FingerKeyboard2 v2.1
FingerKeyboard2 v2.1
Milan a neda sa nejak spravit aby pod tvojou upravenou klavesnicou nebola lista s menu? S origo finger keyb je klavesnica zobrazovana uplne od spodu displeja,takze nezabera zbytocne miesto vyssie. Toto je jedina vec ktora mi vadi.
Dikes
Dikes
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
FingerKeyboard2 v2.1
Toto jde nastavit stejně jako v klasické FigerKeyb v nastavení této klávesnice.
Start-Settings-Klávesnice: Metoda zadávání: FingerKeyb. Dále:Možnosti a dostaneš se do Menu této klávesnice.
Tam na druhé záložce: Options-na 4.řádku:Portrait a 5.řádku:Landscape nastav na HIDE BAR. OK A JE TO.
Start-Settings-Klávesnice: Metoda zadávání: FingerKeyb. Dále:Možnosti a dostaneš se do Menu této klávesnice.
Tam na druhé záložce: Options-na 4.řádku:Portrait a 5.řádku:Landscape nastav na HIDE BAR. OK A JE TO.
FingerKeyboard2 v2.1
super dik moc.
-
hafush
- stálý přispěvatel

FingerKeyboard2 v2.1
To Milan Pištělka:
Zkusil jsem tvoje naložení klávesnice,které je více méně dobré,ale mám s ní 1 problém.
V Landscape mi špatně reaguje písmeno n. Jako by byla špatně definovaná plocha tlačítek b , n. Na většině plochy klávesy mi píše b.
Další věc. Nevím jak používat,nějak jsem nenašel CUT,COPY,PASTE , které jsou v oficiální verzi.
Zkusil jsem tvoje naložení klávesnice,které je více méně dobré,ale mám s ní 1 problém.
V Landscape mi špatně reaguje písmeno n. Jako by byla špatně definovaná plocha tlačítek b , n. Na většině plochy klávesy mi píše b.
Další věc. Nevím jak používat,nějak jsem nenašel CUT,COPY,PASTE , které jsou v oficiální verzi.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
FingerKeyboard2 v2.1
to hafush:
1. problém - plochy tlačítek jsou správně definovány, když se nastaví zobrazení spodního řádku (Show bar), tak to funguje správně. Tento problém byl diskutován na XDA už u verze 2.0 a Rozenthal sliboval odtranění ve verzi 2.1. Jak se zdá, tak na to zapoměli. Je to totiž přesně v místě, kde se zobrazuje ikona klávesnice a nějak to spolu koliduje.
2. problém - CUT,COPY,PASTE jsem zrušil, protože jsem udělal plnohodnotnou klávesu Ctrl, takže pak jsou tyto funkce jako Ctrl X, Ctrl C a Ctrl V.
1. problém - plochy tlačítek jsou správně definovány, když se nastaví zobrazení spodního řádku (Show bar), tak to funguje správně. Tento problém byl diskutován na XDA už u verze 2.0 a Rozenthal sliboval odtranění ve verzi 2.1. Jak se zdá, tak na to zapoměli. Je to totiž přesně v místě, kde se zobrazuje ikona klávesnice a nějak to spolu koliduje.
2. problém - CUT,COPY,PASTE jsem zrušil, protože jsem udělal plnohodnotnou klávesu Ctrl, takže pak jsou tyto funkce jako Ctrl X, Ctrl C a Ctrl V.
-
hafush
- stálý přispěvatel

