Ahoj, ja mam takyto problem: Windows mi telefon nasiel, a nainstaloval DRIVER, otvori sa sice Centrum zariadeni Windows mobile, ale pripaja, pripaja, ale sa nepripoji a po nejakej chvili napise "chyba" ani nenapise aka... neviete co s tym moze byt ? ako disk sa mi pripoji v pohode... len takto synchronizacia je na bode mrazu :( skusal som to cele odinstalovat, zresetovat, ale stale nic...
edit//
mam windows 7 64 bit...
HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit
HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit
Taky mam problem s pripojenim. Kdyz pripojim HD2 doma na Win7x64, vsechno se nainstaluje a provede samo a funguje to jak pres ActiveSync, tak jako mass storage. Kdyz udelam to same v praci taky na Win7x64, funguje jen mass storage, pokud prepnu foun na ActiveSync, Windows najdou zarizeni, zacnou instalovat zarizeni Generic RNDIS, ale za chvili to napise, ze Mocrosoft Windows Mobile Remote Adapter se nezdarilo nainstalovat. Od te doby je ve spravci zarizeni u nej vykricnik "Toto zarizeni nelze spustit". Zkousel jsem PC i HTC restartovat, menit porty, kabel, vypinal jsem i volbu Povolit rychlejsi synchronizaci dat. Zkousel jsem i stahnout zvlast Windows Mobile Center x64 z Microsoftu. Nic nepomaha. Kdyby nefungovalo to Mass storage, tak reknu, ze je to nejakou nekompatibilitou USB, ale takhle teda vazne nevim...