HTC kaiser - spousta otázek

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB

Post by Lynx »

S tou cz od SS mám špatné zkušenosti. Ještě k té Anrylovo 6.5: mně vyhovuje hlavně proto, že je v prakticky čistá a mnoho ROM obsahuje soft, který mi nevyhovuje. Používám základní today + Easy Today Launcher.
Ale dost, přeci se nebudeme přít. :wink:
Další fakt je, že je stále dost softu, který na 6.5 nefunguje korektně, příp. vůbec.
Já naštěstí povětšinou používám soft, který na 6.5 jede :-) Víš o nějaké konkrétní, pokud možno čisté české ROM
6.5 (ev. 6.1)?
RadekM
nováček
nováček

Post by RadekM »

Právě že mimo oficiální žádná neexistuje - mě by osobně vyhovovala česká, která by byla osekaná a nechaný jen základ, člověk by si ji přizpůsobil podle svého obrazu tj. když bude 6.5 tak bych si ji představoval i bez CHome....
Já zase nemám s češtinou od Sunnysoftu problémy, a to i přes to, kolik jsem o ní čet špatného - takže pro neexistenci osekané české ROMky jedu na osekané anglické plus doinstalované české. A ta je i přes tu češtinu rychlá, funkční etc - používám poslední 6.1 verzi AthineOS Naked (tedy co nejvíce osekanou - nainstaluješ si co potřebuješ...)
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB

Post by Lynx »

JJ, čistá je čistá :tlem:
lokalizace jsou i na foru alocala ale zatím s tím nemám zkušenosti....
lokalizace jsou dělané jako *.cab a mění MUI

edit: zrovna jsem tam mrknul a asi vyzkouším Anryl 71725 final + lokalizaci
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”