HTC HD2 pro americký T-Mobile nabídne 576 MB RAM/1 GB ROM

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Pistolník »

To Pulicar. Blbě :-D
Ale na vážnou práci tyto stroje opravdu nejsou. Ale to ani noťas. Není nad pořádnej monitor a kvalitní klávesnici a myš. Takže cokoliv jiného je na opravdovou práci jen náhražka a spíš na čtení a prohlížení a rychlé odpovědi (bohužel, doba je uspěchaná) než na jiné. Jinak o výhodách a nevýhodách kapacitního a rezistivního displaye tady nemíním spekulovat. To je jasné. Ale zvykl jsem si (a rychle).
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

S novým buildem WM 6.5.3 (6.6? :-) ) 28205, trefíš už cokoliv :-), dokonce linky v Twitter klientovi, což byla na displeji HD2 snad největší pakárna. Takže jsem čerstvě zakoupený stylus Dagi zase odložil, neboť ovládání prsty je teď přesnější než s ním :wink: .
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Můžu se zeptat na použitelnost copy/paste (větší části textu) v PocketWordu při 50% zoomu? Pro mě téměř nepostradatelná věc, bez stylusu si to neumím představit.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

elcrys wrote:
Standa wrote:...Jasně, u pda byla od počátků až skoro do současnosti poptávka po výkonu a jacku na sluchátka, pak dva roky nebyla, a teď zase najednou je :-D. Nejsem ekonom, ale tento "výkyv" mi nepřijde moc pravděpodobný...
Mě také ne a pochybuji, že takový výkyv vůbec kdy byl. Nedokážu si představit, že by už od počátků PDA platformy byla poptávka po jacku. Tahle poptávka totiž přímo souvisí s navyšováním kapacity paměťových médií, na které by bylo možné uložit nějakou tu hudbu (ve formátu např. mp3, midi pominu).

Jinak poptávka po výkonu vždy byla, je a bude. Ani dnes nelze říci, že by byla nadlouho uspokojena. Jako tomu bylo i v minulosti s uvedením dnes už muzeálních, ale v té době výkonných procesorů.
No dá se to říct i tak, že poptávka po jacku nebyla, byla to totiž samozřejmost, a nikoho nenapadlo, že by chyběl. Těch pár let, co ho nemontovali nebylo kvůli chybějící poptávce, ale proto, že tím výrobce ušetřil za součástku a navíc sis musel přikoupit redukci, což jsou dvě finanční mouchy jednou ranou. A právě následná obecná nevole přinutila výrobce jack opět vrátit na své místo. A větší kapacitou paměťovek to taky není, protože 1GB jsem v pohodě používal už v době WM2003.
Právě, poptávka po výkonu vždy byla, proto po šmejdském MSM7200 nastoupil Snapdragon. A to i přesto, že bulvární servery a zaslepenci psali o všech Kaiserech a Touch HD, jaké to jsou výkonné multimediální špičky. Čili bylo to o nespokojenýck křiklounech.
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Standa wrote:A větší kapacitou paměťovek to taky není, protože 1GB jsem v pohodě používal už v době WM2003.
No tak to jsme se trochu rozešli ve stanovení počátků platformy PDA. Já měl na mysli nejpozději 90 léta, kdy se kapacita paměťových karet počítala na max. desítky MB.
Standa wrote:Právě, poptávka po výkonu vždy byla, proto po šmejdském MSM7200 nastoupil Snapdragon. A to i přesto, že bulvární servery a zaslepenci psali o všech Kaiserech a Touch HD, jaké to jsou výkonné multimediální špičky. Čili bylo to o nespokojenýck křiklounech.
Jak sám píšeš, vždy se na jednoho tohoto křiklouna objevil další, který tvrdil opak. A že by se HTC přiklonilo na stranu těch nespokojených, kteří plivali na jejich výrobek, to se mi nezdá. Tento vývoj k výkonnému procesoru se mi jeví jako naprosto přirozený, cílený pro zachování konkurenceschopnosti oproti ostatním mobilním platformám (kde je poptávka po vysoké multimediálnosti u drtivé většiny uživatelů). Každopádně to, zda firma HTC dá na některé nespokojené uživatele, kteří mají určitý problém, který ostatní mít nemusí (viz. dostatečný/nedostatečný výkon předchozí generace procesorů Qualcomm) se stejně nikdy nedozvíme. Já si myslím, že ne.
Post Reply

Return to “Aplikace”