Samsung Galaxy S je od dnešního dne skladem u Sunnysoftu
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
Recenze nedopadne dobre,dopadne vyborne...proste toto zarizeni se Samsungu povedlo,v mnohych ohledech da jakemukoliv jinemu zarizeni s timto systemem na frak. Pro Jirku Hrmu - zamer se na fotky a nataceni videa, budes mile prekvapen.....
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Myslim se ze zrovna jirks nema problem napsat veci jak se maji co je spatne atd. Nepatri mezi lidi co by obhajovali do krve veci ktery jsou evidentne spatne atd jako na nekterych jinych webech. Pro me to jsou poucne recenze od nekoho komu prosli rukami dost pristroju aby byl objektivni a dokazal porovnat s jinymi, vyzdvihnout klady a napsat i zapory. Takze mi diskuze o tom ze bude napsana jak by chtel SS prijde uplne zcestna nebo ze by byla napsana tak aby treba mu priste nepujcili pristroj. SS je vzdycky uvaden v souvislosti s novymy pristtoji protoze je miva jako prvni u nas v ofiko distribuci ampokud ho jirkovi zapujci tak nevidim duvod proc by neuvedl zdroj, spise by mi prislo trapny ho neuvadet kdyz mam pristroj od nich zapujceny.
Timto chci jirkovi podekovat za pekne recenze a at ho to jeste dlouho bavi ;)
Timto chci jirkovi podekovat za pekne recenze a at ho to jeste dlouho bavi ;)
mlndsk: já ale nemám jedinou potřebu v recenzích něco zakrývat. Dělám to, protože mě to baví... kdyby to tak nebylo, nebudu psát a jdu dělat něco jiného. A ano, Galaxy S se mi zatím hodně líbí, systém je pěkně svižný a ten displej parádní (i když čitelnost na sluníčku opět nic extra). Vadí mi absence LED diody a joysticku, ale to už teď ignorují skoro všichni výrobci, takže co se dá dělat. Jsem ještě zvědavý na výdrž baterie, ale na to budu mít odpověď až za pár dnů.
A už jsem to tady jednou psal, SS mívá zpravidla telefony z oficiální distribuce jako první, takže jsem rád, že mi je také tak rychle zapůjčují, protože kdybych měl v tomhle případě čekat na telefon přímo od českého Samsungu, pravděpodobně bych si s telefonem hrál až za několik málo týdnů. Nevidím proto jediný důvod, proč podobnou bleskovku nenapsat, zvlášť když je to docela sledované zařízení.
barberry.pha: Díky
A už jsem to tady jednou psal, SS mívá zpravidla telefony z oficiální distribuce jako první, takže jsem rád, že mi je také tak rychle zapůjčují, protože kdybych měl v tomhle případě čekat na telefon přímo od českého Samsungu, pravděpodobně bych si s telefonem hrál až za několik málo týdnů. Nevidím proto jediný důvod, proč podobnou bleskovku nenapsat, zvlášť když je to docela sledované zařízení.
barberry.pha: Díky
souhlasim a podporuju, ale tak nejak nechapu pripominky, ze by SS meli kritizovat tvoje clanky - jako proc? vzdyt oni jsou jen prodejci, ne vyrobci tech zarizeni:)
mno ale zpet k me otazce:) bude v CR vubec dostupna 16GB verze Galaxy S?:)
mno ale zpet k me otazce:) bude v CR vubec dostupna 16GB verze Galaxy S?:)
Dweep: Bohužel, pro český trh je určená pouze 8GB verze, 16GB se tady oficiálně prodávat nebude.
Zkoušel jsem teď fotoaparát a filmy. Telefon přehraje snad všechny formáty, co mám na HDD (avi, wmv, mkv...) a to bez nutnosti převodu. WMV filmek jsem měl v 1280×720px a Samsung jej přelouskal jedna báseň. Výtku mám k reproduktoru, ten mi přijde docela "obyčejný" a hraje průměrně (hlasitost je dobrá, ale kvalita zvuku nijak "nazadekposazující" není). Fotoaparát fotí dobře - normálka, ale videa natáčí velmi pěkně, i v HD rozlišení (1280x720px).
Edit: Přidal jsem pro Samsung Galaxy S nové fórum, kde můžeme řešit případné problémy s telefonem.
Zkoušel jsem teď fotoaparát a filmy. Telefon přehraje snad všechny formáty, co mám na HDD (avi, wmv, mkv...) a to bez nutnosti převodu. WMV filmek jsem měl v 1280×720px a Samsung jej přelouskal jedna báseň. Výtku mám k reproduktoru, ten mi přijde docela "obyčejný" a hraje průměrně (hlasitost je dobrá, ale kvalita zvuku nijak "nazadekposazující" není). Fotoaparát fotí dobře - normálka, ale videa natáčí velmi pěkně, i v HD rozlišení (1280x720px).
Edit: Přidal jsem pro Samsung Galaxy S nové fórum, kde můžeme řešit případné problémy s telefonem.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Jen tak mimo,když jsem se díval teď na sunnysoft za kolik tam ten galaxy S mají....nezdají se vám ty ceny těch komunikátorů přemrštěný? 12k? Není lepší koupit za 600,- obyčejnou nokii a k tomu nějakej 5-6" tablet třeba i s normálníma windowsama?Nebo když už s androidem,není lepší třeba ten dell streak? Nebo archos 5? Ten stojí 5500...
Podle mě by takovýhle hračky(komunikátory) měly končit někde u 7 tisíc...
Podle mě by takovýhle hračky(komunikátory) měly končit někde u 7 tisíc...
Samozdřejmě, že ze zahraničíKato wrote:A dozajista z oficialni ceske distribucelet77 wrote:No to je rychlost já už mám telefon nejmíň měsíc doma.
- GreenArrow
- Ban

