holemu w7...
> nechajme sa prekvapit, ako to nakoniec cele moze skoncit, lebo neviem si predstavit (momentalne), ako by taky sense mohol vyzerat, bez toho aby nezasahoval do systemu, ako to robi teraz a ako si uz MS nepraje.. :wink:
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”