Xperia X2 znovu potvrzena, tentokrát na Twitteru
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Erixon dělal nejhorší telefony, SonyErixon dělá nejhorší telefony s foťákama od Sony. Jsem proti této značce zaujatý tak, jako proti ničemu.
Řada Xperia je perfektní, svá, nikoho nekopíruje a má bezesporu budoucnost.
Řada Xperia je perfektní, svá, nikoho nekopíruje a má bezesporu budoucnost.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
To RDT: a to sis přečetl kde
Asi jsi nikdy neměl foun od SE, jinak bys takový blábol nikdy nemohl vypustit
JZB
Že ty jseš, ty kluku, pravidelným návštěvníkem Mobilmánie
Rétorika by tomu odpovídala

JZB
Že ty jseš, ty kluku, pravidelným návštěvníkem Mobilmánie
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
A že se to tu rozjelo co?,................. 
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
To Libunda: ty chlape, tobě taky nic neuteče

-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Věř, že mi rukama prošlo mnoho telefonů. Právě když jsem měl aktivně používat Erixon P910, začal můj odpor. Ten se značně prohloubil po uvedení K750i, která zažila obrovský boom - a přitom jsem nikdy nepochopil proč. Tak nekvalitní předražený telefon s mrňavým displejem je prostě zavržení hodný. A přitom paradoxně nebyl. Samozřejmě, že o začátcích Walkmanů kombinovaných s Erixony ani nemluvím. Telefon, který má být hudebním přehrávačem, nemá slot pro paměťové karty a má 256MB flashe je výsměch uživatelům. Tohle hází špínu na Sony Walkman. Nebýt Sony, Erixon by tu už nesmrděl.jozinzbazin wrote:...Asi jsi nikdy neměl foun od SE, jinak bys takový blábol nikdy nemohl vypustit ...
Velmi mě potěšil tržní podíl výrobců za první čtvrtletí 2008, kdy měl Erixon pouhých 7,6% (i LG mělo více). Konečně se začalo projevovat to, o čem jsem si myslel, že mělo přijít už dávno. I tak zmanipulovaní a hloupí zákazníci (já bych tak hrozně použil slovo pubescenti, ale z různých důvodů se ho bojím) začaly dostávat rozum - konečně.
Celou reputaci si u mě Erixon ohromně zlepšil uvedením Xperie. Fakt, že bude tato řada pokračovat, mě těší, ale to už jsem napsal. Erixon si uvědomuje své prohřešky a snaží se, což dokazuje, že není zase tak neschopný, jak se zdálo a dokáže mířit i na jinou skupinu uživatel, než na manipulovatelné pubescenty (jo! použil jsem to slovo!).
Jak by mohlo? Stačí se podívat na historii zařízení (vlastně telefonů). Z dlouhé diskuse vydedukuje, že se to tu rozjelo. Duchaplný příspěvek potom umocní pětadvaceti tečkami. Aneb příklad uživatele mobilních telefonů s písmenem X v názvu výrobce. Kdysi jsem zastával teorii, že tento výrobce degeneruje mysl uživatelů omezováním možností a vlastně se tím dopouští trestné činnosti, ale nakonec jsem od toho odpustil. Proti tak velkému výrobci se nedá bojovat, musíme se smířit s tím, že jsme ovlivňováni...jozinzbazin wrote:To Libunda: ty chlape, tobě taky nic neuteče![]()
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nevim co mas proti P řadě.Pouzival jsem P800,P900 a P910i byla ze rady UIQ2 tim nejlepsim.Kolegra v praci ma P910i(5let) dodnes.Na tento SE(P910i) vzpominam rad.Absolutne bezproblemovy Smartphone,Erixon dělal nejhorší telefony, SonyErixon dělá nejhorší telefony s foťákama od Sony.
P990i uz takkovym hitem nebyla,jednak velice pozdni uvedeni na trh a nove UIQ3,ktere je propadakem.
SE nejhorsi telefony rozhodne nedela.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Souhlasím, že Xperia si šla narozdíl od ostatních svou vlastní cestou. Bohužel ale nevěřím v to, že se chtěl vyhnout levnému lesklému plastovému nevkusu. V SE podle mě jen těsně prošvihli nastolenou módu. To se ostatně projeví u další Xperie jestli jo nebo ne
.
A k té degeneraci mysli - dřív to dělala Nokia, teď to dělá HTC. Asi je to v kruhu, protože teď má Nokia své telefonky vybavenější než HTC svá WM. Takže stačí ještě chvíli počkat
.
A k té degeneraci mysli - dřív to dělala Nokia, teď to dělá HTC. Asi je to v kruhu, protože teď má Nokia své telefonky vybavenější než HTC svá WM. Takže stačí ještě chvíli počkat
-
Tior
- přispěvatel

- Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II
Mobil od Erixonu jsem nikdy nemel, takovou firmu ani neznam:D, ale mel jsem par modelu od Sony Ericsson. Doted pouzivam jako zalozni telefon SE K750 a ze je nekvalitni? co je to za nesmysl, funguje naprosto spolehlive, vydrzel prejeti autem, koupani v mori, pad z 10 metru a plno dalsich prijemnych veci. Nazory jako jsou ty tvoje vychazeji z averze ke znacce, kterou si vytvori treba u jednoho modelu, ale clovek si pak vede svou a rika ze vsechno od SE je srac*a.
Jinak Xperii jsem si vyzkousel, celkem se mi libila, je tak trochu podobna moji Toshibe G900, ale nenasel jsem jedinny duvod proc menit, navic cena za G900 a Xperii je naprosto odlisna. Kazdopadne se tesim na X2, doufejme ze SE nezklame a nebude to jen touchoidni placka.
Jinak Xperii jsem si vyzkousel, celkem se mi libila, je tak trochu podobna moji Toshibe G900, ale nenasel jsem jedinny duvod proc menit, navic cena za G900 a Xperii je naprosto odlisna. Kazdopadne se tesim na X2, doufejme ze SE nezklame a nebude to jen touchoidni placka.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nemyslim si, v dobe kdy se zacala tvorit Xperia,objevovat prvni fotografie a prototypy u HTC uz davno "Touch" telefony i moda jely na plne obratky.Souhlasím, že Xperia si šla narozdíl od ostatních svou vlastní cestou. Bohužel ale nevěřím v to, že se chtěl vyhnout levnému lesklému plastovému nevkusu. V SE podle mě jen těsně prošvihli nastolenou módu.
-
Standa
- smartmaniak

Jo? V tom případě svítá naděje. Přemýšlím o zbavení se HD a vzít Xperii. Možná by stálo za to počkat...
Přijde mi, že asi nevíš, z jaké doby jsou tebou uváděné telefony. Tenkrát nebyly na běžných telefonech 2,8" displeje ani neměly 16GB paměťové karty. Vlastnil jsem oba dva tebou uváděné modely a můžu říct, že jsem si nikdy nemyslel, že by ten displej mohl být větší. A 256MB vnitřní paměti? Tenkrát to taky bylo celkem dostačující, stačilo si zkonvertovat hudbu na AAC.RDT wrote:Ten se značně prohloubil po uvedení K750i, která zažila obrovský boom - a přitom jsem nikdy nepochopil proč. Tak nekvalitní předražený telefon s mrňavým displejem je prostě zavržení hodný. A přitom paradoxně nebyl. Samozřejmě, že o začátcích Walkmanů kombinovaných s Erixony ani nemluvím. Telefon, který má být hudebním přehrávačem, nemá slot pro paměťové karty a má 256MB flashe je výsměch uživatelům.
Ano, dnes už mi přijde velikost displeje i kapacita paměti směšná, ale to jen proto, že technika pokročila a jsme dál. Tenkrát byla K750i na špičce mezi běžnými telefony.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Měl jsem K750 a považuju ho za telefon, který mě nasměroval (s kratším přestupem přes K790) k přístrojům s otevřeným operačním systémem. Jeho možnosti byly tehdy opravdu velké, také díky aplikacím jako Opera mini a pod., tuningu...
Bohužel v současné době je SE v brutální krisi, kterou si zavinil především sám.
Bohužel v současné době je SE v brutální krisi, kterou si zavinil především sám.
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
K750i/W800i pro mě zůstane revolučním telefonem. Jinak doufam, že X2 nebude Touch ...už by ta vlna mohla zkončit, teď si koupim Uniho, ale co za rok, nebo dva?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
buďto nám bude stačit Uni (nebo jiné) a současná WM a aplikace na něj, nebo se přejde na jinou platformu, a nebo se budou kupovat Touch placky
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Pokud dojde k vylepšení Xperie zejména s ohledem na procesor a mírné zvětšení displeje, spolus odstraněním dětských nemocí, tak to bude super. Hlavně aby se nečekalo dlouhé měsíce.... 
-
Standa
- smartmaniak