FingerKeyboard2 v2.1
Díky za rady jdu vyzkoušet to CTRL
FingerKeyboard2 v2.1
Zdravím, tak jsem vyzkoušel fingerkeyb 2.1 na všech možných verzích ROM, ale pokaždé problém s tím, že po nějaké době (den, dva) přestane fungovat a to tak, že např. při psaní sms se nezobrazí klávesnice, jen dole na spodní liště je ve středu logo fngkb, jako že je zaplá, ale klávesnice nikde a ani nejde zvolit jinou klávesnici, prostě je možnost volby klávesnice nefunkční a musím provést SR. Na vině je právě fingerkeyb, protože bez ní se mi toto nikdy nestalo. Ví někdo v čem je problém? Klávesnice mi vyhovuje, ale tento problém mě dohání k šílenství:)) Díky za reakce.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
FingerKeyboard2 v2.1
lnadeb: dany problem nemam, klavesnici pouzivam uz delsi dobu, na ruznych ROM - takze toto ti dela nejaka aplikace, mozna ceska klavesnice od Sunnysoftu anebo nejaky SIP manager, nevim...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
FingerKeyboard2 v2.1
Take jsem mival obcas problemy s fingerkeyboard,zalezelo na verzi rom a zarizeni.Vratil jsem se po delsi dobe k SPB keyboard,ktera pracuje na jednicku na jakekoliv verzi rom a zarizeni,narozdil od fingerkeyboard.
-
Milan Pištělka
- smartguru

FingerKeyboard2 v2.1
to lnadeb:
Koukám, že zatímco jsem na totéž odpovídal na konkurenčním foru, tak mě Spermosh předešel
FingerKeyboard používám od první verze až po 2.1 a dodnes jsem se nesetkal s podobným problémem. Jediný problém, který se obecně vyskytoval, bylo to, že se po SR nenastavila jako default. To se řeší nainstalováním programu SIPChange.cab a v něm se nastaví timeout na 30-50 vteřin.
Myslím si, že problém bude spíše v konfliktu s nějakým programem , než použité ROMky. Už jsem ROMek vyzkoušel mnoho a nikdy se mi toto nevyskytlo.
Koukám, že zatímco jsem na totéž odpovídal na konkurenčním foru, tak mě Spermosh předešel
FingerKeyboard používám od první verze až po 2.1 a dodnes jsem se nesetkal s podobným problémem. Jediný problém, který se obecně vyskytoval, bylo to, že se po SR nenastavila jako default. To se řeší nainstalováním programu SIPChange.cab a v něm se nastaví timeout na 30-50 vteřin.
Myslím si, že problém bude spíše v konfliktu s nějakým programem , než použité ROMky. Už jsem ROMek vyzkoušel mnoho a nikdy se mi toto nevyskytlo.
FingerKeyboard2 v2.1
Zdravim všechny, chlapi poradte kde v Sip change nastavit to zpoždění - ať koukám jak koukám tak nic jiného než typ klávesnice k nastavení nenalézám.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
FingerKeyboard2 v2.1
pepin: pod tim je cas, tot vse - kdyz ho tam nemas, zkus SIP change preinstalovat...
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
FingerKeyboard2 v2.1
skus tuto verziu.mne to ide.
- Attachments
-
- nueSIPDefault-101-v1.1-cab.cab
- (55.33 KiB) Downloaded 202 times
FingerKeyboard2 v2.1
Dík, zkusím, ještě že jsou všichni vstřícní.
FingerKeyboard2 v2.1
Tak bohužel, nastavený čas byl od 5 do 100 a stejně si ta potvora najde tu základní mrňavou klávesnici.
-
Milan Pištělka
- smartguru

FingerKeyboard2 v2.1
to Pepin
to co přiložil matelkoxxl není SIPChange.CAB
zkuste tuto verzi. Mělo by to spolehlivě fungovat.
to co přiložil matelkoxxl není SIPChange.CAB
zkuste tuto verzi. Mělo by to spolehlivě fungovat.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
FingerKeyboard2 v2.1
je to to iste,len od ineho autora a funguje mi to spolahlivo.nemusi sa to volat tak isto 
FingerKeyboard2 v2.1
Tak ta SIP od Milana funguje, ale je to divný protože Matelkoxxl má pravdu. Hlavně že běhá.Ahoj
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S