Resco uvadí nový Contact Manager ve verzi 2.0

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Bombera
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3GS 16GB

Post by Bombera »

Ohledne lokalizace uz kdysi davno jsem psal autorum a nabizel prelozeni aplikace samo ze zadarmo ani licenci jsem nechtel ,moje nabidka byla odmitnuta ve smyslu ze program bude v sk tak nevim v cem byl problem stejne to dopadlo u spousty dalsich programu autori nemaji zajem,proto uz je ani nekontaktuji.BTW:Kdo ma radsi konkurencni program inesoft phone,cestina uz je dlouho na svete jen cekam az ji autori pridaji snad to bude brzo.Abych nezapomel v co nejblizsi dobe chystam update cz pro resco abych vyresil par nedostatku.Mejte se tady
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Post by Libunda »

Tak jsem se nechal zlákat k vyzkousení, ale nejsem si uplne jistý funkčností. Ono nejde vzít hovor HW klávesou ( zelenym telefonem)?? Me to teda nejde, nebo to mám nekde blbe nastevný, chce to po me prijímat hovory SW tlacítkem. Pak mi to delá jeste jednu vec a to tu, že mi to rozhodí nastavení vyzvánení. Tzn, mám nastaveno zvonení bez vibrací, ale on me tam furt tlací vibrace- bez ptaní. :-( Se asi vrátím k Inesoftu....

EDIT: nasel jsem "akcní tlacítko pro príjem hovorů" ale bez možnosti výběru....
Bombera
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3GS 16GB

Post by Bombera »

Mel jsem ten sami problem co ty,samovolne se mi menili profily jedine co pomohlo bylo odebrat z today obrazovky tlacitko na zmenu profilu pak uz bylo vse v poradku a to prazdne tlacitko o kterem mluvis v EN veri vubec neni takze to vypada ze se tam dostalo moji vinou z predchozi verze pri prekladu
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Post by Libunda »

OK, díky za reakci
Jo a dekujem za CZ :smt023
Post Reply

Return to “Aplikace”