Viděl bych to podobně, mě se Xperia líbí vzhledově čím dál víc. Udělat tu samou s displejem 3.8" (tím pádem by se vešla i pátá řada kláves), dát tam Intel nebo poskytnout programátorům podporu QC a já bych asi neměl co řešit.
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
No mit X2 Intel, displej 3.5 a vic, klavesnici jako TyTN(jak pod displejem, tak qwerty...vzhledem k veliskoti kvuli displeji by mohla mit 5 rad...), tak neni co resit. Celkem skromne pozadavky, ale v dnesni dobe ...
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Kdyby v pdeli byli ryby, tak by nemuseli být rybníky.
Každá zařízení je dokonalé, pokud mu vyladíte neduhy.
Stando pro tebe je Xperie dokonalá, jen pár detajlů intel procesor, klávesnice a displej. Z toho vyplívá, že ti zbyde kryt, baterka, mikrák, reprák, vibrační motorek...
Nevím nevím, každý obhajuje to co má, třeba já nejraději píšu na Nokii 9300i, ta má bezesporu nejlepší klávesnici, ale zbytek neni nic extra, mám ji na psaní, prohlížení internetu, MSN, emaily a na tohle mi stačí bohatě.
Když si chci hrát, tak vytáhnu Asus P750, ten má blbou klávesku, systém je méně stabilní proti symbienu na Nokii 9300i.
Asus mám jako multimediální zařízení a nokii na práci, bohužel musím sebou tahat dvě zařízení, protože nic neni dokonalé a nikdy nebude! Kdyby výrobci dělali dokonalá zařízení, tak nemají za chvíli co prodávat.
Vy tady tvrdíte, že Xperie je nejlepší, ale pak si najednou vzpomenete na pár neduh...
Počkejte si na Touch Pro 2, ten vypadá docela libově jen je to touch fuj...
Omlouvám se všem které jsme nastval, ale takhle to vidím já a je to můj názor. Nemusíte mi hned nadávat, projevte svůj názor, když budete nadávat tak ničeho nedosáhnete! Ale pokud sepíšete rozumné důvody, tak se nad němi zamyslím a možná svůj názor přehodnotím.
Každá zařízení je dokonalé, pokud mu vyladíte neduhy.
Stando pro tebe je Xperie dokonalá, jen pár detajlů intel procesor, klávesnice a displej. Z toho vyplívá, že ti zbyde kryt, baterka, mikrák, reprák, vibrační motorek...
Nevím nevím, každý obhajuje to co má, třeba já nejraději píšu na Nokii 9300i, ta má bezesporu nejlepší klávesnici, ale zbytek neni nic extra, mám ji na psaní, prohlížení internetu, MSN, emaily a na tohle mi stačí bohatě.
Když si chci hrát, tak vytáhnu Asus P750, ten má blbou klávesku, systém je méně stabilní proti symbienu na Nokii 9300i.
Asus mám jako multimediální zařízení a nokii na práci, bohužel musím sebou tahat dvě zařízení, protože nic neni dokonalé a nikdy nebude! Kdyby výrobci dělali dokonalá zařízení, tak nemají za chvíli co prodávat.
Vy tady tvrdíte, že Xperie je nejlepší, ale pak si najednou vzpomenete na pár neduh...
Počkejte si na Touch Pro 2, ten vypadá docela libově jen je to touch fuj...
Omlouvám se všem které jsme nastval, ale takhle to vidím já a je to můj názor. Nemusíte mi hned nadávat, projevte svůj názor, když budete nadávat tak ničeho nedosáhnete! Ale pokud sepíšete rozumné důvody, tak se nad němi zamyslím a možná svůj názor přehodnotím.
-
Standa
- smartmaniak

Já neobhajuju to co "zrovna" mám. Jen píšu, v jakém případě bych asi mohl být spokojený, a to je rozdíl. Druhý velký rozdíl je mezi tvrzením "mě se Xperia líbí vzhledově čím dál víc" a "Xperie je nejlepší". Takže tvoje úvaha je založena na špatných vstupních údajích
.
Touch Pro 2? Až bude v bazaru za 8 tisíc a nebude do té doby k sehnání něco opravdu kvalitního a neolhaného, pak ji koupím.
Touch Pro 2? Až bude v bazaru za 8 tisíc a nebude do té doby k sehnání něco opravdu kvalitního a neolhaného, pak ji koupím.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Sorry za OT.
A dost osobních urážek, věnujme se tématu.
To RDT: Víš jaký je mezi náma rozdíl?? V tom, že já to beru s humorem a ty to píses s nějakou zlobou, bo co. Mimochodem, těch 25 teček jsem použil kvuli možnosti použít fantazii........ hold někdo má, někdo nemá. Jozinzbazin mě pochopil, Ty jen urážíš. Do této diskuze jsem příspíval od začátku a proto jsem viděl, že se to rozjíždí atd.RDT wrote:Jak by mohlo? Stačí se podívat na historii zařízení (vlastně telefonů). Z dlouhé diskuse vydedukuje, že se to tu rozjelo. Duchaplný příspěvek potom umocní pětadvaceti tečkami. Aneb příklad uživatele mobilních telefonů s písmenem X v názvu výrobce. Kdysi jsem zastával teorii, že tento výrobce degeneruje mysl uživatelů omezováním možností a vlastně se tím dopouští trestné činnosti, ale nakonec jsem od toho odpustil. Proti tak velkému výrobci se nedá bojovat, musíme se smířit s tím, že jsme ovlivňováni...jozinzbazin wrote:To Libunda: ty chlape, tobě taky nic neuteče![]()
A dost osobních urážek, věnujme se tématu.