Americký Verizon bude prodávat značně upraveného Diamonda2
-
popa81
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4, iP6+ 64gb
Na telefonovani ve statech kdyz tam zije! Ale proste nema GSM cast takze kdyz prijede tak je ji k ho...!
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
To je blbost. U nás Ufon taky dělá telefony jen s CDMA částí a dovoláš se na něj, stejně tak z CDMA do GSM. Přepojení hovoru mezi oběma sítěma funguje normálně...Anganiel wrote: Ale jestlize udelas telefon jen s GSM tak si v USA nezavolas a stejne naopak. No ale nechci diskutovat o tom jak premysleji vyrobci a uz vubec ne operatori
Ja netvrdim, ze propojeni mezi hovory nefunguje. Jen pokud si nekdo koupi CDMA telefon v USA (rekneme u operatora co ma CDMA sit) a vycestuje k nam, tak se proste nepripoji k zadne siti. Pochybuju, ze by Ufon suploval roaming pro americkeho operatora.
Takze si nemyslim, ze je to blbost.
Takze si nemyslim, ze je to blbost.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Většinou to tak je, pár přístrojů které mají obojí operátoři prodávají, ale moc jich není. GSM bylo do nedávna v USA hodně okrajové. Amíci nikam nejezdí, sedí doma na zadku 
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
Anganiel: Přečti si to ještě jednou, napsal jsi, že pokud si v USA koupíš telefon jen s GSM, tak si tam (v USA) nezavoláš. A to je blbost
Protože i třeba jeden z největších opů(nebo úplně největší) AT&T nabízí několik desítek modelů pouze s GSM modulem a miliony zákazníků spokojeně telefonují. Takže to vylučuje tvoji větu "jestlize udelas telefon jen s GSM tak si v USA nezavolas ". Tak jsem to myslel já...o žádném cestování k nám s CDMA se nikdo nebavil, bavili jsme se o GSM v USA.
Ufon nic nesupluje, má unikátní síť, kterou nikdo jinej nemá.
Ufon nic nesupluje, má unikátní síť, kterou nikdo jinej nemá.
Ona ale cela tahle diskuse zacala, ze by nekdo dotahl telefon z USA. To, ze jsem v reakci na FM radio uvedl princip naopak je moje chyba. Ale dokud proste neni dana sit tak je jedno odkud je ten telefon.