Stylus
Stylus
Ten konec je právě u těchto druhů displejů důležitý. Lépe řečeno konec těchto stylusů pro kapac. displej. Velmi vhodný u aplikací, kde je zapotřebí trefit přesně řádek (smartřády, total commander, atd. ). Na ebay se dá pořídit za polovic. Chce to trochu cviku a pak ses ním pracuje dobře. Psát s ním poznámky jsem ještě nezkoušel. mám ho dva dny. Prubnu a dám vědět...
-
Majesty
- přispěvatel

- Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Stylus
Já osobně jsem ještě vůbec nepocítil potřebu použít stylus. Nikdy jsem ho nepoužíval, tak na něj nejsem zvyklý, tudíš mi nechybí. Takže jestli ta potřeba nevychází jen a pouze ze zvyku jednotlivých uživatelů. Podle mě k ovládání HD2 stylus není vůbec potřebný.
Stylus
Tak jsem neodolal a za 339 kolíků jsem si HTC stylus u Sunysoftu koupil. Pominu, že mi místo 2600mAh s krytem poslali jen 1300mAh bez krytu za 649 Kč a reklamaci vyřídili slovy, že to mám poslat zpět a oni mi pošlou tu správnou... Především mi jde o psaní mailů. Stylus?? Hnus velebnosti, prsty jsou lepší. Nevím jak s tím pracovat, houpe se mi to na displayi, někdy musím zatlačit, jindy se stačí přiblížit... Jsem na stylus zvyklý a rád se vrátím k přístroji, který ho bude akceptovat. Zlaté HD, ale zase ten procesor, ten velký display... Pokusím se najít nějakou externí klávesnici, snad to pomůže.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Stylus
Stylus je jen tahání lidem peněz z kapsy, sám jsem si zvykl na prsty, kdyby měl Digitizer kvalitu jako u iPhone, bylo by to to nejlepší, co pro ovládání udělat.