Srovnání výkonu při přehrávání videa: Diamond2, HD, Xperia

Diskuze o programech pro Windows Mobile
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Me prekvapuje ze ty modely HTC jsou na tom lepe nez Xperia
Hodne vliv na tom ma pouzity build,co se tyce oficialni rom u Xperie,je tam velice stary build zacinajici jeste 19nactkou.
Pri pouziti buildu z Touch HD ci poslednich rom z Topaze ci Rhodia bez jakychkoliv dalsich uprav i tweaku je na tom Xperia uplne nekde jinde.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Standa wrote:Flame se mi rozbil a neměl jsem v tu dobu možnost ho ani opravit ani koupit nového. Navíc, když jsem pořád nadával na "touch" módu, chtěl jsem získat vlastní zkušenost. Koupil jsem tzv. "špičku" - Touch HD, a zjistil, že to nemá výkon, nemá to funkce a špatně se to ovládá. Vypracovaný je jen vzhled pro "mobilně nenáročné".
Ale už nenadávám... Sunnysoft ve své reklamě píše, že Diamond2 umožňuje sledovat video v dosud nevídané kvalitě, a protože Sunnysoft nám určitě nelže do očí, můžeme tomu věřit :tlem:...
Právě, neustále všude pokračuješ ve svém názoru, ale stále ho vlastníš... SS a jeho reklamy bych radši nekomentoval... :tlem:

Pokud nejsou ve všech zařízeních co nejméně zabugované a co nejsvižnější oficiální ROM, tak to je bezúčelné.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Co ti mám na to říct... hoď odkaz, kde můžu koupit mašinu v podobě XDA Flame s klávesnicí z Uniho (nebo HTC Universal s foťákem z XDA Flame :-D) a kupuju ji ještě ten den.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

OT:
A jak dopadl vlastně tvuj Flame? Myslim, že si psal tehdy něco o vadě konektoru, už jsi Flame prodal?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Mému Flejmovi prasknul displej, a to jsem na něj ani nesáhl :-(. A prodávat to nebudu, vada konektoru se už neprojevuje, ale nechci riskovat, že to prodám a kupujícímu se to stane taky. Přemýšlím ještě, že bych napsal nějaké srovnání XDA Flame a Touch HD, aby lidi viděli co je špička a co "špička", a pak asi HD prodám a koupím nový displej do Flejma.
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Blackstone

Post by tmatura »

htcjirka wrote:Pri pouziti buildu z Touch HD ci poslednich rom z Topaze ci Rhodia bez jakychkoliv dalsich uprav i tweaku je na tom Xperia uplne nekde jinde.
Co mám podle tebe do Xperie nahrát, aby bala "uplně někde jinde?"
Post Reply

Return to “Aplikace”