Activesync, smazane kontakty, obnova
Ne. Ale jak jsem již naznačil, technických důvodů může být více. Třebas způsob řízení synchronizace jinými časovými příznaky. Ty jsi nejdříve zařízení synchronizoval s Laplinkem a pak s ActiveSyncem přesto, že ti Laplink jasně říká, ať to neděláš.
Na moderátora máš dost svérázné způsoby. Ale nakonec, proč se zde divím...
PS: Pokud tomu tak rozumíš, tak raď babo a nenech mě trápit se....
Na moderátora máš dost svérázné způsoby. Ale nakonec, proč se zde divím...
PS: Pokud tomu tak rozumíš, tak raď babo a nenech mě trápit se....
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Nějak jsem se od tebe nedočkal vyjádření, proč to s Utloukem 2003 fungovalo... BTW tvůj podpis mně připomíná přísloví o potrefené huse
.
HOWGH.
HOWGH.
Drahý Docente,
na dětinskosti a neustálé vynucování si vyjádření k tvým BFU krokům (nejdříve synchronizuji aplikací třetí strany, až pak založím první partnerství s PC - což ale prý s Outlookem 2003 fungovalo(?)) opravdu nemám čas ani náladu.
Napiš si na podporu Laplinku, intelektuální výkvěte, a postěžuj si, že jsem ti nevysvětlil proč ti to fungovalo, když oni píší, že by nemělo.
Omlouvám se všem zúčastněným, ale nemohu a nechci pokračovat v jakýchkoli dalších diskusích na tomto serveru. Najdete mě na http://www.ce4you.cz, kde vám rád poradím.
na dětinskosti a neustálé vynucování si vyjádření k tvým BFU krokům (nejdříve synchronizuji aplikací třetí strany, až pak založím první partnerství s PC - což ale prý s Outlookem 2003 fungovalo(?)) opravdu nemám čas ani náladu.
Napiš si na podporu Laplinku, intelektuální výkvěte, a postěžuj si, že jsem ti nevysvětlil proč ti to fungovalo, když oni píší, že by nemělo.
Omlouvám se všem zúčastněným, ale nemohu a nechci pokračovat v jakýchkoli dalších diskusích na tomto serveru. Najdete mě na http://www.ce4you.cz, kde vám rád poradím.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
No nic,po přečtení se zdržím OT "docenta a leloucha".
Používám SPB Backup a mam teď trochu problém se zálohou.Potřebuju ze zálohy v PDA dostat eml do outlůku a nedaří se mi.V sync mam nastaveno obojí na zmněnu v PC,ale po odstranění partnerství -Ntb a PDA- mi nic AS nenabídne,odkud má brát sync info.Mam MSO 07.Koho napadá,jak,pouze eml sync,aniž bych ztratil ty nové v Ntb,budu rád za korektní rady.
Jo,sem LAMA ve WM a ničemu nerozumím

Používám SPB Backup a mam teď trochu problém se zálohou.Potřebuju ze zálohy v PDA dostat eml do outlůku a nedaří se mi.V sync mam nastaveno obojí na zmněnu v PC,ale po odstranění partnerství -Ntb a PDA- mi nic AS nenabídne,odkud má brát sync info.Mam MSO 07.Koho napadá,jak,pouze eml sync,aniž bych ztratil ty nové v Ntb,budu rád za korektní rady.
Jo,sem LAMA ve WM a ničemu nerozumím
sakra vzniknul mi ten problem. Preinstaloval sem windows, nainstaloval outlook a active sync, reklo mi to ze uz tam existuji dve synchronizace, dal sem obe odstranit a smazalo mi to komplet seznam v telefonu, obavam se ze uz moc velkou sanci na to ziskat je zpet nemam ze?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Prohledej comp - Osobní složky.pst - tam to je! Ale pokud jsi to smázl, žádný problém. Prostě obnov ze zálohy a vytvoř novou relaci. 
haha prolez sem vsechno a nikde nic a bohuzel zaloha neni pac zmizela s formatem disku :(
-
mike-biker
- moderátor

Ty nezálohuješ na kartu přes např. Spb Backup, nebo PIM backup? Pak se nediv, za takto hrubé školácké chyby se platí.
Kromě toho se takový důležitý soubory ukládaj na Déčko. Ach jo. 
hehe zalohoval sem ale nedavno sem del flash a smaznul se mi ten programek, ja ty data nechtene na karte promazal a uz je problem
, nez sem ho stih nainstalovat tak se to promazalo 
-
mike-biker
- moderátor

Njn. když se to má podělat, tak se to podělá. Holt s tím už nic nenaděláš.
.
Já mám jistotu - zálohuju na disk D, dále na USB Flash, mám data na kartě i v PC + totéž na Xperii.
.
Já mám jistotu - zálohuju na disk D, dále na USB Flash, mám data na kartě i v PC + totéž na Xperii.