Americký Verizon bude prodávat značně upraveného Diamonda2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
popa81
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4, iP6+ 64gb

Post by popa81 »

Na telefonovani ve statech kdyz tam zije! Ale proste nema GSM cast takze kdyz prijede tak je ji k ho...!
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

Anganiel wrote: Ale jestlize udelas telefon jen s GSM tak si v USA nezavolas a stejne naopak. No ale nechci diskutovat o tom jak premysleji vyrobci a uz vubec ne operatori :tlem:
To je blbost. U nás Ufon taky dělá telefony jen s CDMA částí a dovoláš se na něj, stejně tak z CDMA do GSM. Přepojení hovoru mezi oběma sítěma funguje normálně...
Anganiel
nováček
nováček
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Post by Anganiel »

Ja netvrdim, ze propojeni mezi hovory nefunguje. Jen pokud si nekdo koupi CDMA telefon v USA (rekneme u operatora co ma CDMA sit) a vycestuje k nam, tak se proste nepripoji k zadne siti. Pochybuju, ze by Ufon suploval roaming pro americkeho operatora.

Takze si nemyslim, ze je to blbost.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Většinou to tak je, pár přístrojů které mají obojí operátoři prodávají, ale moc jich není. GSM bylo do nedávna v USA hodně okrajové. Amíci nikam nejezdí, sedí doma na zadku :-D
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

Anganiel: Přečti si to ještě jednou, napsal jsi, že pokud si v USA koupíš telefon jen s GSM, tak si tam (v USA) nezavoláš. A to je blbost :-) Protože i třeba jeden z největších opů(nebo úplně největší) AT&T nabízí několik desítek modelů pouze s GSM modulem a miliony zákazníků spokojeně telefonují. Takže to vylučuje tvoji větu "jestlize udelas telefon jen s GSM tak si v USA nezavolas ". Tak jsem to myslel já...o žádném cestování k nám s CDMA se nikdo nebavil, bavili jsme se o GSM v USA.

Ufon nic nesupluje, má unikátní síť, kterou nikdo jinej nemá.
Anganiel
nováček
nováček
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Post by Anganiel »

Ona ale cela tahle diskuse zacala, ze by nekdo dotahl telefon z USA. To, ze jsem v reakci na FM radio uvedl princip naopak je moje chyba. Ale dokud proste neni dana sit tak je jedno odkud je ten telefon.
Post Reply

Return to “Aplikace”