HTC Leo nabídne multidotykové ovládání (video)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by nirman »

Podle toho, co jsem si kdysi cetl o techto technologiich bych prorokoval, ze HTC bude pouzivat rezistivni multidotykove displaye u nejdrazsich a nejvybavenejsich zarizeni, a kapacitni u mainstreamu a low endu. To by se mi potom libilo
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Myslim ze windows phone ,alebo celkovo ppc by sa malo rozdelit na dve kategorie. Na Windows phone profesional a windows phone multimedia.

V prvom by vyrobcovia aj wm boli prisposobovane hlavne praci,teda stylus,dpad,qwerty...
v druhej kategorii nech su touch zariadenia bez tlacitok s kapacitnym displejom...
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

Jasně to by byl rozumný přístup, i když je fakt, že se najdou asi i takoví rýpalové, kteří by nejraději spojili oba systémy, což ale logicky bez ústupku na obou stranách nelze a právě tyto ústupky jsou podle mě špatnou cestou.
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Standa wrote:X3 je krásná a SE je designově vždy o několik tříd výš než HTC, ale vzhledem k parametrům bych určitě a definitivně šetřil na HTC Leo. :-)
To je urážka. SE vyrábí ta nejhorší zařízení na trhu, která se nemálokdy v prodejnosti propadají za LG. Kvalita zpracování je ubohá a každé zařízení vypadá jako plastová hračka z asijské tržnice. Tento můj názor nedokáže změnit ani žádná z Xperií, i když si tím u mě SE částečně zlepšil reputaci.

BTW: Podle dokumentů uniklých z HTC (už někdy v lednu?) přece víme, že nástupce Atheny bude. Leo to jenom potvrdil.
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by nirman »

SE ma mozna vyjimecny styl vzhledu mobilu ale treba me perfektne vyhovuje (hlavne rada Walkman)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

RDT: o kvalitě zpracování nemluvím, o té nic nevím. Ale když z hlediska vzhledu srovnám cokoli od HTC v době po Artemisovi, tak je to jeden plasťáček za druhým. Když jsem poprvé naživo viděl Diamond a Touch Pro, myslel jsem si, že to jsou nějaké levné makety, než jsem zjistil, že to reaguje na tlačítka. Trošku z řady vyčuhuje Touch HD, ale to jen proto, že mám slabost pro velké displeje, a trochu Diamond 2, ovšem u něj to sráží zoom lišta - nemám rád když ze mě výrobce dělá vola a dává to tak okatě najevo :-). X1, trochu X2 a zvlášť X3 jsou prostě dál, je to vidět na detailech, se kterými si oni umí vyhrát, a které HTC neumí nebo nechce.
Asi jde o házení perel sviním... je to stejné jako na Evropě 2, tam ti taky nepustí kvalitní hudbu, protože by to prostě typický posluchač tohoto rádia nepochopil. 20 prvoplánových rychlokvašek vyjde firmu lépe...

P.S.: ovšem ty škody na designu, co se dějí Androidu, to je skoro zločin, protože modely jako HTC Sapphire, HTC Lancaster a HTC Tattoo nelze ani komentovat. Vím že v Asii často pracují i děti, ale cpát je na pozici designéra snad není nutné. Zvláštní je, že HTC pro Android vyrábí buď jen tyto extrémní hnusy, nebo naopak v dobrém smyslu protiproud (G1, Hero), ale nic mezi tím.
Leffi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Post by Leffi »

Multidotykové ovládání je fakt, že je asi spíš takovej bonus v telefonu. Mohu hladit display a něco se na něm děje :D Nicméně jeho využití spíš než v telfonech vidím v mnohem větších zařízeních (Minority Report) než v mobilech. Nedávno jsem viděl krásné video, kde účinkoval interaktivní stůl, ovládající interaktivní obývák. To je podle mě pecka a přesně to kde si dokážu představit praktické využití multidotykového ovládání.

Myslim, že někteří přikládají zbytečně velkou váhu vzhledu. Mě osobně se třeba model Diamond líbil na tolik, že jsem se poprvé odhodlal k takovému telefonu a do dnes toho nelituji. Ostatní modeli jsou sice trochu více obyčejné, ale pokud vzhled nemá vliv na funkčnost, tak si myslim, že je uplně jedno jak vypadá. Leo je ve své podstatě nádherný. Obyčejný, ale display tentokrát nic neomezuje a je dle mého názoru konečně optimálně veliký a vyřádí se na něm uplně všichni. Milovníci prstokladu a milovníci tyčko tahu. Všichni uvidí všechno.

Jen mne mrzí, že do ježíška asi nenašetřim dost, aby se mi mazel vyhříval už pod stromečkem. :-(
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Ale já to nikomu neberu, pokud se ti líbí Diamond, tak oukej, buď spokojen. Asi jsem snob, ale když už si něco kupuju, chci ať vzhled trochu koresponduje s cenou. Je to jako u auta, pokud do něj vrazím milión, nechci něco co vypadá jako Kia.
Leffi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Post by Leffi »

je to fakt věc názoru, kdybych koupil auto, který bude jezdit a bude spolehlive natolik, abych do něj vrazil milion, tak mi vzhled Kii (mimochodem Kia Ceed je docela pekna) vadit nebude.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

Vzhled je neodmyslitelná součást zařízení a taky si nedovedu představit, že bych do něčeho vrazil peníze a ono by se mi to ani trochu nelíbilo.

P.s. Říkat že úhlopříčka 4,3" nebo kolik to LEO má nijak neomezuje je pouze subjektivní věc a takováto prohlášení je zcela zbytečné dělat, každý má úplně jiné požadavky na přístroj a tak by to taky mělo být. Někomu můžou třeba vadit větší rozměry zařízení, a to může být pro někoho tak velké omezení, že právě kvůli tomuto si přístroj nekoupí.
Post Reply

Return to “Aplikace”