ANO, máš pravdu !!!Danthare wrote:Opravdu to takto jak píšeš dělám, a stále se mi instaluje do hlavní paměti kde na to není místo, vytvori se nova slozka pametova karta se zkomoleným názvem - evidentně je problém v diakritice názvu paměťová karta. Při instalaci vybírám paměťová karta, zkusil jsem i moje úložiště a i přes to všechno to nejde nainstalovat
Ostatní bu´d kecaj, nebo mají jinou ROM.
SmartMaps se mi VŽDY nainstalovali na kartu, ale nešli spustit z ikonky v menu - vajila čeština v názvu karty - no oni to dělají VŠECHNY aplikace na kartě !!!
Bylo mi doporušeno přejít na jinou ROM ) toho se bojím, zatím mám PROčko 2 měsíce a nejsem ještě tak "zkušený"), nebo přejmenovat kartu - je to tu někde ve foru - já prostě pouze odstranil čárky a háčky (i v "Moje uložiště").
Od té doby v pohodě.
jinak instalátor ti dává vybrat, kam to chce instalovat, musíš přepnout dole na "kartu".
Pak jsou 2 možnosti:
1) instalovat když je karta připojena přes ActiveSynch - mapy se sami zaregistrují, není vhodné pro velké mapy (třeba ČR 1:10000, 1:20000 a 1:40000 - dohromady přes 2G - chtělo se to kopírovat 2 hodiny !!!)
2) instalovat, když je karta připojena jako "disk" - rychlejší kopírování map do mobilu, mapy je nutno zaregistrovat po spuštění SmartMaps ručně
program z PC kterým se spouští SmartMapsPC.exe ??? je funkční pouze v režimu karta jako "disk" - je to dobré pro plánování cest a import velkého počtu zájmových bodů )geocaching)
PS: Připojení karty se definuje v Nastavení / Obecná nastavení / připojení USB
kdyžtak moho večer poradit online , pokud máš jabber [email protected], nebo pošli ICQ číslo na můj PM, já si tě namapuji