Nová ROM

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
rehakk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Diamond 2

Nová ROM

Post by rehakk »

Aha a v čem je ta ROMka lepší než origo od HTC?
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Nová ROM

Post by Jikoun »

Origo od HTC sem měl naposledy Manila 2.1, takže ty nový sem nezkoumal, ale tuty vařený ROMky sou rychlejší, hezčí, je tam víc možností. Je fakt, že do těch oficiálních taky lze nainstalovat tý různý fičurky z XDA, ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější. Lepší je ale vlastní zkušenost, tak zkus a uvidíš :-).
Jaitni
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Nová ROM

Post by Jaitni »

Tak té nové dám teda šanci...
EDIT: nedám, vracim starou :o)
rehakk
přispěvatel
přispěvatel

Nová ROM

Post by rehakk »

Jikoun wrote:Origo od HTC sem měl naposledy Manila 2.1, takže ty nový sem nezkoumal, ale tuty vařený ROMky sou rychlejší, hezčí, je tam víc možností. Je fakt, že do těch oficiálních taky lze nainstalovat tý různý fičurky z XDA, ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější. Lepší je ale vlastní zkušenost, tak zkus a uvidíš.
ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější
Nepíšeš náhodou do Blesku? :-) :-)

Ale na druhou stranu, smích prej prodlužuje délku života :-)
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel

Nová ROM

Post by Sigi-ACS »

Jikoun ma ale pravdu, tak nevim cemu se smejes...
rehakk
přispěvatel
přispěvatel

Nová ROM

Post by rehakk »

Pravda, dělám v IT něco přes dvacet let, ale rád se přiučím. Do začátku mi vysvětli třeba tohle: "ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější"

Díky!
Bimbaldi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Diamond

Nová ROM

Post by Bimbaldi »

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Nainstaloval jsem tuhle ROM: Energy.TOPAZ.23563.Sense2.5.GTX.Themed.Apr.23.7z a na to jsem nainstaloval češtinu od sunnysoftu, co jsem našel 2 soubory na fóru. Bohužel po instalaci češtiny mi nenajedou kontakty, žádné. Nevíte co s tím? Diky
rehakk
přispěvatel
přispěvatel

Nová ROM

Post by rehakk »

Prosím tě, co znamená tohle: "nainstaloval češtinu od sunnysoftu, co jsem našel 2 soubory na fóru"???
Proč sis to nestáhl přímo ze Sunnysoftu???
Bimbaldi
nováček
nováček

Nová ROM

Post by Bimbaldi »

Někdo na jiném fóru vypreparoval 2x CAB soubory ze sunnysoft češtiny. Nevím o co jde, nejsem žádný expert, ale psal, že tím jde počeštit Energy ROM, tak jsem to zkusil. Bohužel nejde jak jsem psal tel. seznam, ani vyvolat HW klávesou zadávání tel. čísla :(

Teď jsem zkoušel instalovat staženou češtinu ze sunnysoftu a nefunguje to. Hned na začátku mi to hodí chybu, že souboru byly změněny a na druhém pc mi to psalo, že se balíček GUID neshoduje s mým zařízením, nebo tak něco.
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

Nová ROM

Post by rampage »

Někde jsem tu v rom sekci četl že na duttyho romky funguje čeština od sunnysoftu ale ta do HD2 a ne pro TD2, tak jestli to nebude stejnej problém.
Bimbaldi
nováček
nováček

Nová ROM

Post by Bimbaldi »

Už je to rozluštěné, na build 21901 u té nové Enrgyho ROMky jde v pohodě čeština, ale na ten vyšší build 23563 ta čeština znemožňuje funkci tel. seznamu a HW klávesy sluchátka, už to je vyzkoušené na více telefonech.
Konkrétně se jedná o tyhle ROM http://hotfile.com/list/371982/a071938" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”