Volna Flash pamet
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Volna Flash pamet
Určitě SPB Backup a hlavně v aktualni posledni verzi.V CZ je samozrejme.
Volna Flash pamet
A co Sunnysoft backup? Jak je na tom ve srovnání s SPB backup?
edit: tak jsem koupil SPB backup. Předpokládám, že se instaluje do zařízení a ne na kartu?
edit: tak jsem koupil SPB backup. Předpokládám, že se instaluje do zařízení a ne na kartu?
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Volna Flash pamet
SPBackup je nejlepší volba. Instaluje se do stroje.
Volna Flash pamet
Já mám SPB Backup nainstalovaný na kartě a jede bez problémů...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Volna Flash pamet
Instalace na kartu
Volna Flash pamet
Dal jsem SPB backup do zařízení. Když pominu, že je paměť ve stroji vzácnější, existuje nějakej racionální důvod aby byl na kartě, kvůli kterému by stálo za to tam SPB backup přeinstalovat?
Volna Flash pamet
Řekl bych, že ne!
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Volna Flash pamet
jeden z hlavnich duvodu je ze kdyz udelas hardreset tak si vymazes cely tel i s pameti a pak ti ten backup je naprd pokud si ty zalohy neukladas na kartu
kdyz to mas vsechno na karta tak ji jenom vlozis, backup spustis a hotovo, to je myslim docela padny duvod ;)
kdyz to mas vsechno na karta tak ji jenom vlozis, backup spustis a hotovo, to je myslim docela padny duvod ;)
Volna Flash pamet
Backupy se samozřejmě ukládají na kartu, ptám se na umístění sw SPB backup.
Když je SPBbackup v zařízení a po HR je pryč, obnoví spuštěním .exe zálohy z karty i sám sebe, nebo ne? Pokud je SPBbackup na kartě, lze obnovení po HR spustit přímo z něj. To je jediný rozdíl, nebo to chápu blbě?
Když je SPBbackup v zařízení a po HR je pryč, obnoví spuštěním .exe zálohy z karty i sám sebe, nebo ne? Pokud je SPBbackup na kartě, lze obnovení po HR spustit přímo z něj. To je jediný rozdíl, nebo to chápu blbě?
-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
Volna Flash pamet
po instalaci NET Framework3.5 na kartu mi v ulozisti programy narostla volna pam z 150MB na 200MB ?
JE TO NORMALNI?
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Volna Flash pamet
to x.plus:
Chápete to správně. To, co psal barberry.pha, je zavádějící.
Pokud je ve stroji dostatek paměti, je dobré všechny programy instalovat do stroje. BSBackup vytváří zálohu do samorobalovacího .exe souboru a pochopitelně jej ukládá na kartu. Takže po flashi nebo HR je možné tuto zálohu spustit z MSExploreru, který je vždy přítomen, bez nějaké další instalace BSBackup.
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 16, 2010 11:30) --
to slawski:
Moc normální to není. Každá instalace naopak něco z paměti ubere. Instalační soubor NETCFv35.cab má 2.7 MB, takže bych odhadoval úbytek asi 3-8 MB.
Je možné, že jste se přehlédl.
Chápete to správně. To, co psal barberry.pha, je zavádějící.
Pokud je ve stroji dostatek paměti, je dobré všechny programy instalovat do stroje. BSBackup vytváří zálohu do samorobalovacího .exe souboru a pochopitelně jej ukládá na kartu. Takže po flashi nebo HR je možné tuto zálohu spustit z MSExploreru, který je vždy přítomen, bez nějaké další instalace BSBackup.
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 16, 2010 11:30) --
to slawski:
Moc normální to není. Každá instalace naopak něco z paměti ubere. Instalační soubor NETCFv35.cab má 2.7 MB, takže bych odhadoval úbytek asi 3-8 MB.
Je možné, že jste se přehlédl.