Nová ROM
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Nová ROM
Origo od HTC sem měl naposledy Manila 2.1, takže ty nový sem nezkoumal, ale tuty vařený ROMky sou rychlejší, hezčí, je tam víc možností. Je fakt, že do těch oficiálních taky lze nainstalovat tý různý fičurky z XDA, ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější. Lepší je ale vlastní zkušenost, tak zkus a uvidíš
.
Nová ROM
Jikoun wrote:Origo od HTC sem měl naposledy Manila 2.1, takže ty nový sem nezkoumal, ale tuty vařený ROMky sou rychlejší, hezčí, je tam víc možností. Je fakt, že do těch oficiálních taky lze nainstalovat tý různý fičurky z XDA, ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější. Lepší je ale vlastní zkušenost, tak zkus a uvidíš.
Nepíšeš náhodou do Blesku?ale když je to uvařený rovnou v tej ROMce, tak je to rychlejší a stabilnější
Ale na druhou stranu, smích prej prodlužuje délku života
Nová ROM
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Nainstaloval jsem tuhle ROM: Energy.TOPAZ.23563.Sense2.5.GTX.Themed.Apr.23.7z a na to jsem nainstaloval češtinu od sunnysoftu, co jsem našel 2 soubory na fóru. Bohužel po instalaci češtiny mi nenajedou kontakty, žádné. Nevíte co s tím? Diky
Nová ROM
Někdo na jiném fóru vypreparoval 2x CAB soubory ze sunnysoft češtiny. Nevím o co jde, nejsem žádný expert, ale psal, že tím jde počeštit Energy ROM, tak jsem to zkusil. Bohužel nejde jak jsem psal tel. seznam, ani vyvolat HW klávesou zadávání tel. čísla :(
Teď jsem zkoušel instalovat staženou češtinu ze sunnysoftu a nefunguje to. Hned na začátku mi to hodí chybu, že souboru byly změněny a na druhém pc mi to psalo, že se balíček GUID neshoduje s mým zařízením, nebo tak něco.
Teď jsem zkoušel instalovat staženou češtinu ze sunnysoftu a nefunguje to. Hned na začátku mi to hodí chybu, že souboru byly změněny a na druhém pc mi to psalo, že se balíček GUID neshoduje s mým zařízením, nebo tak něco.
Nová ROM
Už je to rozluštěné, na build 21901 u té nové Enrgyho ROMky jde v pohodě čeština, ale na ten vyšší build 23563 ta čeština znemožňuje funkci tel. seznamu a HW klávesy sluchátka, už to je vyzkoušené na více telefonech.
Konkrétně se jedná o tyhle ROM http://hotfile.com/list/371982/a071938" onclick="window.open(this.href);return false;
Konkrétně se jedná o tyhle ROM http://hotfile.com/list/371982/a071938" onclick="window.open(this.href);return false;