LED upozornění
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
LED upozornění
to tom2009
mi dioda funguje jak jsem psal v prispevku na prvni strance tohoto vlákna,mam 1.66,fungovalo i na 1.4...m
mi dioda funguje jak jsem psal v prispevku na prvni strance tohoto vlákna,mam 1.66,fungovalo i na 1.4...m
LED upozornění
to marek_proksa:
bohužel nevím, jak to nastavit přes ten BsB Tweak..
Až tak uživatelsky daleko nejsem.. 
bohužel nevím, jak to nastavit přes ten BsB Tweak..
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
LED upozornění
nainstalujes si program BSB tweaks,v nem je na aktivovani spousta možnosti.jenom on/off možnosti,a jedno z nich je prave LED notification,tu muzes zapnout zvlášt pro SMS,email,zmesk.hovory a myslim upominky...ja mam sms a zmeškane hovory,no a pak nastavis v nastaveni dobu blikani LED na neomezene,ta moznost tam pak přibude...
LED upozornění
A ten CAB, o kterém se tu mluví nepomůže?
Případně pokud ne, kde to BsB Tweak najdu?
DÍKY!
-- doplnění předchozího příspěvku (stř dub 07, 2010 18:28) --
PROSÍM POMOCT.. tak jsem ten cab zkusil nainstalovat.. Už můžu měnit z 5 minut na různé časy/bez omezení.. Ale když mi příjde mail (outlook přes exchange), tak před instalací i po instalaci stále nefunguje led dioda.. Co mám udělat? Díky moc za každou radu a pomoc..
Případně pokud ne, kde to BsB Tweak najdu?
DÍKY!
-- doplnění předchozího příspěvku (stř dub 07, 2010 18:28) --
PROSÍM POMOCT.. tak jsem ten cab zkusil nainstalovat.. Už můžu měnit z 5 minut na různé časy/bez omezení.. Ale když mi příjde mail (outlook přes exchange), tak před instalací i po instalaci stále nefunguje led dioda.. Co mám udělat? Díky moc za každou radu a pomoc..
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
LED upozornění
Na maily se led notifikace nevztahuje.
LED upozornění
Aha.. Měl jsem dojem, že to fungovalo.. i přesto díky za odpověď.. Ještě jeden dotaz, ten cab z webu: http://shadowork.net/index.php?2483" onclick="window.open(this.href);return false; , je určen i na ofiko ROM 1.66+ CZ lokalizaci? Či jestli ho mohu v klidu použít.. Já jen, abych si nenainstaloval něco, co mi rozhodí tel... Před instalací jsem si nemohl navolit délku blikání, díky tomu balíčku to jde..ještě jednou díky moc za odpověď.. tom
-
Libunda
- stálý přispěvatel

LED upozornění
Nemáš tím co zkazit, ten CABík udělá pouze jednoduché změny v registrech viz. tvůj odkaz.
Pokud by ti to z jakéhokoliv důvodu nefungovalo, můžeš to vrátit zpět buď odinstalací, nebo ručním přepsáním hodnot.
Osobně jsem tuto modifikaci u 1.66 používal bez problémů. Vrhni se na to.
Pokud by ti to z jakéhokoliv důvodu nefungovalo, můžeš to vrátit zpět buď odinstalací, nebo ručním přepsáním hodnot.
Osobně jsem tuto modifikaci u 1.66 používal bez problémů. Vrhni se na to.
LED upozornění
Super... Díky díky díky!!
Škoda, že nefunguje dioda na ty maily.. Ty používám nejvíc...
LED upozornění
mě bliká normálně,ale jen chvíli,jak se to dá nastavit aby svítila pořád,než si sms vyzvednu.díky
-
Libunda
- stálý přispěvatel

LED upozornění
Přímo v nastavení upozornění. Tam kde nastavuješ vyzvánění i zvuk pro SMS, tam je taky možnost nastavení dobu blikání, standardně je myslím 5 minut. Dá se nastavit na nekonečno.
LED upozornění
já tam mám tu možnost,ale je šedá a nedá se nastavit na déle
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
LED upozornění
Balrog:Nastavení v registrech. Povolit LED upozornění v "Nastavení zvuku a upozornění".
Nová zpráva:
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Notifications/{A877 D65B-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
"AvailableOptions"=dword: change to 15
Ztracené volání:
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Notifications/{A877 D660-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
Voice Mail:
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Notifications/{A877 D661-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
V Nastavení->Nabídka->Nastavení->Zvuky a upozornění->Upozornění->(třeba) Zpráva:Nová zpráva-> Blikat-> je možné nastavit další možnosti LED upozornění (např. Bez omezení).
Nebo použít BSB Tweak
Nová zpráva:
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Notifications/{A877 D65B-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
Ztracené volání:
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Notifications/{A877 D660-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
Voice Mail:
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Notifications/{A877 D661-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
V Nastavení->Nabídka->Nastavení->Zvuky a upozornění->Upozornění->(třeba) Zpráva:Nová zpráva-> Blikat-> je možné nastavit další možnosti LED upozornění (např. Bez omezení).
Nebo použít BSB Tweak
LED upozornění
Díky za radu,to uýž mi jde nastavit,ale když mi přijde sms tak se jen ozve zvuk sms a dioda bliká,ale displey se nerozsvítí a neukáže sms i když to mám nastavené?díky
-
TryskoHlad
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
LED upozornění
Také mi nefunguje led notifikace a žádná z předchozích rad můj problém neřeší. Mám led notifikace povolené (zkoušel jsem manuálně i přes BsB), v tom problém není. V "settings/sounds and notifications" mám "flash light" zaškrtnuto a přesto nic. A dneska jsem zjistil, že při nabytí baterky mi zhasne oranžová, ale zelená se nerozsvítí. Takže to vypadá na takovou HW vadu, že se moje dioda se zelenou barvou nekamarádí. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Telefon mám týden, tak se chci ujistit, než půjdu reklamovat, zda to není soft. problém. Předem děkuju za odpověď.
PS: Zkoušel jsem vícero ROM s vícero radii.
PS: Zkoušel jsem vícero ROM s vícero radii.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
LED upozornění
to TryskoHlad:
Já mám zkušenost takovou, že při použití ROMky bez Sense led notifikace nefunguje. Je funkční pouze u ROM se Sense.
Ale ta zelená při nabití baterie svítí nezávisle na použité ROMce, takže to asi bude HW chyba.
Já mám zkušenost takovou, že při použití ROMky bez Sense led notifikace nefunguje. Je funkční pouze u ROM se Sense.
Ale ta zelená při nabití baterie svítí nezávisle na použité ROMce, takže to asi bude HW chyba.
-
TryskoHlad
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
LED upozornění
Sense používám, ale každopádně děkuju za odpověď. Až přijdu z práce uvedu HDčko do původního stavu a pujde do servisu. Snad mi tam klucí ušatý diodu zkamarádí se zelenou barvou.