Ne já nepsal že je to drahý u SS,já psal,že jsou drahý celkově...proč se to nedá komentovat?
-
barberry.pha
- smartstar

Uz je to sice OT ale tak proc to tak neudelas? Kup si levnou nokii a nejaky tablet a mas po starostech, nektere uvahy mi prijdou zcestne, momentalne je boom smartphonu a dostavaji se do sirsi pozornosti lidi takze je logicke ze pokud se prodavaji a vypada to ze se jich prodava cim dal vice tak je nebudou zlevnovnat, treba u novinek urcite ne, treba takova omnieII stala u SS 12 tisic o vanocich a tedka se u SS 8.5 tisice. Takze ceny jsdou dolu ale novinky budou vzdycky drazsi, pokud ti ti vadi tak si pockej pul roku az se slevni.
- GreenArrow
- Ban

Já jen že 9" tablet s windows 7 stojí 11tisíc,10" netbook stojí 6tisíc,10" tablet PC stojí 9 tisíc a komunikátor 12 tisíc,nezdá se vám to trochu nenormální?
-
barberry.pha
- smartstar

OT: S komunikatoru muzu volat, muzu ho nosit po kapsach, muzu pouzivat misto navigace a dalsi veci ... ne nezda se mi to hodne.
-
javak810i
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung i9000 Galaxy S 16GB
Zdravím, nevíte, jestli má Sunnysoft ještě tu akci u telefonů Samsung, že při koupi telefonu nad 5000Kč dostanete slevu 1200Kč za starý telefon. Takové samsung šrotovné. Odkaz na stránkách sunnysoftu je, ale platí to ještě?
javak810i: Tenhle dotaz bude nejlepší směřovat přímo na některého z obchodníku SS... zkus to přes kontaktní formulář.
Stále váhám nad Androidem,i když Galaxy je super.Neví někdo,zda existuje něco jako JEYO MOBILE extender (možnost psát SMS na desktopu,ideálně přímo v Outlooku ) i pro Android?
Jinak považuji všechny recenze od JH za vynikající a těším se na další.
Jinak považuji všechny recenze od JH za vynikající a těším se na další.
Jeste me tak napadlo - s kamosem resime jestli se bude pozdeji dodavat telfon primo s Andoridem 2.2 nebo to je definitivni s 2.1 s tim ze se s aktualizaci pocita u zakaznika samotneho ?
drfr: díky
. Jinak taky jsem po něčem takovém pátral, ale nic jsem nenašel. Nicméně synchronizační software Kies od Samsungu umí alespoň exportovat SMS zprávy z telefonu do PC (i když to tvůj požadavek asi příliš nevyřeší).
Dweep: Myslím si, že se bude distribuovat s 2.1 a upgrade si bude zákazník muset provést sám. Naštěstí to není nic složitého a jde to přímo přes program Kies od Samsungu.
Dweep: Myslím si, že se bude distribuovat s 2.1 a upgrade si bude zákazník muset provést sám. Naštěstí to není nic složitého a jde to přímo přes program Kies od Samsungu.
jirka: diky, myslel jsem si to:)
Jinak krome galaxy Q - ocekava se nejaky podobny model bez HW klavesnice s Andoridem? kdy budou asi predstavene telefony pro predvanocni trh?
Jinak krome galaxy Q - ocekava se nejaky podobny model bez HW klavesnice s Andoridem? kdy budou asi predstavene telefony pro predvanocni trh?
No Samsung toho má teď v nabídce celkem dost... zajímavý je Galaxy S, který je ale o něco větší, ale ten displej je vážně paráda. Těžko soudit, kdy výrobci představí svá "cukrdlátka" pro vánoční trh... já doufám, že co nevidět.
jirka: tak galaxy S vim znam, chci koupit, ale prave me zajimalo jestli tu vyhledove nepribyde neco jineho
aj od jinych vyrobcu treba:)